Sarjana Muda dalam Pengajian Pengurusan di Turki

Seorang sarjana muda ijazah 's dianugerahkan pada kejayaan menyiapkan satu program akademik sarjana muda. Ia sering ijazah pertama pelajar yang diterima dalam kerjaya akademik beliau. Ia biasanya mengambil masa empat tahun pengajian sepenuh masa untuk mendapatkan ijazah sarjana muda. program pengurusan membantu menyediakan pelajar untuk jawatan peringkat kemasukan dengan mengajar pelbagai pri… Baca lebih lanjut

Seorang sarjana muda ijazah 's dianugerahkan pada kejayaan menyiapkan satu program akademik sarjana muda. Ia sering ijazah pertama pelajar yang diterima dalam kerjaya akademik beliau. Ia biasanya mengambil masa empat tahun pengajian sepenuh masa untuk mendapatkan ijazah sarjana muda.

program pengurusan membantu menyediakan pelajar untuk jawatan peringkat kemasukan dengan mengajar pelbagai prinsip pengurusan. Ini sering termasuk penyelesaian masalah, tingkah laku organisasi, dan membuat keputusan. kursus pengurusan juga boleh memberi tumpuan kepada mengajar kemahiran kepimpinan yang diperlukan untuk menjadi seorang pengurus.

Turki, secara rasmi Republik Turki, adalah sebuah negara benua, yang terletak kebanyakannya di Anatolia di Asia Barat dan di Timur Thrace di Tenggara Eropah. Banyak universiti Turki (awam dan swasta) mengambil bahagian dalam program-program pan-Eropah pertukaran pelajar (Socrates, Erasmus, dan sebagainya). Ada juga yang mempunyai perjanjian dengan universiti bukan Eropah, terlalu.

Sarjana Muda dalam Pengajian Pengurusan di Turki

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
Bilkent University
Ankara , Turkey

Jabatan Pengurusan mendidik bakal bakal pengurus untuk menghadapi cabaran yang dihadapi oleh keadaan persaingan dunia perniagaan antarabangsa.

Jabatan Pengurusan mendidik bakal bakal pengurus untuk menghadapi cabaran yang dihadapi oleh keadaan persaingan dunia perniagaan antarabangsa. -
Ijazah Sarjana Muda
Sepenuh masa
4 tahun
English
01 Sep 2020
17 Jul 2020
Campus