Filter
Ijazah Sarjana Muda
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 5 Sarjana Muda dalam Reka Bentuk Bandar 2019/2020

Ijazah sarjana muda boleh menjadi sangat penting bagi laluan kerjaya banyak. Tidak kira umur atau profesion anda, mendapat ijazah sarjana muda boleh membantu anda untuk meningkat dalam kerjaya anda atau memasuki pasaran kerja. Ijazah Sarjana Muda yang ditawarkan dalam bidang yang berbeza, termasuk reka bentuk bandar.

Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Reka Bentuk Bandar? Ijazah ini mempunyai dua buah sekolah yang berbeza pemikiran di belakangnya. Sesetengah sekolah menawarkan ijazah reka bentuk bandar berdasarkan seni reka bentuk. Program ini memberi tumpuan kepada reka bentuk, seni tafsiran liberal, dan kerja lapangan untuk mewujudkan satu pendekatan artistik untuk mereka bentuk kawasan-kawasan bandar. Jenis lain program menawarkan pendekatan yang lebih teknikal mengenai seni bina bangunan, perancangan, dan seni bina landskap. Mana-mana laluan yang anda pilih, kedua-duanya menawarkan kursus indah tertumpu kepada mewujudkan ruang bandar didiami.

Mengikuti Ijazah Sarjana Muda Reka Bentuk Bandar mempunyai banyak manfaat.Ijazah ini menyediakan pelajar untuk memasuki pasaran kerja dengan semua kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk berkembang dalam bidang yang dipilihnya. Ia memberikan graduan keyakinan pengetahuan mereka yang hanya latihan tertentu boleh memberikan.

Harga jenis ini tahap berbeza mengikut lokasi anda, sekolah yang anda pilih, dan lokasi yang sekolah. Memeriksa dengan sekolah-sekolah khusus adalah cara terbaik untuk mengetahui berapa banyak ijazah ini akan kos.

Terdapat banyak kerjaya yang berbeza anda boleh bermula dengan Ijazah Sarjana Muda Reka Bentuk Bandar. Pilihan jelas adalah pereka bandar, tetapi itu bukan satu-satunya pilihan. Lain-lain kerjaya mungkin termasuk perancang bandar dan peguam bela bandar, antara lain. Ini juga merupakan program yang hebat untuk sesiapa sahaja yang ingin masuk ke dalam politik, sebagai perancangan dan reka bentuk bandar-bandar dan bandar-bandar boleh mempunyai banyak implikasi politik yang penting. Semua ini kerjaya yang menarik boleh dipengaruhi dan dimaklumkan oleh Sarjana Muda Reka Bentuk Bandar.

Banyak sekolah di seluruh dunia menawarkan program ijazah sarjana muda. Sesetengah sekolah menawarkan kursus dalam talian, manakala beberapa tumpuan kepada aktiviti-aktiviti bilik darjah. Apabila anda membuat keputusan bahawa Sarjana Muda Reka Bentuk Bandar yang tepat untuk anda, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

5 Hasil dalam Reka Bentuk Bandar

Grupo Tiradentes

Ciri-ciri projek yang timbul impian menjadi kenyataan bata oleh bata. Ijazah Sarjana Muda Seni Bina dan pembandaran, yang dibentuk oleh Facipe memperoleh kemahiran untuk ... [+]

Ciri-ciri projek yang timbul impian menjadi kenyataan bata oleh bata. Ijazah Sarjana Muda Seni Bina dan pembandaran, yang dibentuk oleh Facipe memperoleh kemahiran untuk merancang dan memantau pelaksanaan bangunan, berkumpulan seni bina dan monumen, seni bina landskap dan dalaman, dan melaksanakan perancangan fizikal, tempatan, bandar dan wilayah.

Mengadakan ruang, memandangkan estetika, keselesaan dan fungsi akan menjadi cabaran harian anda. Dapatkan untuk bekerja! Projek, pembinaan dan pengubahsuaian menanti anda.

Pasaran buruh

Pasaran buruh untuk arkitek adalah luas dan cerah, faktor-faktor yang berkaitan seperti keperluan perumahan, bangunan kediaman, pemuliharaan, pembaikpulihan, pemerbadanan, paisagismos dan suasana mengingati.... [-]

Brazil Aracaju
Mac 2020
Portuguese (Brazil)
Sepenuh masa
10 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
La Salle Universitat Ramon Llull

La formació en Arquitectura es basa en l'aprenentatge del desenvolupament i la construcció de projectes. ... [+]

Objectius

La formació en Arquitectura es basa en l'aprenentatge del desenvolupament i la construcció de projectes.

Les àrees d'actuació de l'arquitecte són molt diverses: el disseny, la restauració i rehabilitació d'edificis i el seu entorn urbà, l'urbanisme, el paisatgisme, el disseny d'interiors i detalls constructius, el càlcul i disseny d'estructures i d'instal·lacions, etc.

Des de l'Escola d'Arquitectura es promou la relació personalitzada entre professor i alumne i s'acosta al estudiant a la realitat professional, fent que els projectes es desenvolupin fins a la fase d'execució.

El primer curs d'Enginyeria d'Edificació i d'Arquitectura és comú, el que t'ajudarà a decidir què vols continuar estudiant, sense canviar d'Universitat.... [-]

Sepanyol Barcelona
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sepenuh masa
10 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Bilkent University

Jabatan Rekabentuk Bandar dan Senibina Landskap menyediakan profesional masa depan yang reka bentuknya akan meningkatkan kualiti kehidupan bandar melalui elemen semulajad ... [+]

Jabatan Rekabentuk Bandar dan Senibina Landskap menyediakan profesional masa depan yang reka bentuknya akan meningkatkan kualiti kehidupan bandar melalui elemen semulajadi dan dibina. Menggambarkan struktur kompleks dan pelbagai disiplin profesion ini, fakulti jabatan mempunyai ahli dari disiplin yang termasuk seni bina, seni bina lanskap, dan perancangan bandar. Kurikulum ini menekankan penyertaan dalam studio reka bentuk berturut-turut, ditambah dengan kuliah yang menyediakan latar belakang teori, teknikal, dan praktikal untuk proses reka bentuk. Program ini diperkayakan melalui perjalanan lapangan dan praktikum musim panas wajib yang mengukuhkan hubungan antara pendidikan dan amalan.

... [-]
Turki Ankara
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Череповецкий государственный университет

Cherepovets adalah salah satu bandar terpantas di Utara Barat. Lebih daripada 100 ribu meter persegi perumahan ditugaskan setiap tahun di bandar, dan infrastruktur pernia ... [+]

Cherepovets adalah salah satu bandar terpantas di Utara Barat. Lebih daripada 100 ribu meter persegi perumahan ditugaskan setiap tahun di bandar, dan infrastruktur perniagaan dan perindustrian sedang dibina secara aktif. Adakah anda mahu idea anda terkandung dalam nama bandar? Boleh jadi! Belajar di bawah program Reka Bentuk Alam Sekitar Seni Bina, anda bukan sahaja dapat merealisasikan ide artistik anda, tetapi anda juga akan mengetahui segala-galanya mengenai penggunaan penyelesaian kejuruteraan inovatif.

Program latihan membolehkan anda mendedahkan kebolehan kreatif anda. Terpulang kepada anda untuk menyelesaikan masalah mewujudkan bandar, perindustrian, landskap berkebun dan persekitaran dalaman. Semasa latihan, anda akan dapat berlatih dalam semua perusahaan dan institusi yang paling penting dalam kompleks pembinaan Cherepovets. Kemahiran tak ternilai dalam AutoCAD, 3DS MAX, ArchiCAD, Photoshop, serta pengetahuan jurutera awam, akan membantu anda berjaya memulakan perniagaan di salah satu industri yang paling menjanjikan dan sangat berbayar.... [-]

Rusia Cherepovets
Permintaan Maklumat
Russian
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Carleton University Undergraduate

Pengajian Sarjana Muda Pengajian Senibina Carleton memberi tumpuan kepada pengetahuan, pengalaman, kreativiti dan imaginasi. Program kami menggalakkan anda untuk meneroka ... [+]

Ringkasan Program

Pengajian Sarjana Muda Pengajian Senibina Carleton memberi tumpuan kepada pengetahuan, pengalaman, kreativiti dan imaginasi. Program kami menggalakkan anda untuk meneroka idea-idea melalui membuat, menilai idea dalam konteks pengalaman manusia, dan menjalankan kreativiti melalui penulisan, pembuatan model, lukisan, media digital dan persembahan.

Sekolah Seni Bina dan Perbandaran Azrieli Carleton menerima ijazah Sarjana Muda Pengajian Senibina (BAS) sebelum membuat kejayaan program pengajian selama empat tahun. Jika anda berniat untuk mengamalkan seni bina, anda kemudiannya boleh memohon untuk meneruskan program Master of Architecture profesional di Carleton, atau latihan profesional yang setara di universiti lain. Program BAS juga merupakan ijazah yang sangat baik untuk pelbagai kerjaya atau kajian lanjut dalam reka bentuk, urbanisme, atau pemuliharaan dan kemampanan.... [-]

Kanada Ottawa
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu