BACHELORSTUDIES.COM.MY

Terbaik Sarjana Muda di Portugal 2019

Bercakap Portugis negara Eropah adalah destinasi pilihan bagi ramai orang di dunia termasuk beribu-ribu pelajar antarabangsa yang datang untuk mengambil alih pendidikan universiti berkualiti. Antara banyak sebab untuk ramai pelajar yang ingin mendaftar untuk Sarjana Muda Portugal, ijazah sarjana muda Portugis termasuk keramahan yang dimainkan oleh rakyat dan kualiti pendidikan universiti di negara ini. Iklim cerah di negara ini telah menarik minat ramai untuk menikmati acara luar mendebarkan di negara ini. Pelajar yang melawat negara ini dijangka menghasilkan beberapa pas perjalanan yang sah dan visa. Pelajar antarabangsa datang ke negara ini untuk mengalami gaya hidup yang berkualiti di negara ini di dalam usaha untuk menceburi bidang kerjaya yang berjaya selepas tamat pengajian. Portugal mempunyai ekonomi peringkat pertengahan dan kerana itu adalah baik bagi ramai pelajar dari luar negara. Ini adalah sebuah negara dengan budaya yang kaya dan penuh dengan keseronokan kerana industri tarikan pelancongan yang indah.Pelajar yang ingin datang dan menyertai pelbagai pengurusan, perniagaan, undang-undang, seni dan pelancongan serta hospitaliti dan ijazah sarjana muda lain kursus di Portugal mesti berkelayakan untuk peraturan universiti. Sistem pendidikan yang dikenali untuk menawarkan peluang yang luas bagi pelajar antarabangsa yang ingin mengambil kursus 3 atau 4 tahun di sama ada sepenuh masa atau mod pembelajaran separuh masa. Anda sekarang boleh mencari ijazah sarjana muda di Portugal di sini!

Hasil Filter

Ijazah Sarjana dalam Undang-undang dan Pengurusan

Universidade Católica Portuguesa - Porto Campus Law School
Kampus Sepenuh masa 5 tahun Oktober 2019 Portugal Porto

Program Sarjana Muda dalam Undang-Undang dan Pengurusan membolehkan memperoleh dalam 5 tahun dua ijazah sarjana muda dalam bidang yang berbeza tetapi melengkapi: Ijazah Undang-Undang dan Ijazah Pengurusan. Ini adalah program yang hasil daripada perkongsian antara dua sekolah rujukan Porto Katolik: Fakulti Undang-undang dan Sekolah Perniagaan Katolik Porto.

Sarjana Muda Pelancongan

Oporto Global University - Universidade Portucalense
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Pendaftaran Terbuka Portugal Porto

Ijazah Sarjana Muda Pelancongan mengamalkan pendekatan moden, selaras dengan industri pelancongan. Kursus ini merangkumi modul teras dengan modul pilihan untuk memenuhi keperluan pelajar individu. Modul latihan I dan II memberikan pengalaman kerja yang berharga kepada para pelajar dari kalangan syarikat swasta kepada pentadbiran nasional, serantau dan tempatan. Promosi dan Peningkatan Destinasi Pelancong dan Inovasi dan Pembangunan modul Produk Pelancong mengukuhkan hubungan ini, membangunkan kemampuan pelajar untuk berinovasi. Pembangunan

Kejuruteraan Elektronik dan Automasi

ISPGAYA
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Sept. 2019 Portugal Vila Nova de Gaia

Para graduan Kejuruteraan Elektronik dan Automasi mempunyai pengetahuan ilmiah / teknologi yang membolehkan mereka menjalankan projek-projek pembinaan, pemasangan dan penggunaan mana-mana struktur atau sistem yang berkaitan dengan elektronik dan automasi.

Sarjana muda dalam bidang pelancongan dan budaya pengurusan

Polytechnic Institute of Tomar
Kampus Sepenuh masa Sambilan Oktober 2019 Portugal Tomar

Program kajian bertujuan untuk menyediakan pelajar dengan latar belakang teknikal dan kemanusiaan yang akan membolehkan mereka untuk menyumbang kepada warisan Portugis dan Eropah sejajar dengan kemampanan industri pelancongan dan mengambil kira hubungan antara pelancongan dan aktiviti warisan budaya.

sarjana muda dalam pengurusan

Miguel Torga Institute of Higher Education (ISMT)
Kampus Sepenuh masa 6 semester Oktober 2019 Portugal Coimbra

Memaksimumkan pekerjaan dan produktiviti di masa hadapan

Ijazah dalam Kejuruteraan Bahan

Atlântica University
Kampus Sepenuh masa Sambilan 3 tahun Sept. 2019 Portugal Barcarena + 1 lagi

Ijazah dalam Kejuruteraan Bahan bertujuan untuk melatih siswazah berkualiti tinggi yang menunjukkan kepimpinan teknikal dan profesional serta kesesuaian yang diperlukan dalam masyarakat dalam perubahan berterusan.

Sarjana Muda dalam Geologi

Universidade de Évora
Kampus Sepenuh masa 6 semester Oktober 2019 Portugal Evora

Penduduk Bumi meningkat sebanyak lebih daripada 225,000 orang setiap hari! Kelebihan yang tidak dapat dielakkan untuk keseimbangan sistem semula jadi di mana kita bergantung menjadikan pemahaman dan pengurusan sistem-sistem ini menjadi asas kepada kewujudan masa depan yang mampan. Kegigihan masalah ini telah menyebabkan Komuniti Eropah mempertimbangkan, dalam program pembangunan strategiknya (Horizonte 2020), perubahan iklim, sumber dan bahan mentah sebagai domain utama untuk masa depan Eropah, mengurangkan kebergantungannya berbanding dengan bahagian lain di dunia. Kebimbangan ini mendorong Portugal untuk menghuraikan Strategi Kebangsaan bagi Sumber Geologi (DR176, 11/9/2012).

Ijazah Kejuruteraan Komputer

Universidade Europeia
Kampus Sepenuh masa 6 semester Permintaan Maklumat Portugal Lisbon

Masa depan terletak di Internet Perkara, dalam pengkomputeran fizikal, wearables, bandar pintar, realiti maya dan realiti tambahan. Masa depan ini adalah dalam bidang Kejuruteraan Komputer.

Sarjana muda dalam pengurusan pemasaran

IPAM
Kampus Online Sepenuh masa 6 semester Permintaan Maklumat Portugal Lisbon Porto + 2 lagi

kursus Ijazah Sarjana Muda ini bertujuan untuk membangunkan kemahiran yang penting untuk peranan dalam pemasaran.

Ijazah dalam Reka Bentuk

IADE
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Permintaan Maklumat Portugal Lisbon

Ijazah ini bertujuan untuk membangunkan pembentukan pepejal dan mempromosikan pelbagai kompetensi untuk amalan profesional profesional, inovatif dan sosial yang sah dalam bidang kreatif.

BA dalam bidang ekonomi

University of Porto School of Economics and Management.
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Permintaan Maklumat Portugal Porto

Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Ekonomi adalah ijazah yang menawarkan asas teori yang kukuh dalam bidang Ekonomi dan Pengurusan, dan juga dalam disiplin yang berkaitan seperti perakaunan, undang-undang, matematik, Sains Maklumat atau Sains Sosial.

Ijazah Sarjana Kejuruteraan Awam

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Tecnologia e Gestão de Viseu (ESTGV)
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Oktober 2019 Portugal Viseu

Jabatan Kejuruteraan Awam (DEC) dari Sekolah Teknologi dan Pengurusan (ESTG) memulakan Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Awam pada tahun akademik 1993/94, setelah meletakkan graduan pertama dalam 1997.

Ijazah dalam Animasi Kebudayaan

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Educação (ESEV)
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Oktober 2019 Portugal Viseu

Menguasai pengetahuan ilmiah dan teknikal khusus dalam bidang animasi budaya

Sarjana Muda Sains dan Teknologi Haiwan

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior Agrária (ESAV)
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Oktober 2019 Portugal Viseu

Penyediaan profesional berlesen dengan latihan dalam Sains Haiwan, iaitu bidang bioteknologi, pengeluaran haiwan, keselamatan kesihatan, pengurusan sumber hidupan liar dan keupayaan penyelidikan yang digunakan;

Sains politik dan hubungan antarabangsa

Universidade Nova de Lisboa - Faculty of Social Sciences and Humanities
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Permintaan Maklumat Portugal Lisbon

objektif pendidikan 1) Untuk mengetahui dan memahami teori-teori, kaedah, sempadan dan sifat sains politik dan hubungan antarabangsa; 2) Untuk mengetahui dan memahami konsep, struktur, konteks dan idea-idea yang memainkan peranan penting dalam bidang sains politik dan hubungan antarabangsa; 3) Untuk memperoleh kemahiran intelektual yang sesuai untuk mengenal pasti, penerangan dan penilaian maklumat yang relevan dalam bidang politik dan skop hubungan antarabangsa;