BACHELORSTUDIES

Sambilan Sarjana Muda dalam Perfileman di Jerman 2020

Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah sarjana muda selama empat tahun dan adalah standard untuk pendidikan tinggi di sebahagian besar dunia. Ijazah Sarjana Muda boleh diperolehi di universiti-universiti negeri, di universiti-universiti swasta, di kolej komuniti dan universiti melalui talian.

Filmmaking adalah proses membuat filem, dokumentari, dan banyak lagi. Terdapat banyak konsep untuk belajar untuk pelajar yang berminat menjadi seorang pembuat filem, seperti asas-asas penulisan, penuangan, menembak, dan mengedit filem.

Jerman, secara rasminya Republik Persekutuan Jerman, adalah sebuah republik persekutuan berparlimen di barat-tengah Eropah. Negara ini terdiri daripada 16 negeri-negeri, dan modal dan bandar terbesar ialah Berlin.

Sambilan Sarjana Muda dalam Perfileman di Jerman

3 Hasil dalam Perfileman, Jerman Filter

Pengarah Filem (BA)

Macromedia University of Applied Sciences
BA
Okt 2020
<
Sepenuh masa
<
7 semester
15 Ogo 2020
English
Kampus

Mempelajari Sarjana Muda Seni dalam Mengarah Filem. Program Filem dan Televisyen BA ini diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris di kampus Macromedia kami di Cologne, Jerman.

Baca lebih lanjut

Sarjana muda dalam pengeluaran filem digital

SAE Institute Berlin
Ijazah Sarjana Muda
<
Sepenuh masa
<
Sambilan
<
24 bulan
English
Kampus

Jika anda berminat dengan filem dan yang ingin memulakan kerjaya dalam industri filem kemudian mencari-cari lagi. Dalam program ini, anda akan membangunkan kemahiran dan penge ...

Baca lebih lanjut

BA (Hons) pembikinan filem Praktikal

MetFilm School Berlin
BA
<
Sepenuh masa
<
2 tahun
English
Kampus

Program Filmmaking Praktikal akan melengkapkan anda dengan pengetahuan yang kreatif dan teknikal penting untuk anda mengambil langkah pertama anda ke dalam dunia menarik filem ...

Baca lebih lanjut