close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Muda dalam Pentadbiran Perniagaan Antarabangsa di Amerika Kuala Lumpur مليسيا

A sarjana muda ijazah 's diberikan kepada pelajar yang memenuhi syarat-syarat yang perlu diberikan oleh kolej atau universiti mereka yang hadir. Keperluan termasuk tiga hingga tujuh tahun memberi tumpuan kepada subjek, biasanya dirujuk sebagai utama atau tumpuan. Pelajar pentadbiran perniagaan antarabangsa belajar bagaimana untuk mengemudi perbezaan budaya dan meningkatkan komunikasi antara… Baca lebih lanjut

A sarjana muda ijazah 's diberikan kepada pelajar yang memenuhi syarat-syarat yang perlu diberikan oleh kolej atau universiti mereka yang hadir. Keperluan termasuk tiga hingga tujuh tahun memberi tumpuan kepada subjek, biasanya dirujuk sebagai utama atau tumpuan.

Pelajar pentadbiran perniagaan antarabangsa belajar bagaimana untuk mengemudi perbezaan budaya dan meningkatkan komunikasi antara budaya mereka untuk menguruskan syarikat yang berkesan di luar negara. Tumpuan adalah umumnya kepada menyediakan kemahiran pengurusan dan kepimpinan individu perlu untuk menjalankan perniagaan pada skala global.

Malaysia adalah sebuah negara raja berperlembagaan persekutuan di Asia Tenggara. Ia terdiri daripada tiga belas negeri dan tiga wilayah persekutuan dan mempunyai jumlah daratan daripada 329.847 kilometer persegi yang dipisahkan oleh Laut China Selatan kepada dua bahagian sama saiz, Semenanjung Malaysia dan Borneo Malaysia.

Universiti-universiti di ibu negara Malaysia terkenal dengan anutan mereka dengan pelbagai universiti antarabangsa dan kedudukan baik. Ini menjadikan mendapat pendidikan antarabangsa dan lebih tinggi yang lebih murah dan lebih baik. Ia mempunyai beberapa universiti layak seperti Universiti Malaysia dan Universiti Kuala Lumpur.

Terbaik Sarjana Muda dalam Pentadbiran Perniagaan Antarabangsa di Amerika Kuala Lumpur di Malaysia

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Malaysia
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
  • Popular Terkini Tajuk
  • Popular
  • Terkini
  • Tajuk
Advance Tertiary College (ATC)
Kuala Lumpur, مليسيا

Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (Kepujian) yang anda Pathway ke arah kerjaya yang memberi ganjaran atau keusahawanan berjaya.

Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (Kepujian) yang anda Pathway ke arah kerjaya yang memberi ganjaran atau keusahawanan berjaya. -
Ijazah Sarjana Muda
English
Jan 2022
Kampus