BACHELORSTUDIES.COM.MY

Pembelajaran jarak jauh Sarjana Muda dalam Sains Sosial 2020

Memperoleh ijazah 's sarjana muda dicapai dengan melengkapkan kursus ini perlu pengajian yang ditawarkan oleh kolej atau universiti anda mendaftar masuk. Melengkapkan kajian ini mungkin mengambil masa 3-7 tahun bergantung kepada di mana anda mendapatkan ijazah anda.

Kursus dalam sains sosial menyediakan pelajar untuk melibatkan diri dalam masyarakat manusia. Melalui kursus-kursus seperti ekonomi, sains politik, antropologi, sosiologi, sejarah, dan psikologi, pelajar dapat memperoleh pemahaman yang lebih baik tentang bagaimana dunia di sekeliling mereka berfungsi.

Pembelajaran jarak jauh adalah satu kaedah menyampaikan pendidikan kepada pelajar-pelajar yang tidak hadir secara fizikal di kampus. Pelbagai kajian telah menunjukkan bahawa program pembelajaran jarak jauh boleh menjadi seperti yang cekap dan berkesan sebagai program kelas konvensional kadang-kadang lebih baik!

Pembelajaran jarak jauh Sarjana Muda dalam Sains Sosial

21 Hasil dalam Sains Sosial, Pembelajaran jarak jauh Filter

Sarjana Muda Teologi dalam Kepimpinan Masyarakat: Psikologi

Cornerstone Institute
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 3 - 6 tahun Permintaan Maklumat Afrika Selatan Cape Town + 2 lagi

Program ini bertujuan menghasilkan sejenis kaunselor yang tersendiri: lelaki dan wanita yang sangat dimaklumkan oleh iman Kristian dan sains psikologi manusia. Kami berhasrat untuk menghasilkan graduan dengan keupayaan khusus untuk mengintegrasikan pemahaman Kristian tentang keadaan manusia bersama-sama dengan penemuan yang disediakan oleh sains manusia untuk membantu orang dalam perjalanan mereka ke keutuhan.

Sarjana Muda Teologi dalam Kepimpinan Masyarakat: Pembangunan Masyarakat

Cornerstone Institute
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 3 - 6 tahun Permintaan Maklumat Afrika Selatan Cape Town + 2 lagi

Program ini membolehkan graduan bekerja dalam pelbagai projek pembangunan masyarakat (contohnya kerajaan, NGO, gereja). Kami berhasrat untuk menghasilkan pekerja komuniti yang mendekati tugas mereka daripada keyakinan Kristian yang mendalam dan memperoleh pengetahuan, alat dan kemahiran sosiologi yang dapat diberikan kajian pembangunan.

Sarjana Muda dalam Psikologi

Central Methodist University
Kampus Online Sepenuh masa 4 tahun Sept. 2020 Amerika Syarikat Fayette USA Online + 2 lagi

Adakah tingkah laku manusia mengagumkan anda? Adakah anda mendapati diri anda menganalisis mimpi, cuba memahami perkembangan manusia, atau ingin tahu tentang cara fungsi minda? Sekiranya subjek-subjek ini menarik minat anda, anda amat sesuai untuk majoriti Psikologi CMU. Anda akan belajar tentang emosi, pemikiran, dan tingkah laku semasa membina satu set kemahiran yang diperlukan untuk membina kerjaya anda.

Bachelor of Applied Social Science (Community Services)

Torrens University Australia
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 3 - 6 tahun Permintaan Maklumat Australia Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide New Zealand Auckland + 9 lagi

Ijazah Psikologi - Dalam talian

Universidad Católica San Antonio de Murcia
Online Sepenuh masa Sambilan 4 tahun Pendaftaran Terbuka Sepanyol Sepanyol dalam talian + 1 lagi

Pelajar yang memilih Degree in Psychology dianjurkan untuk mempunyai kemahiran mendengar, empati, ketegasan, kemahiran analitik dan perancangan, serta penalaran dan kecenderungan logik untuk mengetahui pencapaian saintifik kedua-dua masa lalu dan masa depan dalam bidang sains pembangunan manusia , hubungan mereka, persekitaran mereka dan gangguan mereka.

Ijazah dalam Pengajian dalam Budaya Yunani

Open University Of Cyprus
Online Sepenuh masa Sambilan 4 tahun Permintaan Maklumat Cyprus Cyprus Online + 1 lagi

Program pengajian siswazah INGGRIS DALAM KEBUDAYAAN GREEK menawarkan pengenalan kaleidoskopik kepada fenomena sejarah yang dipanggil Budaya Hellenik dari zaman dahulu hingga sekarang, transformasi dan peralihan, percanggahan dan kerumitannya, saat-saat yang cemerlang dan cemerlang. Melalui kritik persepsi ini, perkaitan proses budaya kepada komponen sejarah dan sosial ditunjukkan.

Ijazah sarjana muda dalam bidang falsafah, politik dan ekonomi. (Online) Deusto antara universiti dan Comillas

Universidad Pontificia Comillas
Online Sepenuh masa 4 tahun Sept. 2020 Sepanyol Madrid

Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Falsafah, Politik dan Ekonomi memastikan latihan asas dalam tiga disiplin dan melihat kandungan tambahan yang penting dari bidang undang-undang, sosiologi dan hubungan antarabangsa. pembelajaran ini digabungkan membantu untuk menjelaskan mekanisme membuat keputusan, memupuk senaman penting tanggungjawab yang terlibat dalam proses tersebut, membina kefahaman yang jelas bahawa rakyat dan melindungi maruah mereka, dan mesti, tujuan sebenar keseluruhan sosio-politik dan rangka kerja ekonomi dan, akhirnya, untuk merangka cadangan dari perspektif yang tidak boleh dicapai melalui satu disiplin sahaja atau beberapa.

Sarjana muda sds pengantaraan culturelle

ESMAC : École Supérieure des Métiers des Arts appliqués et de la Culture
Online Sambilan 3 tahun Pendaftaran Terbuka Perancis Perancis Online Belgium Belgium Online Switzerland Switzerland Online Luxembourg Luxembourg Online Kanada Kanada Online Lubnan Lebanon Online Guiana Perancis Guiana Perancis Online Martinique (Fr.) Martinique Online Guadeloupe (Fr.) Guadeloupe Online Maghribi Maghribi dalam talian Tunisia Tunisia Online Algeria Algeria Online Reunion (Fr.) Reunion Online Mauritius Mauritius Online Polinesia Perancis Polinesia Perancis Online Republik Demokratik Congo Congo DRC (Zaire) Online Republik Congo Congo ROC (Brazzaville) Online Niger Niger Online Senegal Senegal Online Cote d'Ivoire Côte d'Ivoire Online + 38 lagi

Le SARJANA PROFESSIONNEL SDS® MEDIATION culturelle est un Diplome européen délivré par l'INSHED. La pembentukan permet d'être professionnellement opérationnel des le début de votre Carrière et de bénéficier d'une bonne employabilité, au-delà même de votre membayar d'origine.

Sarjana Muda dalam bidang hubungan antarabangsa dan kajian budaya

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Online Sambilan 1 tahun Pendaftaran Terbuka Switzerland Zürich

Pada akhir Ijazah Sarjana Muda (BBA) dalam Perhubungan Antarabangsa dan Pengajian Kebudayaan kursus graduan dijangka menggabungkan teori dengan amalan dan memaparkan pengetahuan bunyi Hubungan Antarabangsa dan Pengajian Kebudayaan.

Executive Bachelor's in International Relations and Cultural Studies

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Online Sepenuh masa Sambilan 1 tahun Pendaftaran Terbuka Switzerland Zürich + 1 lagi

Ini Sarjana Muda Eksekutif (Ebba) dalam Hubungan Antarabangsa dan kursus Pengajian Kebudayaan dibuat bagi pelajar-pelajar yang bekerja secara langsung selepas sekolah menengah sekurang-kurangnya 3 tahun dalam kedudukan pengurusan.

Sarjana Muda perkhidmatan manusia (bhs) - sains tingkah laku

Anderson University South Carolina
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan Sept. 2020 Amerika Syarikat Anderson Colombia Ibagué Greenville + 4 lagi

BHS (Behavioral Science Kepekatan) menyediakan kepakaran untuk kerjaya dalam manusia / sosial perkhidmatan, psikologi, dan sosiologi.

Sarjana Muda perkhidmatan manusia (bhs)

Anderson University South Carolina
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan Sept. 2020 Amerika Syarikat Anderson Colombia Ibagué Greenville + 4 lagi

Program BHS menyediakan graduan untuk kerjaya dalam agensi-agensi yang terlibat dalam penjagaan kesihatan mental, kebajikan, pembetulan dan pendidikan.

Sarjana Muda Kaunseling Kristian (Dalam Talian)

Christian Leadership University
Online Sepenuh masa Sambilan 2 tahun Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Cheektowaga + 1 lagi

Adakah hati anda berat pada akhir hari kaunseling kerana anda telah menghabiskan begitu banyak masa mendengar cerita tragis ketakutan, kesakitan, dan kehilangan? Adakah anda bersedia untuk menyegarkan dan kecergasan yang dapat anda rasakan pada penghujung hari yang dihabiskan bersama-sama dengan pelanggan anda di Kehadiran Kaunselor Siapa yang boleh membawa mereka penyembuhan dan pembebasan? Jika ya, maka Ijazah Sarjana Muda dalam Kaunseling Christian Leadership University dari Christian Leadership University adalah apa yang anda cari.

Sarjana Muda Sains Psikologi dan Sosiologi

University of South Australia Online
Online Sepenuh masa Sambilan 3 tahun Januari 2020 Australia Adelaide + 1 lagi

Sarjana Muda Sains Psikologi dan Sosiologi Universiti Australia Selatan adalah satu-satunya ijazahnya di Australia, secara rasmi menyatukan dua perspektif disiplin yang kuat tentang bagaimana kita hidup sebagai makhluk sosial. Sebagai seorang pelajar, anda akan dicabar untuk berfikir secara mendalam tentang dunia yang kita hidup ketika anda meneroka cara individu, kumpulan dan komuniti berkelakuan, berfikir, bertindak balas dan berinteraksi. Mempelajari sosiologi dan psikologi membolehkan pelajar mempertimbangkan bagaimana dimensi ini datang bersama dalam kehidupan seharian. Sebagai graduan, anda akan keluar dengan set kemahiran pelengkap yang industri memberitahu kami yang mereka perlukan.

Sarjana Muda Kerja Sosial

Massey University
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 4 - 8 tahun Mac 2020 New Zealand Auckland Palmerston North + 3 lagi

Massey adalah yang paling lama berkhidmat (sejak 1976) Ijazah Sarjana Muda Kerja Sosial (BSW) selama empat tahun di New Zealand. Ijazah yang diiktiraf tinggi, yang diiktiraf di peringkat antarabangsa, akan menawarkan kerjaya sepanjang hayat yang dapat membawa anda ke seluruh negara dan di seluruh dunia ke negara-negara seperti United Kingdom, Ireland, Kanada, Australia, Fiji, Papua New Guinea, Hong Kong dan Amerika Syarikat. Hanya untuk menamakan beberapa orang.