Filter
Ijazah Sarjana Muda
Emiriah Arab Bersatu Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Muda dalam Pengajian Pentadbiran di Emiriah Arab Bersatu

A sarjana muda ijazah 's diberikan kepada pelajar yang memenuhi syarat-syarat yang perlu diberikan oleh kolej atau universiti mereka yang hadir. Keperluan termasuk tiga hingga tujuh tahun memberi tumpuan kepada subjek, biasanya dirujuk sebagai utama atau tumpuan.

Di dunia akademik, mengkaji pentadbiran bertujuan untuk menyediakan seseorang untuk pekerjaan dalam perniagaan. Pelajar dijangka mempelajari asas-asas dalam bidang seperti pengurusan perniagaan, kemahiran interpersonal dan bagaimana untuk bekerja dalam satu pasukan.

Emiriah Arab Bersatu adalah sebuah persekutuan daripada tujuh emiriah di sebelah timur semenanjung Arab, di pintu masuk ke Teluk Parsi. Kebanyakan tenaga kerja di UAE adalah ekspatriat asing - dengan itu negara penduduk solek 's yang begitu pelbagai, dengan warga UAE menjadi minoriti di negara sendiri.

Sarjana Muda dalam Pengajian Pentadbiran di Emiriah Arab Bersatu

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Pengajian Pentadbiran, Emiriah Arab Bersatu

The University of Wollongong in Dubai

Pengurusan Sumber Manusia bimbang dengan beberapa fungsi perniagaan asas, termasuk pengambilan dan pemilihan, latihan dan pembangunan, pengurusan perubahan dan keselamata ... [+]

Pengurusan Sumber Manusia bimbang dengan beberapa fungsi perniagaan asas, termasuk pengambilan dan pemilihan, latihan dan pembangunan, pengurusan perubahan dan keselamatan pekerjaan. Jika anda berminat untuk memahami, memotivasi dan membangunkan modal insan sesebuah organisasi, Sarjana Muda Perdagangan (BCom) UOWD - Pengurusan Sumber Manusia di UAE akan menyediakan anda kerjaya dalam bidang ini.

Tempoh

4 Tahun - Sepenuh masa

Pengambilan Spring - Februari Musim panas - Jun Musim luruh - September

Yuran tuisyen AED 232,943 USD 63,472 (Termasuk VAT 5%)

Program ini akan membantu anda memahami persekitaran dan proses pengambilan dan pemilihan, menggunakan konsep dan teknik untuk menggalakkan perubahan, mengurus dan membangunkan orang, dan menggunakan amalan kesihatan dan keselamatan pekerjaan yang sesuai dalam organisasi. Program ini juga akan memberikan anda perspektif kritikal mengenai peranan dan fungsi profesional HR.... [-]

Emiriah Arab Bersatu Dubai
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu