BACHELORSTUDIES

Sarjana Muda di Amerika Nice di Perancis 2021

Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah sarjana muda selama empat tahun dan adalah standard untuk pendidikan tinggi di sebahagian besar dunia. Ijazah Sarjana Muda boleh diperolehi di universiti-universiti negeri, di universiti-universiti swasta, di kolej komuniti dan universiti melalui talian.

Perancis, secara rasmi Republik Perancis, adalah sebuah republik separa presiden kesatuan terletak kebanyakannya di Eropah Barat, dengan beberapa kawasan dan wilayah di luar negara.

Sebagai bandar raya ke-5 yang paling padat di Perancis, Nice adalah rumah kepada lebih 300, 000 penduduk. Ia adalah destinasi pelancongan utama di Perancis kerana keindahan dan iklim. Bandar ini mempunyai beberapa pertubuhan pendidikan tinggi.

Sarjana Muda di Amerika Nice di Perancis

Hasil Filter

Program Sarjana & Sarjana dalam Inovasi Mampan

SDS - The Sustainable Design School
Ijazah Sarjana Muda
<
3&nbsp;-&nbsp;5 tahun
Kampus

Anda akan dididik untuk menjadi pereka dalam inovasi yang mampan dan untuk mengembangkan kemahiran yang diperlukan untuk memacu kreativiti dalam pasukan multi-disiplin.

Baca lebih lanjut

Bujang pentadbiran perniagaan (paris dan bagus)

IPAG Business School
BBA
<
Sepenuh Masa
<
3 tahun
English
Kampus

Dirangka sebagai program bersama antara Sekolah Perniagaan Ipag dan Nottingham Business School atau University of South Wales, ijazah perniagaan 3 tahun ini bertujuan untuk me ...

Baca lebih lanjut