BACHELORSTUDIES

Sarjana Muda di Amerika Angers di Perancis 2021

Ijazah Sarjana Muda 's adalah ijazah yang dianugerahkan oleh universiti dan kolej. Dalam usaha untuk mendapatkan ijazah sarjana muda 's, anda mesti melengkapkan kursus-kursus yang perlu boleh bertahan 3-7 tahun bergantung kepada institusi anda pendaftaran.

Perancis menawarkan sistem pendidikan tinggi yang luar biasa bukan sahaja rakyat tetapi juga warga asing. Budaya dinamik negara 's menarik pelajar asing dan mereka yang berminat untuk mengikuti kursus antarabangsa. Perancis mempunyai tradisi inovasi sains dan teknologi. Ini memastikan bahawa ulama menggunakan sepenuhnya kreativiti mereka.

Angers bandar modal sejarah Anjou, Perancis. Ia adalah rumah kepada lebih daripada 100,000 penduduk. Bandar ini mempunyai 2 universiti iaitu Universiti Barat - UCO, dan Universiti Angers.

Sarjana Muda di Amerika Angers di Perancis

Hasil Filter

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan dalam Perniagaan Antarabangsa

Université Catholique de l'Ouest - UCO
BBA
<
Sepenuh Masa
<
4 tahun
English
Kampus

Program perniagaan dan pengurusan antarabangsa sepenuhnya dihantar dalam Bahasa Inggeris, dengan kemungkinan untuk menghabiskan semester pertama dalam tahun ketiga BBA di Amer ...

Baca lebih lanjut

Sarjana Muda Pengurusan Risiko

ESAIP Graduate School of Engineering
Ijazah Sarjana Muda
<
Sepenuh Masa
<
5 tahun
English
Kampus

Program Jurutera esaip dalam Pengurusan Risiko

Baca lebih lanjut

Baccalaureate 5 Sains Komputer - Program Antarabangsa

ESAIP Graduate School of Engineering
Ijazah Sarjana Muda
<
Sepenuh Masa
<
2 tahun
English
Kampus

Kampus Angers menawarkan 100% kursus dalam bahasa Inggeris. Hal ini memungkinkan kemajuan dalam kehidupan harian anda dalam pemahaman anda dan dalam ungkapan lisan dan tulisan ...

Baca lebih lanjut