$close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Muda di Amerika Brest di Perancis 2022

Ijazah Sarjana Muda 's adalah ijazah yang dianugerahkan oleh universiti dan kolej. Dalam usaha untuk mendapatkan ijazah sarjana muda 's, anda mesti melengkapkan kursus-kursus yang perlu boleh bertahan 3-7 tahun bergantung kepada institusi anda pendaftaran.Perancis kini di kalangan 20 negara prestasi terbaik dari segi ekonomi kerana cemerlang pembelajaran pendidikan mereka berorientasika… Baca lebih lanjut

Ijazah Sarjana Muda 's adalah ijazah yang dianugerahkan oleh universiti dan kolej. Dalam usaha untuk mendapatkan ijazah sarjana muda 's, anda mesti melengkapkan kursus-kursus yang perlu boleh bertahan 3-7 tahun bergantung kepada institusi anda pendaftaran.

Perancis kini di kalangan 20 negara prestasi terbaik dari segi ekonomi kerana cemerlang pembelajaran pendidikan mereka berorientasikan hasil yang lebih tinggi. Kebanyakan kursus di universiti-universiti yang ditawarkan dalam bahasa Perancis. Perancis mempunyai 60 orang awam dan 100 universiti swasta.

Brest adalah sebuah bandar di Brittany, Perancis Northwestern. Ia adalah sebuah bandar pelabuhan tentera. Bandar ini adalah rumah kepada lebih daripada 100,000 orang. Brest adalah rumah kepada beberapa penyelidikan dan institusi pendidikan terbaik di Perancis.

Sarjana Muda di Amerika Brest di Perancis

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Perancis
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
Disyorkan Terkini Tajuk
Brest Business School
Brest, Perancis +1 Lagi

Ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Antarabangsa Brest Business School readies anda untuk kerjaya masa depan anda.

Ijazah Sarjana Muda dalam Pengurusan Antarabangsa Brest Business School readies anda untuk kerjaya masa depan anda. -
Ijazah Sarjana Muda
Sepenuh Masa
English, Perancis
Kampus