Filter
Ijazah Sarjana Muda
New Zealand Auckland Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Terbaik Sambilan Sarjana Muda dalam Reka Cipta Fesyen in Auckland New Zealand 2019

Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah sarjana muda selama empat tahun dan adalah standard untuk pendidikan tinggi di sebahagian besar dunia. Ijazah Sarjana Muda boleh diperolehi di universiti-universiti negeri, di universiti-universiti swasta, di kolej komuniti dan universiti melalui talian.

program reka bentuk fesyen boleh mengintegrasikan pemahaman yang kukuh kraf, reka bentuk dan seni dengan penciptaan garis pakaian dan aksesori untuk dijual. Beberapa program mungkin merangkumi topik-topik seperti industri fesyen atau sejarah padang.

New Zealand adalah sebuah negara yang keindahan alam semula jadi yang menakjubkan dan pelbagai. Kiwi bukan sahaja salah satu simbol negara - yang lain adalah daun pakis perak dan Koru - tetapi juga nama New Zealand biasanya memanggil diri mereka. Pelajar luar negara perlu membayar yuran penuh dan kos hidup mereka sendiri semasa belajar di sebuah institusi New Zealand.

Kawasan metropolitan New Zealand, Auckland telah membina reputasi atas alasan pepejal piawaian pendidikan yang terbaik. Auckland adalah rumah bagi banyak institusi pendidikan terkenal. Universiti Auckland, Universiti Teknologi Auckland, Manukau Institute of Technology dan Massey University adalah nama-nama yang paling menonjol.

Sambilan Sarjana Muda dalam Reka Cipta Fesyen in Auckland di New Zealand

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Reka Cipta Fesyen, Auckland

Torrens University Australia

... [+]

Pembeli fesyen Pengurus pengeluaran Trend peramal Pengurus Jenama pereka tekstil [-]
New Zealand Auckland
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
3 - 6 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu