Filter
Ijazah Sarjana Muda
New Zealand Jenis pengajian: Pembelajaran jarak jauh Secara: Semua

Pembelajaran jarak jauh Sarjana Muda dalam Sains Sosial di New Zealand 2020

Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah pos-menengah diberikan selepas selesai 120 kredit. Ia biasanya mengambil masa lapan semester untuk melengkapkan ijazah Sarjana Muda. Walaupun menamatkan kursus sarjana muda, calon perlu mengikuti kursus yang umum dan memilih subjek utama tertentu. Ijazah Sarjana Muda juga boleh dipanggil sarjana muda di negara-negara tertentu.

Sains sosial memberi tumpuan kepada kajian hubungan sosial dan masyarakat manusia. Kursus-kursus dalam bidang sains sosial mempersiapkan para pelajar untuk banyak kerjaya yang berurusan dengan orang atau sistem di sektor awam, swasta dan bukan keuntungan.

Berurusan dengan universiti awam adalah jauh dari pilihan optimum. Sekolah swasta memberikan bantuan lebih baik dalam pengalaman pembelajaran jarak jauh anda. Beberapa universiti dalam talian menarik guru dan pelajar pada jarak yang besar dari seluruh dunia. Ini jauh meningkatkan kepelbagaian dalam bilik darjah pembelajaran jarak jauh dan menghasilkan perbualan mencabar di kalangan mereka dari masyarakat amat berbeza, wilayah, dan budaya yang jauh.

New Zealand adalah sebuah negara kepulauan di Lautan Pasifik barat daya. Negara ini terdiri daripada dua geografi daratan utama - bahawa di Utara dan Selatan Kepulauan - dan banyak pulau-pulau kecil. Pelajar luar negara perlu mempunyai visa pelajar dan tahap yang munasabah wang tunai untuk berbelanja untuk menjalankan kursus pengajian di institusi pendidikan New Zealand. New Zealand institusi pendidikan akan memaklumkan kepada pihak berkuasa imigresen sesuai jika pelajar tidak lagi menghadiri kursus mendaftar mereka, yang kemudiannya boleh menggantung atau membatalkan visa pelajar yang 's. Institusi pendidikan juga sering bertukar-tukar pendaftaran ini dan data kehadiran secara elektronik dengan agensi-agensi kerajaan lain yang bertanggungjawab untuk menyediakan bantuan pelajar.

Pembelajaran jarak jauh Sarjana Muda dalam Sains Sosial di New Zealand

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam Sains Sosial, New Zealand, Pembelajaran jarak jauh

Torrens University Australia

... [+]

Lama program

Kemasukan Kriteria:

Penilaian

Pengalaman kerja amali

[-]
New Zealand Auckland
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 6 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Massey University

Massey adalah yang paling lama berkhidmat (sejak 1976) Ijazah Sarjana Muda Kerja Sosial (BSW) selama empat tahun di New Zealand. Ijazah yang diiktiraf tinggi, yang diikti ... [+]

Macam mana?

Massey adalah yang paling lama berkhidmat (sejak 1976) Ijazah Sarjana Muda Kerja Sosial (BSW) selama empat tahun di New Zealand. Ijazah yang diiktiraf tinggi, yang diiktiraf di peringkat antarabangsa, akan menawarkan kerjaya sepanjang hayat yang dapat membawa anda ke seluruh negara dan di seluruh dunia ke negara-negara seperti United Kingdom, Ireland, Kanada, Australia, Fiji, Papua New Guinea, Hong Kong dan Amerika Syarikat. Hanya untuk menamakan beberapa orang.

Lapan alasan yang lebih menarik untuk mengkaji kerja sosial di MasseyLebih daripada 90% graduan kerja sosial Massey mendapatkan pekerjaan dalam tempoh enam bulan setelah mendapat ijazah mereka.Ijazah anda diiktiraf oleh Lembaga Pendaftaran Pekerjaan Sosial NZ, jadi anda boleh memohon segera pendaftaran.Graduan Massey merupakan jumlah pekerja sosial yang paling berkelayakan di negara ini.Kerja sosial adalah industri pertumbuhan - dengan kira-kira 7000 pekerja sosial berdaftar di NZ, kerajaan memerlukan lebih banyak.Massey adalah satu-satunya universiti di New Zealand di mana anda boleh belajar untuk ijazah anda melalui pembelajaran jarak jauh.Kami menjamin anda rangkaian pengalaman dan penempatan kerja rangkaian kebangsaan untuk pelajar Tahun 3 dan 4 kami.Sama ada anda memilih untuk belajar dengan jarak jauh dari seluruh dunia atau bersemuka di kampus, anda akan mendapat manfaat daripada pelbagai kursus universiti kami dalam bidang sosial dan sosial di New Zealand.Kami menggabungkan kedua-dua teori dan amalan yang diajar oleh kakitangan yang berkelayakan - semua pakar dalam bidang mereka dan berminat terhadap profesion mereka.... [-]
New Zealand Auckland Palmerston North
Mac 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
4 - 8 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu