$close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Muda dalam Pengurusan Restoran di Turki

Seorang sarjana muda ijazah 's dianugerahkan pada kejayaan menyiapkan satu program akademik sarjana muda. Ia sering ijazah pertama pelajar yang diterima dalam kerjaya akademik beliau. Ia biasanya mengambil masa empat tahun pengajian sepenuh masa untuk mendapatkan ijazah sarjana muda. Pengurusan restoran adalah bidang pengajian yang boleh membawa kepada kedudukan pentadbiran. Menyewa, menemura… Baca lebih lanjut

Seorang sarjana muda ijazah 's dianugerahkan pada kejayaan menyiapkan satu program akademik sarjana muda. Ia sering ijazah pertama pelajar yang diterima dalam kerjaya akademik beliau. Ia biasanya mengambil masa empat tahun pengajian sepenuh masa untuk mendapatkan ijazah sarjana muda.

Pengurusan restoran adalah bidang pengajian yang boleh membawa kepada kedudukan pentadbiran. Menyewa, menemuramah, dan latihan adalah kemahiran yang boleh dipelajari dalam kajian sebelum kerjayanya. Pengurus restoran biasanya bertanggungjawab untuk perkhidmatan makanan dan pemeriksaan.

Universiti di Turki menyediakan sama ada dua atau empat tahun pendidikan untuk pengajian ijazah pertama, manakala program siswazah bertahan sekurang-kurangnya dua tahun. Terdapat kira-kira 820 institusi pengajian tinggi di Turki termasuk 76 universiti dengan jumlah enrolmen pelajar lebih daripada 1 juta. Kualiti pendidikan di universiti-universiti Turki sangat berbeza, beberapa memberikan pendidikan dan kemudahan setanding dengan sekolah-sekolah yang terkenal di peringkat antarabangsa.

Sarjana Muda dalam Pengurusan Restoran di Turki

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Turki
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
  • Popular Terkini Tajuk
  • Popular
  • Terkini
  • Tajuk
جامعة رجب طيب أردوغان
Rize, Turki

Matlamat program ini; menyelesaikan masalah yang dihadapi dalam bidang gastronomi dan seni kuliner; menganalisis, merancang dan meningkatkan masalah perkhidmatan dan kualiti; ... +

Matlamat program ini; menyelesaikan masalah yang dihadapi dalam bidang gastronomi dan seni kuliner; menganalisis, merancang dan meningkatkan masalah perkhidmatan dan kualiti; membuat rancangan kerjaya yang berkaitan dengan kehidupan perniagaan; akan dapat memperbaharui dirinya dengan kesedaran pembelajaran sepanjang hayat; untuk berkongsi dan menyebarkan pengetahuan dan pengalaman, untuk mendidik profesional pelancongan yang dapat melakukan kajian akademik mengenai penghasilan pengetahuan sejagat. -
Ijazah Sarjana Muda
Turki
Kampus