Filter
Ijazah Sarjana Muda
Republik Czech Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Muda dalam Pengajian Pentadbiran di Republik Czech

Ijazah Sarjana Muda 's adalah ijazah yang dianugerahkan oleh universiti dan kolej. Dalam usaha untuk mendapatkan ijazah sarjana muda 's, anda mesti melengkapkan kursus-kursus yang perlu boleh bertahan 3-7 tahun bergantung kepada institusi anda pendaftaran.

Graduan Sarjana Muda dalam Pentadbiran akan mempunyai kemahiran yang kuat dalam pengurusan, membuat keputusan perniagaan dan komunikasi. Ini kerana ijazah, yang adalah sama dengan program BBA, bercadang untuk menyediakan pendidikan yang luas dalam bidang-bidang fungsi syarikat.

Republik Czech adalah di tengah-tengah Eropah merupakan jiran Slovakia, Austria, Jerman dan Poland. Universiti Czech menawarkan reputasi lama dan pengkhususan menarik.

Sarjana Muda dalam Pengajian Pentadbiran di Republik Czech

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Pentadbiran, Republik Czech

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
University of New York in Prague (UNYP)

Program pengajian tiga tahun ini membawa kepada penganugerahan ijazah sarjana muda Eropah (bakalář, Bc.) Yang dianugerahkan oleh UNYP dan diakreditasi oleh Majlis Akredit ... [+]

Ketik dan dapatkan yang terbaik dalam diri anda dengan ijazah Pentadbiran Perniagaan dengan kepekatan Sumber Manusia

Program pengajian tiga tahun ini membawa kepada penganugerahan ijazah sarjana muda Eropah (bakalář, Bc.) Yang dianugerahkan oleh UNYP dan diakreditasi oleh Majlis Akreditasi Antarabangsa untuk Pendidikan Perniagaan (IACBE), dan Kementerian Pendidikan, Belia dan Sukan dari Republik Czech.

Kepekatan ini dalam Sumber Manusia menyediakan pelajar untuk kerjaya profesional mereka dengan menawarkan beberapa kursus khusus dalam dua semester terakhir (tahun lepas) dalam kajian mereka di UNYP . Kursus ini diajar oleh pensyarah yang mahir dan berpengalaman dengan kepakaran dan kepercayaan terbukti dalam pengurusan sumber manusia.... [-]

Republik Czech Prague
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu