Filter
Ijazah Sarjana Muda
Romania Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Muda dalam Pengajian Pentadbiran di Romania

Memperoleh ijazah 's sarjana muda dicapai dengan melengkapkan kursus ini perlu pengajian yang ditawarkan oleh kolej atau universiti anda mendaftar masuk. Melengkapkan kajian ini mungkin mengambil masa 3-7 tahun bergantung kepada di mana anda mendapatkan ijazah anda.

Graduan Sarjana Muda dalam Pentadbiran akan mempunyai kemahiran yang kuat dalam pengurusan, membuat keputusan perniagaan dan komunikasi. Ini kerana ijazah, yang adalah sama dengan program BBA, bercadang untuk menyediakan pendidikan yang luas dalam bidang-bidang fungsi syarikat.

Romania adalah sebuah negara yang terletak di persimpangan Tengah dan Eropah Tenggara, bersempadan dengan Laut Hitam. Panduan ke Romania adalah mudah dari hampir semua negara di dunia, kerana kedudukannya, serta fakta bahawa itu disampaikan oleh pelbagai jenis pengangkutan dan syarikat-syarikat. Universiti Romania menawarkan pilihan yang hebat untuk program ijazah dan ijazah lanjutan di Romania, Bahasa Inggeris, Perancis dan Jerman.

Sarjana Muda dalam Pengajian Pentadbiran di Romania

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Pentadbiran, Romania

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Danubius University

Melalui program ini Universiti Danubius mengambil misi menyediakan pakar-pakar, penyelidik dan pemimpin dalam bidang pengurusan dari Timur dan Tenggara kawasan di negara ... [+]

Melalui program ini, Universiti Danubius mengambil misi untuk menyediakan pakar, penyelidik dan pemimpin dalam bidang pengurusan dari wilayah Timur dan Selatan di negara ini, terlibat dalam perdebatan dan projek masyarakat, dalam membentuk pembangunan baru di Eropah konteks.

Kompetensi profesional yang dapat diperoleh oleh pelajar siswazah setelah mendapat ijazah Sarjana adalah:

Menggunakan konsep dan prinsip asas untuk menganjurkan dan mengurus struktur pentadbiran untuk kemasukan profesional di institusi awam dan / atau swasta Mengenalpasti dan menggunakan pelupusan undang-undang mengenai sistem pentadbiran, termasuk memulakan dan merumuskan cadangan undang-undang dan / atau pentadbiran Komunikasi lisan dan tulisan, dalam bahasa yang digunakan oleh program pengajian dan bahasa antarabangsa, mesej yang berstruktur dengan merujuk kepada isu khusus Memohon teknik dan alat prosedur yang khusus untuk aktiviti bantuan setiausaha dan pengurusan dengan menggunakan teknologi maklumat dan komunikasi (ICT) Menggunakan pengetahuan khusus yang diperlukan dalam menganjurkan manifestasi profesional yang berbeza Mengulas, melaksanakan dan menilai program dan projek yang berbeza, termasuk menaikkan dana Eropah ... [-]
Romania Galaţi
Sept. 2020
English,Romania
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu