BACHELORSTUDIES.COM.MY

Terbaik Sarjana Muda di Amerika Paris di Perancis 2019

Paris adalah lokasi yang ideal untuk pendidikan bagi ramai pelajar dari seluruh dunia. Paris sentiasa memainkan peranan penting di barat masyarakat, budaya dan politik dan hasilnya, mempunyai banyak program-program akademik yang cemerlang untuk memenuhi keperluan dan kepentingan hampir mana-mana pelajar. Ijazah Sarjana Muda di Paris, pelajar akan mengalami persekitaran pembelajaran yang unik dalam satu bandar-bandar di dunia yang paling menarik.

Bagi memenuhi keperluan individu setiap orang akademik, program Ijazah Sarjana Muda dalam Paris menyediakan banyak pilihan kajian yang berbeza, termasuk sepenuh masa, separuh masa, di kampus, dalam talian dan pembelajaran jarak jauh. Terdapat banyak program Ijazah Sarjana Muda di Paris untuk dipilih, sebagai contoh disiplin profesional dan akademik perniagaan, teknologi maklumat, komunikasi, kewartawanan, seni halus, hubungan antarabangsa, dan lain-lain lagi.Setiap Sarjana Muda dalam program Paris adalah unik yang berbeza tetapi secara umumnya, kurikulum merangkumi kursus, kuliah, kerja berkumpulan, practicums dan simulasi.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Ijazah Sarjana Muda di Paris, membaca melalui program-program di bawah. Anda boleh mencari program yang akan membantu anda mencapai matlamat akademik dan profesional anda!

Hasil Filter

Sarjana muda dalam fesyen dan runcit mewah pengurusan

The American Business School of Paris
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Permintaan Maklumat Perancis Paris

Pilih program ijazah Sarjana Muda yang akan memastikan kejayaan masa depan anda dalam dunia fesyen antarabangsa dan runcit mewah

Sarjana Muda Perniagaan Antarabangsa

ISC Paris Business School
Kampus Sepenuh masa 1 - 3 tahun Sept. 2019 Perancis Paris

Pengkhususan ini bertujuan untuk pelajar yang ingin melibatkan diri dalam persekitaran pembelajaran bahasa Inggeris dan dengan cita-cita untuk memulakan kerjaya antarabangsa mereka. Program ini dalam tiga tahun akan memberi pelajar asas dalam kajian perniagaan untuk mengkhususkan diri dalam kajian lanjut mereka.

Latihan dalam Perdagangan Styling Fesyen

Studio Berçot
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Pendaftaran Terbuka Perancis Paris

Latihan dalam Fesyen Styling adalah seperti perdagangan dia sedang bersedia untuk.

BFA dalam pembikinan filem

EICAR
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Sept. 2019 Perancis Paris

EICAR, sekolah filem hanya di benua Eropah dengan kurikulum bahasa Inggeris, menawarkan tiga tahun Sarjana Muda Seni Halus program dalam pembikinan filem dengan 5 Pengkhususan - Pengarahan, Screenwriting, Sinematografi, Melahirkan dan Penyuntingan. Sekolah ini menyediakan darjah dan program dengan penekanan kepada pengalaman pembikinan filem praktikal dan kerja berpasukan. Kami memihak kepada kerja studio langsung dan latihan di mana pengajaran boleh ...

Sarjana Muda Seni Halus dalam Seni Filem

Paris College Of Art
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Permintaan Maklumat Perancis Paris

Selama berabad-abad, para pemikir dan seniman terbesar di dunia telah datang ke Paris untuk belajar, membuat, dan mencari inspirasi. Program ini memberi anda peluang untuk melakukan perkara yang sama.

Sarjana Muda dalam Seni Kulinari

Ducasse Education - Centre de Formation Alain Ducasse
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Sept. 2019 Perancis Paris

Dengan Sarjana Muda Seni Kulinari, pilih jalan ke arah kecemerlangan pendidikan dan dapatkan 3 tahun pengalaman kompeten masakan dan pengurusan masakan yang lengkap untuk berjaya sebagai Chef dan / atau Pengurus dalam industri restoran antarabangsa, atau membuka pembentukan sendiri .

Technicien supérieur professionnel en Geologie

UniLaSalle
Kampus Sepenuh masa 1 - 3 tahun Sept. 2019 Perancis Beauvais Mont-Saint-Aignan Paris + 2 lagi

Le Diplome de Technicien Supérieur Professionnel en Geologie d'UniLaSalle MENYEDIAKAN l'entrée dans l'industrie de techniciens et ejen de Maitrise reconnus et appréciés par le monde professionnel dans le domaine des Sciences de la Terre et de l'Environnement.

Kepintaran Buatan dan Sarjana Mudi Mobiliti Pintar

IPSA
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Sept. 2020 Perancis Paris United Kingdom Salford + 2 lagi

Sarjana Muda bertujuan untuk membangunkan Jurutera dengan pelbagai kemahiran di kawasan atau Kecerdasan Buatan termasuk pembelajaran mesin, data besar dan pemprosesan isyarat untuk penyerahan ke dalam sektor termasuk pergerakan Pintar dan automotif. Ia diajarkan di IPSA dan di University of Salford.

Sarjana Muda Pengurusan

ESCP Europe Business School
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Sept. 2019 United Kingdom London Jerman Berlin Itali Turin Sepanyol Madrid Perancis Paris + 8 lagi

Satu peluang unik untuk mengalami pengurusan interkultur secara langsung dengan cara hidup dan belajar di tiga negara yang berbeza selama tiga tahun.

Sarjana Muda dalam Pemasaran Fesyen

IFA Paris
Kampus Sepenuh masa 3 - 3 tahun Sept. 2020 Perancis Paris

Sarjana Muda dalam Pemasaran Fesyen mempunyai struktur yang meningkatkan kemungkinan untuk mempunyai kurikulum perniagaan yang mantap untuk fesyen yang merangsang kreativiti dan bakat sambil meneroka dikotomi antara Timur dan Barat dari segi strategi pemasaran, komunikasi, pengedaran dan penjenamaan.

Bachelor Luxury - Perdagangan Perdagangan

Institut Supérieur de Marketing du Luxe - SUP de LUXE
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Permintaan Maklumat Perancis Paris

Program ini memenuhi keperluan jenama dalam profil komersil, disesuaikan dengan cabaran milenium ke-3. Yang terakhir mesti ditanam, polyglot, technophile, multikultural dan karismatik. Mereka juga mesti mempunyai fleksibiliti dagangan.

Sarjana Muda dalam Logistik

ESLSCA Business School
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Oktober 2019 Perancis Paris

Seni menguruskan arus pada kos yang terbaik, logistik adalah pusat aktiviti perindustrian dan perkhidmatan. Program Pengurusan Bachelor menawarkan pengkhususan Logistik pada tahun ke-3.

Pemodelan Sarjana Muda Antarabangsa dan Sains Data untuk Perubahan Dunia

University Paris Seine
Kampus Sepenuh masa 4 cari doktor jurisprudens anda Permintaan Maklumat Perancis Paris

Sains data, keselamatan siber, kejuruteraan ekonomi dan kewangan, kecerdasan buatan, teknologi kuantum ... adalah semua cabaran hebat yang dihadapi oleh syarikat hari ini dan memerlukan kemahiran baru dan tajam. University Paris Seine telah membangunkan program standard tinggi empat tahun yang memenuhi tuntutan dunia yang kini berubah: Sarjana Antarabangsa Y. Kursus Sarjana ini diajar secara eksklusif dalam Bahasa Inggeris, yang membentuk pelajar untuk bidang kepakaran baru serta untuk masa depan mereka kerjaya.

program peip

Université Pierre et Marie Curie (UPMC)
Kampus 2 tahun Sept. 2019 Perancis Paris

The PEIP adalah kursus persediaan UPMC dikhaskan untuk graduan sains sekolah tinggi.

sarjana muda SP3

Sup de Pub
Kampus Sepenuh masa Sept. 2019 Perancis Paris Lyon Bordeaux United Kingdom London Amerika Syarikat Chicago + 5 lagi

Pelajar boleh mendaftar secara langsung di dalam tahun ke-3 di Sup de Terbitan (SP3) selepas mengesahkan tahap pencapaian akademik bersamaan 2 tahun selepas Baccalauréat kajian