Filter
Ijazah Sarjana Muda
United Kingdom Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Sarjana Muda dalam Penyelenggaraan Pesawat di UK

Ijazah Sarjana Muda 's adalah ijazah yang dianugerahkan oleh universiti dan kolej. Dalam usaha untuk mendapatkan ijazah sarjana muda 's, anda mesti melengkapkan kursus-kursus yang perlu boleh bertahan 3-7 tahun bergantung kepada institusi anda pendaftaran.

The United Kingdom Great Britain dan Ireland Utara, yang lebih dikenali sebagai United Kingdom dan Britain, adalah sebuah negara berdaulat yang terletak di luar pantai barat laut benua Eropah.Kedua-dua universiti yang paling terkenal (dan tertua) adalah Oxford dan Cambridge (sering dirujuk sebagai Oxbridge oleh ramai rakyat Britain) England juga mempunyai beberapa institusi bertaraf dunia lain, termasuk beberapa di London (terutamanya Imperial College, London School of Economics, Kolej Universiti London dan King 's College London, semua adalah sebahagian daripada Universiti London)

Sarjana Muda dalam Penyelenggaraan Pesawat di UK

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Penyelenggaraan Pesawat, United Kingdom

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
University of the Highlands and Islands

Kursus Kejuruteraan Pesawat BEng (Hons) adalah gelaran menarik yang akan membekalkan anda dengan pengetahuan kejuruteraan mendalam merentasi pelbagai teknologi aeronautik ... [+]

Apa yang istimewa mengenai kursus ini?

Kursus Kejuruteraan Pesawat BEng (Hons) adalah gelaran menarik yang akan membekalkan anda dengan pengetahuan kejuruteraan mendalam merentasi pelbagai teknologi aeronautik moden.

Jika anda telah memutuskan kerjaya yang menggembirakan sebagai jurutera pesawat, kursus ini akan memberikan pengetahuan dan kemahiran yang anda perlukan untuk menganalisis situasi kejuruteraan pesawat kompleks dan menyelesaikan masalah kejuruteraan aeronautik.

Ijazah kini sedang menjalani proses akreditasi semula dengan Persatuan Aeronautik Diraja.

Ciri khasIjazah ini sangat relevan dengan industri pesawat moden dan kami mempunyai hubungan yang baik dengan industri penerbanganDireka untuk memasukkan sebahagian besar kegiatan praktikal yang berkaitan dengan topik yang dikajiCiri-ciri reka bentuk 'minggu reka bentuk' yang dijalankan dalam setiap istilah, yang melibatkan mencari penyelesaian untuk masalah kejuruteraan praktikal 'sebenar'Syarat kemasukan... [-]
United Kingdom Perth
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu