Filter
Ijazah Sarjana Muda
New Zealand Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Cari anda Sambilan Sarjana Muda dalam Reka Cipta Fesyen di New Zealand 2019/2020

Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah pos-menengah diberikan selepas selesai 120 kredit. Ia biasanya mengambil masa lapan semester untuk melengkapkan ijazah Sarjana Muda. Walaupun menamatkan kursus sarjana muda, calon perlu mengikuti kursus yang umum dan memilih subjek utama tertentu. Ijazah Sarjana Muda juga boleh dipanggil sarjana muda di negara-negara tertentu.

Kursus dan program dalam rekaan fesyen adalah amat sesuai untuk pelajar yang ingin belajar tentang bagaimana aksesori dan pakaian yang direka, dihasilkan dan dipasarkan kepada orang ramai. Pelajar yang belajar bidang ini boleh mendapat kemahiran teknikal dan reka bentuk utama.

New Zealand adalah sebuah negara yang keindahan alam semula jadi yang menakjubkan dan pelbagai. Kiwi bukan sahaja salah satu simbol negara - yang lain adalah daun pakis perak dan Koru - tetapi juga nama New Zealand biasanya memanggil diri mereka. Pelajar luar negara perlu membayar yuran penuh dan kos hidup mereka sendiri semasa belajar di sebuah institusi New Zealand.

Sambilan Sarjana Muda dalam Reka Cipta Fesyen di New Zealand

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Reka Cipta Fesyen, New Zealand

Torrens University Australia

... [+]

Pembeli fesyen Pengurus pengeluaran Trend peramal Pengurus Jenama pereka tekstil [-]
New Zealand Auckland
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
3 - 6 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu