Filter
Ijazah Sarjana Muda
Belarus Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Muda dalam Pengajian Pentadbiran di Belarus

Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah sarjana muda selama empat tahun dan adalah standard untuk pendidikan tinggi di sebahagian besar dunia. Ijazah Sarjana Muda boleh diperolehi di universiti-universiti negeri, di universiti-universiti swasta, di kolej komuniti dan universiti melalui talian.

Pentadbiran adalah kajian konsep perniagaan asas dan maju, termasuk kewangan, pemasaran, kerja berpasukan dan organisasi. Bidang pengajian ini berguna untuk pelajar yang mencari kerjaya dalam perniagaan atau ingin memajukan kedudukan mereka sekarang dalam sebuah syarikat.

Republik Belarus terletak di bahagian Timur Eropah. Belarus menyediakan satu platform yang terbaik untuk pendidikan. Belajar di Belarus adalah cara yang optimum untuk belajar bahasa Rusia dan Belarus.

Sarjana Muda dalam Pengajian Pentadbiran di Belarus

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Pentadbiran, Belarus

International University

Fakulti Hubungan Ekonomi dan Pengurusan Antarabangsa sangat popular di kalangan graduan sekolah dari Belarus dan dari negara-negara yang berdekatan. ... [+]

Sarjana Muda dalam Logistik Fakulti Hubungan Ekonomi dan Pengurusan Antarabangsa telah diwujudkan pada tahun 2006. Pada masa ini, terdapat 759 pelajar kursus sepenuh masa dan 2,400 pelajar kursus kuliah di fakulti. Fakulti mempunyai tiga jabatan:

Jabatan Logistik Jabatan Ekonomi dan Pengurusan Jabatan Ekonomi dan Kewangan Antarabangsa

Fakulti Hubungan Ekonomi dan Pengurusan Antarabangsa sangat popular di kalangan graduan sekolah dari Belarus dan dari negara-negara yang berdekatan. Ia adalah proses pengajaran, kurikulum dan kursus yang diselaraskan dengan baik oleh kakitangan akademik yang berkelayakan tinggi menambah imej positif Universiti. Logistik Logistik Pengkhususan Logistik Kelayakan Logistik / Ahli Ekonomi Staf akademik fakulti termasuk 56 guru dan pakar di peringkat antarabangsa ekonomi dan pengurusan yang canggih dalam penyelidikan akademik yang menggunakan kaedah terkini, teknik lanjutan dan amalan pengajaran terbaik. Pakar-pakar luar turut mengambil bahagian dalam proses pengajaran juga. Aktiviti penyelidikan pelajar disokong oleh pelbagai masyarakat saintifik dan kumpulan belajar yang menyatukan pelajar mengikut kepentingan profesional mereka: teknologi maklumat dan undang-undang; dasar monetari dan kredit Republik Belarus; kreativiti dalam pengurusan; pembiayaan belanjawan sebagai salah satu dasar anti-krisis kerajaan yang paling penting, dan lain-lain Kelab pelajar dan kumpulan minat juga disatukan oleh aktiviti kreatif: kelab sastera, kelab komedi, kumpulan sukarelawan, kumpulan tarian, kumpulan akhbar fakulti, dan sebagainya. graduan yang memperoleh pengetahuan dan kecekapan yang komprehensif di bidang profesional mereka sangat berdaya saing dalam pasaran buruh dan sangat memerlukan kedua-duanya di Republik Belarus dan di luar negara. Graduan fakulti bekerja di syarikat-syarikat utama negara, agensi kerajaan, kementerian, organisasi kesatuan pekerja dan institusi kewangan. Mereka menyampaikan kuliah di institusi pengajian tinggi;... [-]

Belarus Minsk
Sept. 2020
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu