BACHELORSTUDIES.COM.MY

Pembelajaran jarak jauh Sarjana Muda dalam Pengajian Undg-undg di Amerika Syarikat 2020

Ijazah Sarjana Muda 's boleh menyebabkan pintu pendidikan, menyediakan peluang untuk kemajuan kerjaya, atau meletakkan asas bagi mencapai tahap yang maju. Matlamat kami adalah untuk membantu bakal pelajar mengemudi proses pemilihan program berjaya. Kami melakukan perkara-perkara mudah dengan memperkemas carian.

Bidang undang-undang dan peraturan yang membimbing pelbagai aspek kehidupan adalah sangat besar. Orang-orang yang menyelidiki ia biasanya mendapati beberapa jenis pengkhususan yang mereka bersemangat, seperti teori peraturan dan harta intelek.

Pembelajaran jarak jauh adalah satu kaedah menyampaikan pendidikan kepada pelajar-pelajar yang tidak hadir secara fizikal di kampus. Pelbagai kajian telah menunjukkan bahawa program pembelajaran jarak jauh boleh menjadi seperti yang cekap dan berkesan sebagai program kelas konvensional kadang-kadang lebih baik!

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Pembelajaran jarak jauh Sarjana Muda dalam Pengajian Undg-undg di Amerika Syarikat

5 Hasil dalam Pengajian Undg-undg, Amerika Syarikat, Pembelajaran jarak jauh Filter

Sarjana Muda Keadilan Jenayah

Reinhardt University - Online Programs
Online Sepenuh masa Sambilan Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Waleska

Sarjana Muda Keadilan Jenayah dari Universiti Reinhardt direka untuk profesional yang bekerja dan mendapat sepenuhnya dalam talian.

Ijazah dalam undang-undang Brazil

Ambra College
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 5 tahun Sept. 2020 Amerika Syarikat Orlando + 2 lagi

Kami percaya kualiti kanan Brazil untuk pendidikan mesti boleh diakses kepada semua Brazil, yang tinggal di sini di Orlando, Florida atau mana-mana sahaja di dunia. Sertai barisan hadapan dalam pengajaran dan pengajian di pengajaran American College Bahasa Portugis!

Sarjana Muda keadilan jenayah (BCJ)

Anderson University South Carolina
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan Sept. 2020 Amerika Syarikat Anderson Colombia Ibagué Greenville + 4 lagi

Tahap BCJ menyediakan graduan untuk bekerja dalam pelbagai jawatan dalam penguatkuasaan undang-undang, pembetulan, akhlak, atau bidang-bidang lain yang berkaitan.

Sarjana Muda dalam Keadilan Jenayah (Dalam Talian)

Clarks Summit University Online
Online Sepenuh masa Sambilan 4 tahun Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat USA Online + 1 lagi

Anda akan bersedia untuk kerjaya dalam penguatkuasaan undang-undang, mahkamah, dan sistem pembetulan kerana anda memperoleh asas yang unik dalam teologi, sosiologi, dan psikologi bersama pendekatan penebusan, etika dan perkhidmatan yang berpusat kepada bidang.

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (Dalam Talian)

Clarks Summit University Online
Online Sepenuh masa Sambilan 4 - 8 tahun Sept. 2020 Amerika Syarikat USA Online + 1 lagi

Anda akan terdedah kepada keseluruhan spektrum amalan perniagaan, menyediakan anda untuk memasuki dunia perniagaan profesional dan mengurus situasi yang rumit sambil mengekalkan perspektif etika dan alkitabiah.