Filter
Ijazah Sarjana Muda
Singapura Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Muda dalam Perakaunan di Singapura

Seorang sarjana muda ijazah 's dianugerahkan pada kejayaan menyiapkan satu program akademik sarjana muda. Ia sering ijazah pertama pelajar yang diterima dalam kerjaya akademik beliau. Ia biasanya mengambil masa empat tahun pengajian sepenuh masa untuk mendapatkan ijazah sarjana muda.

Proses perakaunan merupakan komponen penting untuk perniagaan dan organisasi yang berjaya dan kewangan yang kukuh. Mengikut definisi, perakaunan merupakan pengukuran aktiviti kewangan organisasi. pengukuran ini digunakan untuk menganalisis trend ekonomi dan boleh memberikan maklumat penting kepada pengurusan dan pelabur.

Singapura, secara rasmi Republik Singapura, adalah sebuah pulau Asia republik Tenggara off hujung selatan Semenanjung Melayu, 137 kilometer ke utara khatulistiwa. Beberapa universiti luar negara, sekolah perniagaan dan institut khusus juga mempunyai persediaan kampus mereka di Asia di Singapura. Singapura adalah salah satu bandar yang paling selamat utama di dunia dengan hampir mana-mana langkah.

Sarjana Muda dalam Perakaunan di Singapura

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

2 Hasil dalam Perakaunan, Singapura

Curtin Singapore

Kedua-dua utama ini diakreditasi oleh CPA Australia dan Institut Akauntan Awam (IPA), dan siswazah layak memohon keahlian bersekutu kedua-dua badan profesional. ... [+]

Sarjana Muda Perdagangan (Perakaunan) utama utama

Sarjana Perdagangan adalah kursus prinsip Sekolah Perniagaan Curtin dan kelayakan perniagaan yang paling diiktiraf di peringkat antarabangsa di Wilayah Asia Pasifik.

Curtin University disenaraikan sebagai salah satu daripada 100 universiti berprestasi terbaik di mata pelajaran Perakaunan dan Kewangan oleh QS World University Rankings pada tahun 2014.

Perakaunan

Akauntan profesional menganalisis urusan kewangan perniagaan atau individu dan menyediakan laporan atau memberi nasihat mengenai keperluan penyimpanan dan pematuhan mereka. Dalam hal ini, anda akan membangunkan pemahaman yang komprehensif mengenai perakaunan dan bidang berkaitan pengauditan, perpajakan, undang-undang perniagaan dan pengurusan kewangan. Anda akan meliputi pelbagai unit perakaunan serta beberapa kajian perniagaan, undang-undang dan kewangan.... [-]

Singapura
Og 2020
English
Sepenuh masa
2 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Curtin Singapore

Akauntan profesional menganalisis urusan kewangan perniagaan atau individu dan menyediakan laporan atau memberikan nasihat mengenai keperluan penyimpanan rekod dan pematu ... [+]

Ijazah Sarjana Muda Perdagangan (Perakaunan) tunggal utama

Ijazah Sarjana Muda Perdagangan adalah kursus prinsip Curtin Business School dan kelayakan perniagaan yang paling diiktiraf di peringkat antarabangsa di rantau Asia-Pasifik.

Curtin University disenaraikan sebagai salah satu daripada 100 universiti terbaik berbayar dalam mata pelajaran Perakaunan dan Kewangan oleh QS World University Rankings pada tahun 2014.

Adakah anda seorang kuasa dinamo angka dan kewangan?

Akauntan profesional menganalisis urusan kewangan perniagaan atau individu dan menyediakan laporan atau memberikan nasihat mengenai keperluan penyimpanan rekod dan pematuhannya. Dalam utama ini, anda akan membangunkan pemahaman yang menyeluruh perakaunan dan bidang berkaitan pengauditan, percukaian, undang-undang perniagaan dan pengurusan kewangan. Anda akan meliputi pelbagai unit perakaunan serta beberapa kajian perniagaan, undang-undang dan kewangan.... [-]

Singapura
Og 2020
English
Sepenuh masa
2 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu