$close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Muda dalam Sains Angkasa di Kazakhstan

Ijazah Sarjana Muda 's adalah ijazah yang dianugerahkan oleh universiti dan kolej. Dalam usaha untuk mendapatkan ijazah sarjana muda 's, anda mesti melengkapkan kursus-kursus yang perlu boleh bertahan 3-7 tahun bergantung kepada institusi anda pendaftaran.Ijazah Sarjana Sains Angkasa adalah berkenaan dengan kajian ruang dan fizik iklim. Ia melibatkan konsep komunikasi satelit, persekita… Baca lebih lanjut

Ijazah Sarjana Muda 's adalah ijazah yang dianugerahkan oleh universiti dan kolej. Dalam usaha untuk mendapatkan ijazah sarjana muda 's, anda mesti melengkapkan kursus-kursus yang perlu boleh bertahan 3-7 tahun bergantung kepada institusi anda pendaftaran.

Ijazah Sarjana Sains Angkasa adalah berkenaan dengan kajian ruang dan fizik iklim. Ia melibatkan konsep komunikasi satelit, persekitaran angkasa, ruang pengurusan projek dan kapal angkasa. Graduan akan dapat melaksanakan dalam pelbagai bidang industri angkasa.

Republik Kazakhstan adalah negara yang merupakan Asia Tengah. Ia adalah negara daratan terbesar. Sistem pendidikan adalah universal dan wajib. Ia dibahagikan kepada 3 fasa, iaitu: rendah (bentuk 1-4), umum asas (membentuk 5-9), dan pendidikan peringkat kanan (bentuk 10- 11 atau 12).

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Kazakhstan
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
Disyorkan Terkini Tajuk
Almaty University of Power Engineering and Telecommunications
Almaty, Kazakhstan

Lintasan belajar dalam program pendidikan: Sistem kawalan pesawat, komunikasi ruang angkasa, dan sistem navigasi, robotik angkasa.

Lintasan belajar dalam program pendidikan: Sistem kawalan pesawat, komunikasi ruang angkasa, dan sistem navigasi, robotik angkasa. -
Ijazah Sarjana Muda
Sepenuh Masa
Kazakhstan, Russian (Kazakhstan), English
Kampus