$close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Muda dalam Perniagaan Wain 2022

Sarjana muda adalah ijazah sarjana muda yang menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam bidang pilihan pengajian. Satu program sering memberi tumpuan kepada umum seni liberal mata pelajaran serta kelas-kelas khusus disesuaikan untuk mendapatkan pelajar bersedia untuk kerja masa depan. Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Wine Perniagaan? Program ini dirancang untuk pelajar yang mempun… Baca lebih lanjut

Sarjana muda adalah ijazah sarjana muda yang menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam bidang pilihan pengajian. Satu program sering memberi tumpuan kepada umum seni liberal mata pelajaran serta kelas-kelas khusus disesuaikan untuk mendapatkan pelajar bersedia untuk kerja masa depan.

Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Wine Perniagaan? Program ini dirancang untuk pelajar yang mempunyai semangat keusahawanan dan mahu terlibat dengan perniagaan arak. Setiap program akan berbeza-beza, tetapi kelas sering akan termasuk campuran arak dan kajian gastronomi, dan konsep perniagaan. Pelajar akan meneroka industri wain dan mempelajari kemahiran yang berkaitan seperti komunikasi, pengurusan kewangan, perdagangan, pengeluaran, pemasaran, dan kepimpinan. Banyak program akan menawarkan peluang latihan untuk mengamalkan kemahiran mereka dalam dunia sebenar.

Pelajar-pelajar yang menyambung pengajian ijazah dalam perniagaan wain belajar banyak perkara mengenai perniagaan dan pengurusan, yang memberi manfaat dalam kedua-dua kehidupan profesional dan peribadi mereka.Belajar mengenai wain juga mendedahkan mereka kepada banyak kawasan yang berlainan di dunia, yang membolehkan mereka untuk melakukan perjalanan dan menjadi lebih pelbagai kebudayaan.

The tuisyen dan bayaran yang berkaitan dengan memperoleh ijazah perniagaan wain boleh berbeza-beza dari satu institusi yang lain. Terdapat beberapa sekolah antarabangsa yang menawarkan program ini, dan kos bergantung kepada lokasi sekolah, tempoh program, dan yuran latihan.

Graduan yang mempunyai ijazah sarjana muda dalam perniagaan wain boleh bekerja dalam beberapa kapasiti yang berlainan. Mungkin ada yang memilih untuk bekerja dengan pembuat wain khusus untuk membantu mereka membina, pasaran, dan menjual produk mereka. Lain-lain boleh memilih untuk bekerja untuk syarikat-syarikat arak dan minuman keras pengedaran untuk menggunakan kemahiran mereka dari segi runcit. Usahawan yang mempunyai kemahiran dan pengalaman lain dalam bidang hospitaliti juga boleh memilih untuk membuka mereka sendiri kedai wain, bar wain, atau restoran.

Jika perniagaan arak adalah menarik minat anda, mula membandingkan sekolah sekarang.Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
  • Popular Terkini Tajuk
  • Popular
  • Terkini
  • Tajuk
IMC Fachhochschule Krems
Krems an der Donau, Austria

Kurikulum Program Sarjana Muda Perniagaan Wain Antarabangsa merangkumi topik perniagaan, undang-undang, winegrowing dan winemaking.

Kurikulum Program Sarjana Muda Perniagaan Wain Antarabangsa merangkumi topik perniagaan, undang-undang, winegrowing dan winemaking. -
Ijazah Sarjana Muda
Sepenuh Masa
6 semester
English
01 Sep 2022
15 Apr 2022
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online