BACHELORSTUDIES.COM.MY

Terbaik Sarjana Muda di Perancis 2019

Perancis dipilih oleh ramai pelajar antarabangsa dan merupakan lokasi utama bagi kajian. Perancis adalah penyumbang utama kepada pelbagai bidang profesional dan akademik seperti seni, politik, falsafah, teknologi, fesyen, sains, dan ekonomi, menjadikan peluang untuk Ijazah Sarjana Muda di Perancis banyak. Selain kecemerlangan dalam bidang akademik universiti Perancis berusaha untuk, Perancis mempunyai banyak untuk menawarkan pelajar di luar bilik darjah seperti landskap semula jadi yang indah, bandar-bandar yang menarik, seni, budaya, muzik, teater, kehidupan malam, dan masakan.

Antara bidang yang lebih popular pengajian bagi Ijazah Sarjana Muda di Perancis adalah teknologi maklumat, perniagaan, kewangan, sains komputer, hospitaliti, seni, reka bentuk fesyen, filem, politik, dan ekonomi. Sarjana Muda di Perancis biasanya mengambil masa sekurang-kurangnya tiga tahun pengajian sepenuh masa untuk disiapkan. Terdapat juga pilihan untuk Ijazah Sarjana Muda di Perancis yang termasuk sambilan dan kajian dalam talian untuk pelajar yang memerlukan fleksibiliti dalam penjadualan.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Ijazah Sarjana Muda di Perancis, mengambil lihat melalui pilihan di bawah dan anda boleh mencari program yang anda telah mencari!

Hasil Filter

Ijazah Sarjana Muda dalam bidang pengurusan hotel antarabangsa

VATEL Bordeaux - International Business School - Hotel, Tourism, Wine & Spirits Management
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Oktober 2019 Perancis Bordeaux

Dalam persekitaran antarabangsa, menguasai teknik-teknik pengurusan, pasukan terkemuka dan pengurusan. Membangunkan profesional, undang-undang, kebolehan ekonomi dan bahasa dengan matlamat untuk menjadi seorang pengurus operasi di sebuah syarikat.

Sarjana muda dalam fesyen dan runcit mewah pengurusan

The American Business School of Paris
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Permintaan Maklumat Perancis Paris

Pilih program ijazah Sarjana Muda yang akan memastikan kejayaan masa depan anda dalam dunia fesyen antarabangsa dan runcit mewah

Sarjana Muda Perniagaan Antarabangsa

ISC Paris Business School
Kampus Sepenuh masa 1 - 3 tahun Sept. 2019 Perancis Paris

Pengkhususan ini bertujuan untuk pelajar yang ingin melibatkan diri dalam persekitaran pembelajaran bahasa Inggeris dan dengan cita-cita untuk memulakan kerjaya antarabangsa mereka. Program ini dalam tiga tahun akan memberi pelajar asas dalam kajian perniagaan untuk mengkhususkan diri dalam kajian lanjut mereka.

Sarjana Muda dalam Pemasaran

Burgundy School of Business
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Sept. 2019 Perancis Dijon Lyon + 1 lagi

Program ini membawa kepada ijazah Sarjana Muda yang diiktiraf sepenuhnya oleh Kementerian Pendidikan Perancis. Program yang berorientasikan di peringkat antarabangsa ini membolehkan pelajar memperoleh pengetahuan dan pemahaman tentang bidang pemasaran dan perniagaan yang berbeza, dan untuk membangunkan kemahiran profesional mereka.

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan Antarabangsa

Montpellier Business School
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Sept. 2019 Perancis Montpellier

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan Antarabangsa (BIBA) menawarkan program pengurusan kecemerlangan yang berorientasikan di peringkat antarabangsa. Ia menyediakan kedua-dua kajian lanjut dan untuk pasaran pekerjaan dengan menjamin tahap akademik yang diiktiraf dan kemungkinan pekerjaan yang terbaik.

Pengarah Pereka dalam Tahap Animasi 3D / TITLE RNCP ii

L’IDEM Perpignan
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Sept. 2019 Perancis Perpignan

Bekerja dalam animasi bermakna mengintegrasikan medan yang terus berkembang yang menghubungkan kemahiran seni dan teknikal. Bergantung kepada kemahiran dan keistimewaan para pelajar, peluangnya berbeza-beza: papan cerita, susun atur (penciptaan pemandangan), reka bentuk watak (lukisan aksara), animasi 2D atau 3D, hala tuju artistik, kesedaran.

Sarjana Muda Pengurusan

Toulouse Business School
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Sept. 2019 Perancis Toulouse Sepanyol Barcelona + 2 lagi

Program Bachelor TBS adalah kursus ijazah pengurusan 3 tahun (B1, B2, dan B3) dengan tumpuan vokasional dan lintas budaya. Kursus ini bertujuan untuk memberi graduan masa depan kemahiran pengurusan yang diperlukan untuk memenuhi keperluan perniagaan syarikat di Perancis dan di seluruh dunia. Program ini menawarkan 3 tahun pengalaman dan pertemuan berharga yang dibina di sekeliling kurikulum yang memberikan setiap pelajar cara sama ada meneruskan pengajian mereka atau berpindah terus ke kerjaya profesional yang bermanfaat.

Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Antarabangsa

Groupe ESC Clermont
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Sept. 2019 Perancis Clermont-Ferrand

Ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Antarabangsa adalah Program 3 tahun (100% diajar dalam bahasa Inggeris) yang menawarkan graduan sekolah tinggi asas yang kukuh dan latihan dalam bidang perniagaan dan pengurusan antarabangsa. Pelajar adalah tertakluk kepada banyak expereicnes antarabangsa termasuk menghabiskan semester di luar negara, mendapatkan dwi-ijazah, dan melakukan latihan yang menyediakan mereka untuk menjadi pemimpin perniagaan masa depan successul. Program Ijazah Sarjana Muda dirancang untuk pelajar yang telah mendapat diploma sekolah tinggi dan berminat dalam kerjaya antarabangsa dalam Pengurusan.

Latihan dalam Perdagangan Styling Fesyen

Studio Berçot
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Pendaftaran Terbuka Perancis Paris

Latihan dalam Fesyen Styling adalah seperti perdagangan dia sedang bersedia untuk.

Sarjana Muda Pengurusan Antarabangsa

Groupe ESC Troyes in Champagne
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Sept. 2019 Perancis Troyes

Apabila anda memilih Ijazah Sarjana Muda dalam Perniagaan dan Pengurusan Antarabangsa, anda memasuki fikiran, nilai, dan komitmen yang kuat.

BFA dalam pembikinan filem

EICAR
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Sept. 2019 Perancis Paris

EICAR, sekolah filem hanya di benua Eropah dengan kurikulum bahasa Inggeris, menawarkan tiga tahun Sarjana Muda Seni Halus program dalam pembikinan filem dengan 5 Pengkhususan - Pengarahan, Screenwriting, Sinematografi, Melahirkan dan Penyuntingan. Sekolah ini menyediakan darjah dan program dengan penekanan kepada pengalaman pembikinan filem praktikal dan kerja berpasukan. Kami memihak kepada kerja studio langsung dan latihan di mana pengajaran boleh ...

Sarjana Muda Seni

The American College of the Mediterranean
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Perancis Aix-en-Provence

Jurusan dan anak kecil di The American College of the Mediterranean mencerminkan keistimewaan tapak kampus kami di Perancis Selatan dan Mediterranean dan membina tradisi akademik ACM sebagai pemimpin dalam pendidikan antarabangsa. ACM menawarkan lima belas program sarjana muda yang berbeza, serta pilihan untuk merancang sendiri bidang pengajian dari pelbagai penawaran kursus.

Sarjana Muda Pelancongan

La Rochelle Education Group
Kampus Sepenuh masa 1 - 3 tahun Sept. 2019 Perancis La Rochelle

• Tahun 1 dibuka kepada pelajar yang mempunyai kelayakan Sekolah Tinggi atau bersamaan antarabangsa • Kemungkinan menyertai program ini dalam Tahun 2 atau Tahun 3 • 3 tahun (180 ECTS, bermula tarikh September atau Januari) • Penuh waktu / Kemungkinan kerja- trek pengajian pada Tahun 3 • Bersamaan dengan kelayakan sekolah pasca 3 tahun • Kemungkinan kelayakan berganda - Kelayakan Sarjana Muda dan ijazah Universiti • UNWTO. TedQual disahkan dan CFET diiktiraf (Conférence des Formations d'Excellences du Tourisme)

Sarjana Muda Seni Halus dalam Seni Filem

Paris College Of Art
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Permintaan Maklumat Perancis Paris

Selama berabad-abad, para pemikir dan seniman terbesar di dunia telah datang ke Paris untuk belajar, membuat, dan mencari inspirasi. Program ini memberi anda peluang untuk melakukan perkara yang sama.

Sarjana Muda Perniagaan

ESDES Lyon Business School
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Sept. 2019 Perancis Lyon

Program 3 Tahun Pembangunan Perniagaan (BA) adalah program tiga tahun, dengan dua tahun pertama, memberi tumpuan kepada pembangunan dan pembangunan asas-asas perniagaan. Tahun lepas berstruktur untuk membolehkan pengkhususan tiga, geografi, fungsional dan sektoral.