Filter
Ijazah Sarjana Muda
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 3 Sarjana Muda dalam Sekretariat 2019/2020

Ijazah sarjana muda biasanya diberikan selepas tiga atau empat tahun pengajian kelas intensif bidang yang khusus. Ini adalah salah satu yang paling rendah peringkat ijazah pos-menengah, tetapi salah satu yang paling biasa diteruskan kerana ia sering mencukupi untuk terus memasuki dunia kerja. Ijazah sarjana muda biasanya mampu potensi pendapatan yang lebih tinggi kepada mereka yang baru memasuki tenaga kerja atau membuat peralihan kerjaya.

Hanya apa yang Sarjana Muda Sekretariat? ijazah ini menyediakan pelajar dengan kemahiran pentadbiran, organisasi dan komunikasi yang diperlukan untuk berkhidmat dalam peranan sokongan pejabat. Mengharapkan berat kursus dalam pengurusan rekod, struktur / perniagaan organisasi dan editing, sebagai tambahan kepada kelas mengenai perkara-perkara yang lebih praktikal seperti menulis komposisi dan aplikasi komputer. Banyak program membolehkan pengkhususan yang boleh termasuk kelas ditambah pada undang-undang atau perubatan dan menyediakan mereka untuk bekerja di pejabat dalam bidang itu.

Dalam persekitaran yang kompetitif, Sarjana Muda Sekretariat membantu pelajar menonjol sebagai berpengalaman dan mampu menentukan dan memenuhi matlamat profesional. Ini hanyalah salah satu manfaat ijazah ini, yang juga boleh berfungsi sebagai cip tawar-menawar gaji berharga.

Kos untuk mendapatkan ijazah ini akan bergantung kepada beberapa faktor, seperti apa yang sekolah anda memilih atau panjang program ini. Memanggil bakal sekolah boleh membantu membersihkan sebarang pertanyaan kos.

Penerima Ijazah Sarjana Muda dalam Sekretariat memasuki pasaran kerja yang telah disediakan dengan satu set unik komunikasi dan kemahiran pentadbiran bernilai dalam pelbagai jawatan. Pelajar serta-merta layak untuk kerja-kerja sebagai pengurus perkhidmatan pentadbiran atau pejabat dan pekerja sokongan pentadbiran. pelajar-pelajar lain mungkin ingin melanjutkan pelajaran untuk layak lebih tinggi membayar bekerja sebagai kakitangan sokongan eksekutif.

Jika anda mahu belajar untuk ijazah ini tetapi sudah bekerja, program dalam talian boleh menjadi ukuran yang bersesuaian.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

3 Hasil dalam Sekretariat

INEAD

La recherche de Professionnels du Secrétariat médical est une keasyikan constante des Professionnels de santé. ... [+]

PEMBENTUKAN UNE, DES OBJECTIFS

Savoir la terminologie Médicale Connaître le système de santé français Savoir reconnaître les kader juridiques du milieu de travail Apprendre à pengecam les différents partenaires institutionnels, Sociaux, médicaux. Acquérir les pangkalan de la comptabilité Maîtriser les outils bureautiques Apprendre à une adopter komunikasi écrite et orale professionnelle Savoir constituer, gérer, classer, archiver les kumpulan-kumpulan yang administratifs, médicaux

PBB métier

Meja tulis médical (e) Meja tulis médico-sosial bantuan médico meja tulis Penolong (e) Perubatan (e) Penolong (e) hospitalier (e) Kader administratif catégorie A Kader administratif catégorie B Employé (e) administratif catégorie C Meja tulis en Laboratoire Meja tulis en radiologie ... [-]
Perancis Perancis Online Belgium Belgium Online Switzerland Switzerland Online Luxembourg Luxembourg Online Lubnan Lebanon Online Martinique (Fr.) Martinique Online Kanada Kanada Online Guiana Perancis Guiana Perancis Online Reunion (Fr.) Reunion Online Maghribi Maghribi dalam talian Tunisia Tunisia Online Algeria Algeria Online Polinesia Perancis Polinesia Perancis Online Mauritius Mauritius Online Guadeloupe (Fr.) Guadeloupe Online Republik Demokratik Congo Congo DRC (Zaire) Online Republik Congo Congo ROC (Brazzaville) Online Cote d'Ivoire Côte d'Ivoire Online Niger Niger Online Senegal Senegal Online Gabon Gabon Online Liechtenstein Liechtenstein Online Madagascar Madagascar Online  + 42 Lagi
Pendaftaran Terbuka
Perancis
Sepenuh masa
1 cari doktor jurisprudens anda
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Lamego (ESTGL)

Ijazah Sarjana Muda dalam Sekretariat Pentadbiran berhasrat untuk melatih kakitangan kanan yang berkelayakan untuk melaksanakan fungsi dalam pelbagai bidang pentadbiran, ... [+]

Ijazah Sarjana Muda dalam Sekretariat Pentadbiran berhasrat untuk melatih kakitangan kanan yang berkelayakan untuk melaksanakan fungsi dalam pelbagai bidang pentadbiran, iaitu Pembantu Tadbir Pembantu Tadbir, Penolong Pengarah, Setiausaha Pengurusan dan Pentadbiran, Penolong Perancang, Penolong Pemasaran, Perhubungan Awam, antara lain.

Di peringkat objektif dan kompetensi, graduan di Sekretariat Pentadbiran mesti memperoleh latihan konseptual, teknikal dan manusia yang membolehkan prestasi yang mencukupi untuk fungsi sekretariat profesional, pembelajaran kaedah kerja yang berkesan dan pembangunan kompetensi dalam tahap komunikasi, khususnya:

Memahami evolusi sekretariat dan keperluan baru fungsi;... [-]

Portugal Lamego
Oktober 2019
Portuguese (Portugal)
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Danubius University

Melalui program ini Universiti Danubius mengambil misi menyediakan pakar-pakar, penyelidik dan pemimpin dalam bidang pengurusan dari Timur dan Tenggara kawasan di negara ... [+]

Melalui program ini, Universiti Danubius mengambil misi untuk menyediakan pakar, penyelidik dan pemimpin dalam bidang pengurusan dari wilayah Timur dan Selatan di negara ini, terlibat dalam perdebatan dan projek masyarakat, dalam membentuk pembangunan baru di Eropah konteks.

Kompetensi profesional yang dapat diperoleh oleh pelajar siswazah setelah mendapat ijazah Sarjana adalah:

Menggunakan konsep dan prinsip asas untuk menganjurkan dan mengurus struktur pentadbiran untuk kemasukan profesional di institusi awam dan / atau swasta Mengenalpasti dan menggunakan pelupusan undang-undang mengenai sistem pentadbiran, termasuk memulakan dan merumuskan cadangan undang-undang dan / atau pentadbiran Komunikasi lisan dan tulisan, dalam bahasa yang digunakan oleh program pengajian dan bahasa antarabangsa, mesej yang berstruktur dengan merujuk kepada isu khusus Memohon teknik dan alat prosedur yang khusus untuk aktiviti bantuan setiausaha dan pengurusan dengan menggunakan teknologi maklumat dan komunikasi (ICT) Menggunakan pengetahuan khusus yang diperlukan dalam menganjurkan manifestasi profesional yang berbeza Mengulas, melaksanakan dan menilai program dan projek yang berbeza, termasuk menaikkan dana Eropah ... [-]
Romania Galaţi
Sept. 2020
English,Romania
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu