Filter
Ijazah Sarjana Muda
Malta Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Muda dalam Perakaunan di Malta

A sarjana muda ijazah 's diberikan kepada pelajar yang memenuhi syarat-syarat yang perlu diberikan oleh kolej atau universiti mereka yang hadir. Keperluan termasuk tiga hingga tujuh tahun memberi tumpuan kepada subjek, biasanya dirujuk sebagai utama atau tumpuan.

Terdapat banyak bidang yang berbeza yang membentuk bidang yang lebih luas perakaunan. Ini termasuklah perakaunan kewangan, pengauditan, perakaunan cukai, dan perakaunan pengurusan. perakaunan kewangan, sebagai contoh, adalah terutamanya tertumpu kepada laporan dan mengukur maklumat kewangan syarikat, yang selalunya mengandungi penyediaan penyata kewangan.

Malta adalah, negara pulau kecil di Laut Mediterranean yang terletak ke selatan pulau Sicily, Itali. Malta telah mempromosikan dirinya berjaya sebagai sebuah negara sepenuhnya dua bahasa untuk Malta dan Inggeris. Ia dikira bagi banyak institusi pendidikan di seluruh dunia sebagai sebuah negara di mana bahasa Inggeris adalah bahasa pertama dan oleh itu mereka akan sering walaupun subsidi pelajar untuk pergi ke sana untuk belajar. Sebahagian besar rakyat Malta bertutur dalam Bahasa Inggeris dengan standard yang sangat tinggi.

Sarjana Muda dalam Perakaunan di Malta

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Perakaunan, Malta

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
St Martin’s Institute of Information Technology

Jabatan perakaunan dan kewangan di Institut St Martin menawarkan jenama baru darjah dikaji dan dibangunkan oleh London School of Economics & Political Science (LSE).I ... [+]

Ijazah Sarjana Muda Sains Perakaunan dan Kewangan

&nbsp

Jabatan perakaunan dan kewangan di Institut St Martin menawarkan jenama baru darjah dikaji dan dibangunkan oleh London School of Economics & Political Science (LSE). Ijazah ini memberi anda pemahaman tentang perakaunan dan kewangan, perbankan dan kewangan yang akan berguna sepanjang kerjaya anda. Ini bermakna bahawa kita tidak hanya mengajar perakaunan atau perbankan teknik dan menumpukan kepada kemahiran pengiraan dengan tujuan permohonan serta-merta, tetapi untuk membolehkan pelajar-pelajar kita untuk menilai kegunaan mereka dalam konteks yang berbeza. Kami menggalakkan anda untuk menerima pakai pandangan kritikal dan fleksibel dan untuk melihat perkara ini dari pelbagai perspektif, termasuk dimensi antarabangsa. ... [-]

Malta Hamrun
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu