Filter
Ijazah Sarjana Muda
Brazil Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Sarjana Muda dalam Reka Bentuk Bandar di Brazil

Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah sarjana muda selama empat tahun dan adalah standard untuk pendidikan tinggi di sebahagian besar dunia. Ijazah Sarjana Muda boleh diperolehi di universiti-universiti negeri, di universiti-universiti swasta, di kolej komuniti dan universiti melalui talian.

pelajar reka bentuk bandar belajar organisasi fizikal bandar-bandar dan bandar-bandar dari segi seni bina, infrastruktur, reka bentuk lebuh raya dan sebagainya. Ia juga melibatkan penciptaan dan pelaksanaan pelbagai proses yang bertujuan untuk membolehkan perancangan masa depan yang berjaya dan pembangunan.

Sesetengah universiti terbaik di Amerika Latin yang berpusat di Brazil, sebuah negara yang mempunyai lebih daripada 2,000 institusi pengajian tinggi. Universiti-universiti di Brazil boleh dibahagikan kepada pengelasan yang berikut: kerajaan Persekutuan diuruskan universiti; universiti dikawal kerajaan negeri; kerajaan perbandaran diuruskan universiti dan universiti swasta.

Sarjana Muda dalam Reka Bentuk Bandar di Brazil

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Reka Bentuk Bandar, Brazil

Grupo Tiradentes

Ciri-ciri projek yang timbul impian menjadi kenyataan bata oleh bata. Ijazah Sarjana Muda Seni Bina dan pembandaran, yang dibentuk oleh Facipe memperoleh kemahiran untuk ... [+]

Ciri-ciri projek yang timbul impian menjadi kenyataan bata oleh bata. Ijazah Sarjana Muda Seni Bina dan pembandaran, yang dibentuk oleh Facipe memperoleh kemahiran untuk merancang dan memantau pelaksanaan bangunan, berkumpulan seni bina dan monumen, seni bina landskap dan dalaman, dan melaksanakan perancangan fizikal, tempatan, bandar dan wilayah.

Mengadakan ruang, memandangkan estetika, keselesaan dan fungsi akan menjadi cabaran harian anda. Dapatkan untuk bekerja! Projek, pembinaan dan pengubahsuaian menanti anda.

Pasaran buruh

Pasaran buruh untuk arkitek adalah luas dan cerah, faktor-faktor yang berkaitan seperti keperluan perumahan, bangunan kediaman, pemuliharaan, pembaikpulihan, pemerbadanan, paisagismos dan suasana mengingati.... [-]

Brazil Aracaju
Mac 2020
Portuguese (Brazil)
Sepenuh masa
10 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu