close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Muda dalam Psikologi Pendidikan di Cyprus

Seorang sarjana muda ijazah 's dianugerahkan pada kejayaan menyiapkan satu program akademik sarjana muda. Ia sering ijazah pertama pelajar yang diterima dalam kerjaya akademik beliau. Ia biasanya mengambil masa empat tahun pengajian sepenuh masa untuk mendapatkan ijazah sarjana muda.Cyprus, secara rasmi Republik Cyprus, adalah sebuah negara pulau di Timur Laut Mediterranean. Cyprus adalah pul… Baca lebih lanjut

Seorang sarjana muda ijazah 's dianugerahkan pada kejayaan menyiapkan satu program akademik sarjana muda. Ia sering ijazah pertama pelajar yang diterima dalam kerjaya akademik beliau. Ia biasanya mengambil masa empat tahun pengajian sepenuh masa untuk mendapatkan ijazah sarjana muda.

Cyprus, secara rasmi Republik Cyprus, adalah sebuah negara pulau di Timur Laut Mediterranean. Cyprus adalah pulau ketiga terbesar dan ketiga paling ramai penduduk di Mediterranean, dan sebuah negara ahli Kesatuan Eropah.

Sarjana Muda dalam Psikologi Pendidikan di Cyprus

Baca Ringkas
Bidang pengajian berkaitan
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Penapis
Cyprus West University
Famagusta , Cyprus

Jabatan Psikologi CWU beroperasi untuk memajukan sains psikologi melalui aspek penyelidikan, pengajaran, dan perkhidmatan yang tinggi.

Jabatan Psikologi CWU beroperasi untuk memajukan sains psikologi melalui aspek penyelidikan, pengajaran, dan perkhidmatan yang tinggi. -
Ijazah Sarjana Muda
Sepenuh Masa
4 tahun
English
Feb 2021
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini

Bidang pengajian berkaitan