$close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Muda di Amerika Metz di Perancis 2022

Memperoleh ijazah 's sarjana muda dicapai dengan melengkapkan kursus ini perlu pengajian yang ditawarkan oleh kolej atau universiti anda mendaftar masuk. Melengkapkan kajian ini mungkin mengambil masa 3-7 tahun bergantung kepada di mana anda mendapatkan ijazah anda.Perancis kini di kalangan 20 negara prestasi terbaik dari segi ekonomi kerana cemerlang pembelajaran pendidikan mereka berorient… Baca lebih lanjut

Memperoleh ijazah 's sarjana muda dicapai dengan melengkapkan kursus ini perlu pengajian yang ditawarkan oleh kolej atau universiti anda mendaftar masuk. Melengkapkan kajian ini mungkin mengambil masa 3-7 tahun bergantung kepada di mana anda mendapatkan ijazah anda.

Perancis kini di kalangan 20 negara prestasi terbaik dari segi ekonomi kerana cemerlang pembelajaran pendidikan mereka berorientasikan hasil yang lebih tinggi. Kebanyakan kursus di universiti-universiti yang ditawarkan dalam bahasa Perancis. Perancis mempunyai 60 orang awam dan 100 universiti swasta.

Bandar Metz terletak di rantau Lagnuedoc-Roussillon dalam Perancis Selatan. Ia adalah ibu kota rantau ini dan rumah kepada 200,000 penduduk. Mertz mempunyai 3 universiti utama.

Sarjana Muda di Amerika Metz di Perancis

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Perancis
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
Disyorkan Terkini Tajuk
Y SCHOOLS
Troyes, Perancis +1 Lagi

Pelajar yang memilih Sarjana Muda Pelancongan, Leisure & Pengurusan Perjalanan, akan beroperasi sepenuhnya sebaik sahaja pengajian mereka selesai.

Pelajar yang memilih Sarjana Muda Pelancongan, Leisure & Pengurusan Perjalanan, akan beroperasi sepenuhnya sebaik sahaja pengajian mereka selesai. -
Ijazah Sarjana Muda
Sepenuh Masa
3 tahun
Perancis
Sep 2022
Kampus