BACHELORSTUDIES

Pembelajaran jarak jauh Sarjana Muda dalam Pentadbiran Kesihatan 2020

A sarjana muda ijazah 's diberikan kepada pelajar yang memenuhi syarat-syarat yang perlu diberikan oleh kolej atau universiti mereka yang hadir. Keperluan termasuk tiga hingga tujuh tahun memberi tumpuan kepada subjek, biasanya dirujuk sebagai utama atau tumpuan.

 

program pentadbiran kesihatan bertujuan untuk menyediakan pelajar untuk pelbagai jawatan perniagaan perubatan, seperti pentadbir hospital atau meja hadapan klinik bersekutu. Bergantung kepada tahap kerjaya yang dimaksudkan, kursus biasanya termasuk topik yang berbeza, seperti etika perubatan atau pengurusan rekod.

Berurusan dengan universiti awam adalah jauh dari pilihan optimum. Sekolah swasta memberikan bantuan lebih baik dalam pengalaman pembelajaran jarak jauh anda. Beberapa universiti dalam talian menarik guru dan pelajar pada jarak yang besar dari seluruh dunia. Ini jauh meningkatkan kepelbagaian dalam bilik darjah pembelajaran jarak jauh dan menghasilkan perbualan mencabar di kalangan mereka dari masyarakat amat berbeza, wilayah, dan budaya yang jauh.

Pembelajaran jarak jauh Sarjana Muda dalam Pentadbiran Kesihatan

1 Hasil dalam Pentadbiran Kesihatan, Pembelajaran jarak jauh Filter

Sarjana Muda Pentadbiran Kesihatan

University of Management and Technology
Amerika Syarikat, Arlington
Ijazah Sarjana Muda
Sept. 2020
English
Online

Pelajar mesti menyelesaikan sekurang-kurangnya 30 jam kredit dalam Pendidikan Umum untuk menerima ijazah BHA. Pelajar juga mesti menghabiskan 27 jam kredit kursus teras Pentad ...

Baca lebih lanjut