Filter
Ijazah Sarjana Muda
Afrika Selatan Jenis pengajian: Semua Secara: Sambilan

Sambilan Sarjana Muda dalam Pengurusan Pemasaran di Afrika Selatan 2020

Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah sarjana muda selama empat tahun dan adalah standard untuk pendidikan tinggi di sebahagian besar dunia. Ijazah Sarjana Muda boleh diperolehi di universiti-universiti negeri, di universiti-universiti swasta, di kolej komuniti dan universiti melalui talian.

Sarjana Muda Pengurusan Pemasaran bertujuan untuk mengajar pelajar asas-asas pengurusan dengan penekanan kepada pemasaran. Bidang yang diliputi boleh termasuk pengurusan pemasaran, penyelidikan pemasaran atau pengurusan jenama. Graduan akan dapat untuk mendapatkan kerjaya dalam pelbagai pasaran dan akan mempunyai keupayaan untuk berkomunikasi dalam konteks perniagaan.

Sebuah negara yang terletak ke hujung selatan Afrika, Afrika Selatan, mempunyai budaya yang kaya yang anda tidak akan mendapatkan cukup sambil melawat atau belajar di sini. Bahasa-bahasa di sini termasuk Afrikaner dan Inggeris dan Belanda. Kehidupan kampus luas Universiti Afrika Selatan, Johannesburg Universiti atau mana-mana universiti lain akan menjadi fikiran bertiup. Anda akan suka berinteraksi dengan Bantus sini dan iklim tropika di rantau ini.

Sambilan Sarjana Muda dalam Pengurusan Pemasaran di Afrika Selatan

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam Pengurusan Pemasaran, Afrika Selatan

IMM Graduate School of Marketing

Kepujian BPhil dalam Pengurusan Pemasaran akan ditawarkan pada tahap 8 dari NQF (HEQF sejajar) dan akan ... [+]

Kepujian BPhil dalam Pengurusan Pemasaran akan ditawarkan pada tahap 8 dari NQF (selaras HEQF) dan akan terdiri daripada 140 kredit.

Kriteria kemasukanIjazah Sarjana Muda yang sesuai di peringkat NQF dengan Pengurusan Pemasaran 3 sebagai modul utama.Surat CV dan surat motivasi diperlukan.Sebarang kelayakan lain yang setara.

Pemohon dikehendaki melengkapkan Borang Permohonan Kemasukan Siswazah untuk Kepujian BPhil dalam Pengurusan Pemasaran, yang, bersama-sama dengan salinan sijil pendidikan, dokumen identiti / pasport, surat motivasi dan CV, hendaklah dikembalikan melalui pos berdaftar kepada:

Dekan: Pengajian Siswazah

IMM GSM

PO Box 91820

Auckland Park

2006... [-]

Afrika Selatan Johannesburg
Feb. 2020
English
Sambilan
1 - 2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Johannesburg

Dengan BCom dalam Pengurusan Pemasaran, anda boleh memiliki kerjaya dalam Pengiklanan, Pengurusan Jenama, Pengurusan Hubungan Pelanggan, Pengurus Pemasaran, Penyelidik Pe ... [+]

BCom dalam Pengurusan Pemasaran

Dengan BCom dalam Pengurusan Pemasaran, anda boleh memiliki kerjaya dalam Pengiklanan, Pengurusan Jenama, Pengurusan Hubungan Pelanggan, Pengurus Pemasaran, Penyelidik Pemasaran, Perkhidmatan Pelanggan, Konsultasi Pemasaran, Perancangan Media, Pengurus Jualan.

Keperluan kemasukanAPS minimum: 26Bahasa Inggeris: 4 (50%)Matematik: 4 (50%)Literasi Matematik: Tidak Diterima

Memenuhi keperluan minimum Fakulti untuk sesuatu program tertentu tidak semestinya menjamin kemasukan ke program itu kerana kriteria pemilihan tertentu boleh digunakan dan disebabkan oleh kekangan ruang.

BCom Hons dalam Pengurusan Pemasaran

Pelajar harus membangunkan kompetensi penerapan dalam menguasai, menganalisis, menafsirkan dan menerapkan prinsip-prinsip pengurusan pemasaran sebagai persiapan untuk kerjaya dalam bidang penandaan, serta menyediakan asas untuk pembelajaran selanjutnya. Pelajar mesti dapat merenungkan keputusan pengurusan dan aplikasi untuk menilai kesannya dalam konteks holistik pengurusan dalam amalan. Kelayakan ini membolehkan pelajar memasuki bidang pemasaran dalam kedudukan pengurusan pertengahan seperti pengurus jenama, penyelidik pasaran, pengurus pelanggan dan akaun, pengurus perhubungan, penyelidik serta perunding pemasaran.... [-]

Afrika Selatan Johannesburg
Januari 2020
English
Sambilan
1 - 3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu