BACHELORSTUDIES.COM.MY

Cari anda 402 Sambilan Sarjana Muda

Ijazah Sarjana Muda 's boleh menyebabkan pintu pendidikan, menyediakan peluang untuk kemajuan kerjaya, atau meletakkan asas bagi mencapai tahap yang maju. Matlamat kami adalah untuk membantu bakal pelajar mengemudi proses pemilihan program berjaya. Kami melakukan perkara-perkara mudah dengan memperkemas carian.

Sarjana Muda Sambilan

Hasil Filter

Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan

Manhattanville College
Kampus Sepenuh masa Sambilan 4 tahun Januari 2020 Amerika Syarikat New York + 1 lagi

Persekitaran perniagaan abad ke-21 memberikan cabaran dan ganjaran bagi mereka yang bersedia. Penekanan terhadap penggunaan teknologi, integrasi konsep perniagaan, dan isu alam sekitar memerlukan anda sebagai pembuat keputusan perniagaan untuk berpengetahuan, fleksibel dan bersedia untuk menyesuaikan diri dengan paradigma dan tuntutan baru dan untuk mencapai ini di peringkat kebangsaan dan antarabangsa. Program Pengurusan Perniagaan Manhattanville akan memberi anda pengetahuan asas mengenai kaedah, konsep, dan prinsip untuk bersedia menghadapi cabaran perniagaan esok.

Sarjana Muda Kebudayaan dan Kesenian, Reka Bentuk Permainan

South-Eastern Finland University of Applied Sciences, XAMK
Kampus Sepenuh masa Sambilan 4 tahun Permintaan Maklumat Finland Kouvola + 1 lagi

Para graduan gelaran Design Game akan menguasai pengeluaran permainan dengan penekanan pada perancangan dan pengembangan permainan dan memperoleh pemahaman yang jelas tentang industri permainan.

BEng (Kepujian) dalam Kejuruteraan Mekanikal

University of Derby
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 - 5 tahun Sept. 2019 United Kingdom Derby + 1 lagi

Memperoleh pengalaman dalam industri sebagai sebahagian darjah anda akan mengukuhkan kemahiran dan profil anda sebagai jurutera mekanikal moden. Kami meletakkan pelajar dengan firma dari PKS ke syarikat multinasional.

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan

Wilmington College
Kampus Sepenuh masa Sambilan 4 tahun Januari 2020 Amerika Syarikat Wilmington + 1 lagi

Utama Pentadbiran Perniagaan adalah sesuai untuk pelajar yang mempunyai tujuan kerjaya yang melibatkan pelbagai aspek pengurusan, pemasaran, atau kewangan. Sama ada pelajar mencari kerjaya selepas tamat pengajian dalam syarikat Fortune 500 atau permulaan keusahawanan, mereka akan dibentangkan dengan aplikasi teori dan praktikal konsep perniagaan.

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan

Mantissa College
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 - 4 tahun Pendaftaran Terbuka مليسيا Kuala Lumpur Amerika Syarikat Fullerton + 3 lagi

Kursus Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA) ditawarkan dengan kerjasama Sekolah Pengajian Siswazah Paris, Perancis (PGSM). Program ini akan menyediakan calon untuk memulakan kerjaya profesional dalam pentadbiran perniagaan atau pengurusan perniagaan. Kursus ini telah membantu ramai pelajar menganalisis dan menilai kemahiran hidup sebenar untuk sebarang situasi atau persekitaran kerja yang mungkin menjadi sebahagian daripada masa depan.

Sarjana Muda dalam Rekreasi dan Pengurusan Hospitality Resort

Slippery Rock University
Kampus Sepenuh masa Sambilan Sept. 2019 Amerika Syarikat Slippery Rock

Perjalanan! Pengembaraan! Lokasi yang menarik! Jangan hanya bermimpi mengenainya, hidupkan! Menjadi sebahagian daripada rekreasi resort, perhotelan, pengurusan acara dan industri pelancongan yang dinamik dan berkembang. Jika anda melihat diri anda sebagai pengurus perkhidmatan persidangan, perancang acara khas, pengurus meja depan, pengurus rekreasi resort, atau pengurus besar, hospitaliti Slippery Rock University , pengurusan acara, dan jabatan pelancongan adalah tempat untuk anda!

Sarjana muda dalam bidang kejuruteraan komputer

West Virginia University | Institute of Technology
Kampus Sepenuh masa Sambilan 4 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Beckley + 1 lagi

Kursus pengajian yang membawa kepada ijazah Sarjana Muda Sains dalam Kejuruteraan Komputer ialah kurikulum yang berorientasikan amali. Kami mempunyai kemudahan ijazah makmal state-of-the-art tertunggak terbuka untuk arahan dan aplikasi hands-on. Pelajar akan mendapat asas yang kukuh dalam prinsip-prinsip asas diperkukuh melalui pengalaman praktikal supaya graduan adalah pekerja berkuatkuasa serta-merta selepas tamat pengajian.

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan, Perniagaan Antarabangsa

Centria University of Applied Sciences
Kampus Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 7 semester Permintaan Maklumat Finland Jakobstad Kokkola + 3 lagi

Program Ijazah dalam Perniagaan Antarabangsa memberi tumpuan kepada keusahawanan, jualan, dan pemasaran dalam konteks antarabangsa. Pelajar boleh membuat keputusan untuk mengikuti program berorientasikan perniagaan atau memilih untuk menjadi pakar dalam bidang Reka Bentuk dan Pemasaran Bulu.

Sarjana Muda Sains Gunaan dalam Pentadbiran Teknologi

Washburn University
Kampus Online Dalam Talian & Kampus Digabungkan Sepenuh masa Sambilan 4 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat Topeka + 3 lagi

Sarjana Muda Sains Gunaan dalam program Pentadbiran Teknologi ini direka untuk pelajar yang telah menamatkan ijazah Associate of Applied Science dalam bidang teknikal. Ia direka untuk memberi anda kredit untuk kursus teknikal anda tanpa mengulangi kursus untuk mencapai ijazah sarjana muda.

Sarjana muda dalam perniagaan muzik

SAE Institute Berlin
Kampus Sepenuh masa Sambilan 24 - 42 bulan Permintaan Maklumat Jerman Berlin + 1 lagi

Dengan memberi tumpuan kepada keusahawanan program ini telah dibangunkan untuk merangkumi model perniagaan yang inovatif untuk umur digital dan menyediakan anda dengan pengetahuan dan kemahiran dalam aspek-aspek utama dari perniagaan muzik, di mana mantera 'perubahan sama peluang' berlaku.

Sarjana Muda Tarian

Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)
Kampus Sepenuh masa Sambilan 2 tahun Januari 2020 Australia Surry Hills + 1 lagi

Sarjana Muda Kursus Tarian mempunyai tumpuan yang kuat dan komitmen untuk kecemerlangan dalam amalan tarian. Matlamatnya adalah untuk membangunkan artis-artis tarian yang sangat mahir, berdisiplin, berpengetahuan, dan serba boleh, dalam suasana yang menyokong dan menggalakkan mereka, ketika mereka berusaha mencapai kecemerlangan teknikal, kreatif, dan ilmiah.

Ijazah Sarjana Muda Sastera dalam bidang psikologi transpersonal penting (itp-ba)

Ubiquity University
Online Sepenuh masa Sambilan Sept. 2019 Amerika Syarikat Mill Valley

Program BA direka untuk orang muda didorong oleh semangat inovasi dan segar idea, yang tahu bahawa mereka mempunyai masa kini dan masa depan yang sebagai protagonis, inovator, dan kreatif budaya.

Sarjana Muda Pendidikan Awal Kanak-kanak (Top-up) (Monash University)

Kaplan Singapore
Kampus Sambilan 12 - 24 bulan Oktober 2019 Singapura Singapore

Ijazah Sarjana Muda Monash pada Awal Kanak-kanak adalah kelayakan yang sangat dihormati1 yang direka untuk pendidik yang berminat untuk bekerja dengan anak-anak kecil di prasekolah, pusat penjagaan kanak-kanak atau tadika. Ia juga menyediakan permulaan yang baik untuk pendidik semasa yang memegang Diploma dalam perkhidmatan kanak-kanak, penjagaan kanak-kanak dan pendidikan awal atau bersamaan, yang ingin meningkatkan diri mereka.

Sarjana Muda Sains (Kepujian) perniagaan antarabangsa

Kent Business School, University of Kent
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 - 6 tahun Permintaan Maklumat United Kingdom Canterbury + 1 lagi

Program ini menyediakan asas yang menyeluruh dalam perniagaan, dan pengetahuan pakar dan kemahiran dalam perniagaan antarabangsa.

Sarjana Muda dalam Rekabentuk Dalaman Dalam Talian

Yorkville University
Online Sambilan 3 tahun Januari 2020 Kanada Toronto

Sarjana Muda Reka Bentuk Dalaman menawarkan peluang kepada pelajar untuk berhubung, bekerjasama, berinovasi dan meningkatkan dunia di sekitar mereka melalui reka bentuk. Direka untuk minda kreatif dengan hasrat untuk estetika dan fungsi, program itu meletakkan asas untuk mewujudkan ruang yang cantik, praktikal, sihat dan selamat.