$close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Muda dalam Sains Bumi di Perancis

Ijazah Sarjana Muda 's adalah lambang pendidikan tinggi. Ia diberi kepada orang-orang yang berbakti 3-7 tahun mengkaji program tertentu. A sarjana muda ijazah 's boleh diperolehi dalam pelbagai disiplin dalam seni dan sains. Sains Bumi boleh secara amnya ditakrifkan sebagai mata pelajaran mengenai realiti fizikal planet ini. Siswazah yang mendaftar dalam jenis ini program jangkakan untu… Baca lebih lanjut

Ijazah Sarjana Muda 's adalah lambang pendidikan tinggi. Ia diberi kepada orang-orang yang berbakti 3-7 tahun mengkaji program tertentu. A sarjana muda ijazah 's boleh diperolehi dalam pelbagai disiplin dalam seni dan sains.

Sains Bumi boleh secara amnya ditakrifkan sebagai mata pelajaran mengenai realiti fizikal planet ini. Siswazah yang mendaftar dalam jenis ini program jangkakan untuk menghadapi pelbagai subjek, seperti geologi, seismologi dan kristalografi.

Perancis, secara rasmi Republik Perancis, adalah sebuah republik separa presiden kesatuan terletak kebanyakannya di Eropah Barat, dengan beberapa kawasan dan wilayah di luar negara.

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Perancis
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
Disyorkan Terkini Tajuk

UniLaSalle
Beauvais, Perancis
Ijazah Sarjana Muda
Sepenuh Masa
3 tahun
Perancis
Kampus
 
Université Pierre et Marie Curie (UPMC)
Paris, Perancis

Bidang-bidang subjek sains bumi menyediakan pengajaran biasa dalam bidang sains bumi, alam semesta dan alam sekitar

Bidang-bidang subjek sains bumi menyediakan pengajaran biasa dalam bidang sains bumi, alam semesta dan alam sekitar -
BSc
Kampus