Filter
Ijazah Sarjana Muda
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Sarjana Muda dalam Perancangan Bandar 2019/2020

Program Ijazah Sarjana Muda Perancangan Bandar menekankan pelbagai topik dengan teras kursus menyediakan latar belakang dalam banyak bidang perancangan. Kursus teras merangkumi topik seperti sejarah, teori, reka bentuk bandar, statistik, undang-undang bandar, penggunaan tanah, ekonomi, dan amalan perancangan. Banyak program Ijazah Sarjana Muda Perancangan Bandar juga membolehkan pengkhususan dalam bidang-bidang tertentu seperti: pemeliharaan, pembangunan antarabangsa, perancangan pengangkutan, hartanah, sistem maklumat geografi dan lain-lain.

Ijazah Sarjana Muda Perancangan Bandar menyediakan individu untuk kemasukan terus ke dalam dunia profesional perancangan bandar dan boleh mempunyai pertumbuhan kerjaya penting dalam kedua-dua sektor awam dan swasta. Ramai perancang bandar bekerjasama dengan arkitek dan pereka bentuk bandar, dan juga dengan kerajaan-kerajaan tempatan. Program boleh dikaji dalam talian atau secara langsung di universiti-universiti di pelbagai lokasi di seluruh dunia.Ramai pelajar program Ijazah Sarjana Muda Perancangan Bandar juga bergabung dengan perancangan berkaitan bidang lain seperti kejuruteraan awam, seni bina, hartanah, dan lain-lain Ini menjadikan untuk profesional lebih baik-bulat dan serba boleh.

Ketika bandar-bandar dan infrastruktur berkembang, keperluan untuk perancang bandar berkelayakan meningkat. Program Ijazah Sarjana Muda Perancangan Bandar boleh membantu untuk memenuhi cabaran-cabaran ini. Semak imbas tawaran program di bawah untuk mengetahui lebih lanjut!

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Perancangan Bandar

Institut Africain de Management

Pengurusan oleh kualiti adalah cara yang relevan dan asli di dunia dalam pencarian berterusan untuk sumber dan organisasi. Syarikat menuntut penyelesaian terbuka, bertang ... [+]

Pengurusan oleh kualiti adalah cara yang relevan dan asli di dunia dalam pencarian berterusan untuk sumber dan organisasi. Syarikat menuntut penyelesaian terbuka, bertanggungjawab dan mampan, agar dapat segera menyesuaikan diri dengan undang-undang yang disediakan di semua sektor di mana pengurusan penting. Pemula, yang berada di atas semua juruteknik, telah menjadi pakar dalam pengurusan organisasi. Dia (dia) tahu syarikat itu dan mekanisme ekonomi, teknikal, manusia. Dia (dia) tahu bahawa sesebuah organisasi mesti berstruktur mengikut risiko yang dikendalikan pada jangka pendek dan panjang jangka panjang. Dia (dia) sedar akan kewujudan semua kaedah dan alat pengurusan kualiti, keselamatan, kesihatan, pembangunan lestari, kecemerlangan. Dia (dia) mempunyai visi masa depan (sekurang-kurangnya bosnya).... [-]

Senegal Dakar
Feb. 2020
Perancis
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu