BACHELORSTUDIES

Sarjana Muda di Amerika Częstochowa di Poland 2021

Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah pos-menengah diberikan selepas selesai 120 kredit. Ia biasanya mengambil masa lapan semester untuk melengkapkan ijazah Sarjana Muda. Walaupun menamatkan kursus sarjana muda, calon perlu mengikuti kursus yang umum dan memilih subjek utama tertentu. Ijazah Sarjana Muda juga boleh dipanggil sarjana muda di negara-negara tertentu.

Poland, secara rasmi Republik Poland, adalah sebuah negara di Eropah Tengah. Dengan penduduk seramai 38 juta orang, Poland adalah negara ke-6 yang paling ramai penduduk di Kesatuan Eropah. Pelajar EU / EEA tidak perlu visa untuk belajar di Poland. Kos hidup di Poland adalah antara yang terendah di Kesatuan Eropah.

Czestochowa bukan sahaja terkenal dengan Pauline biara Jasna Góra tetapi juga diakui untuk kemudahan pendidikannya. Czestochowa Universiti Teknologi, Jan Długosz University, Polonia Universiti dan Wyższa Szkoła Hotelarstwa i Turystyki adalah antara institusi kedudukan tertinggi di negara ini.

Sarjana Muda di Amerika Częstochowa di Poland

Hasil Filter

Sarjana muda dalam pentadbiran

Polonia University
Ijazah Sarjana Muda
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
3 tahun
Kampus

A diploma tamat pengajian mengesahkan menyiapkan pertama kitaran membolehkan pelajar untuk memulakan kajian kedua-kitaran bagi ijazah MA dalam: Pentadbiran; undang-undang; Sai ...

Baca lebih lanjut

BA Ekonomi (Business School)

Polonia University
BA
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
3 tahun
Kampus

Program BA memberi pengetahuan Pentadbiran Perniagaan dan Ekonomi. Ijazah ini diberikan atas dasar teras dan kursus khusus.

Baca lebih lanjut

Sarjana muda dalam bidang ekonomi

Polonia University
Ijazah Sarjana Muda
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
3 tahun
Kampus

Tujuannya adalah untuk menyediakan kakitangan yang cekap dan berpendidikan tinggi dalam bidang ekonomi, yang mampu untuk menganalisis proses yang berlaku dalam bidang ekonomi ...

Baca lebih lanjut