BACHELORSTUDIES.COM.MY

6 Sarjana Muda dalam Penyelenggaraan Pesawat 2020

Ijazah Sarjana Muda 's adalah lambang pendidikan tinggi. Ia diberi kepada orang-orang yang berbakti 3-7 tahun mengkaji program tertentu. A sarjana muda ijazah 's boleh diperolehi dalam pelbagai disiplin dalam seni dan sains.

Sarjana Muda dalam Penyelenggaraan Pesawat

6 Hasil dalam Penyelenggaraan Pesawat Filter

Pengurusan Penyelenggaraan Penerbangan

Kansas State University Polytechnic Campus
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Salina

Ijazah sarjana sains direka untuk juruteknik penyelenggaraan dengan matlamat masa depan kedudukan pengurusan. Ini termasuk pembantu kedai, juruteknik utama, dan jawatan penyeliaan yang lain. Kursus tambahan akan memberi latar belakang pelajar untuk peranan kepimpinan dalam bidang penyelenggaraan penerbangan. Kursus dalam kemahiran dan komunikasi orang, baik secara lisan dan bertulis, dipertingkatkan. Kemahiran matematik tambahan, serta kemahiran komputer, akan dibangunkan.

Reka Bentuk dan Integrasi Sistem Pesawat Tanpa Kawalan

Kansas State University Polytechnic Campus
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Salina

Dengan program sistem pesawat tanpa pemandu yang pertama kali ditubuhkan dalam bidang dan operasi penerbangan dan jabatan teknologi kejuruteraan yang bermula dari awal kampus, Kansas State University Polytechnic Campus telah mewujudkan satu bidang pengajian yang menggunakan kedua-dua kekuatan ini serta memenuhi industri permintaan yang semakin meningkat.

Penerbangan dan Operasi Sistem Pesawat Tanpa Kawalan

Kansas State University Polytechnic Campus
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Salina

Politeknik Negeri Kansas adalah salah satu yang pertama dan masih merupakan salah satu daripada beberapa universiti di negara ini untuk menawarkan ijazah sarjana muda dalam sistem pesawat tanpa pemandu. Dengan bidang baru yang revolusioner ini, Politeknik Kansas State memahami pentingnya menyediakan para pelajarnya dengan peluang penyelidikan, teknologi terkini dan peralatan dan pendidikan eksklusif.

Sarjana Muda Teknologi Kejuruteraan Pesawat / Penerbangan

Lakshveer Overseas Solution
Kampus Sepenuh masa 3 tahun Permintaan Maklumat مليسيا Kuala Lumpur

Kejuruteraan Penerbangan / Pesawat akan menyediakan anda dengan kerjaya masa depan anda di dunia penerbangan, melengkapkan anda dengan asas kukuh dalam prinsip kejuruteraan industri penerbangan.

Sarjana Muda dalam Penyelenggaraan Teknikal Pesawat

Riga Aeronautical Institute
Kampus Sepenuh masa 48 - 54 bulan Permintaan Maklumat Latvia Riga

Pelajar menerima pengetahuan dan memperoleh kemahiran praktikal dalam bidang berikut: reka bentuk dan struktur pesawat terbang, pengesanan dan penghapusan kegagalan generik, operasi dan penyelenggaraan kelengkapan penerbangan, penggunaan dokumen teknikal dan operasi, peranan seorang jurutera dalam struktur syarikat penerbangan.

BEng (Hons) dalam Kejuruteraan Pesawat Udara

University of the Highlands and Islands
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Permintaan Maklumat United Kingdom Perth

Kursus Kejuruteraan Pesawat BEng (Hons) adalah gelaran menarik yang akan membekalkan anda dengan pengetahuan kejuruteraan mendalam merentasi pelbagai teknologi aeronautik moden.