BACHELORSTUDIES

Pembelajaran jarak jauh Sarjana Muda dalam Pengurusan Rantaian Bekalan 2020

Seorang sarjana muda ijazah 's dianugerahkan pada kejayaan menyiapkan satu program akademik sarjana muda. Ia sering ijazah pertama pelajar yang diterima dalam kerjaya akademik beliau. Ia biasanya mengambil masa empat tahun pengajian sepenuh masa untuk mendapatkan ijazah sarjana muda.

Pengurusan rantaian bekalan merujuk kepada proses menyediakan dagangan kepada pelanggan dari gudang sepanjang jalan ke kedai. Pelajar pengurusan rantaian bekalan boleh belajar bagaimana untuk bekerja dengan program komputer, model statistik, dan algoritma penghantaran untuk membantu mereka menyampaikan produk kepada pelanggan dalam tempoh masa yang dikehendaki.

Pembelajaran jarak jauh adalah satu kaedah menyampaikan pendidikan kepada pelajar-pelajar yang tidak hadir secara fizikal di kampus. Pelbagai kajian telah menunjukkan bahawa program pembelajaran jarak jauh boleh menjadi seperti yang cekap dan berkesan sebagai program kelas konvensional kadang-kadang lebih baik!

Pembelajaran jarak jauh Sarjana Muda dalam Pengurusan Rantaian Bekalan

2 Hasil dalam Pengurusan Rantaian Bekalan, Pembelajaran jarak jauh Filter

BBA dalam Pengurusan Rantaian Bekalan Online

Yorkville University
BBA
Apr. 2020
<
Separuh masa
<
2 tahun
English
Online

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan Yorkville University melengkapkan individu yang bermotivasi dengan kemahiran untuk menavigasi dan menguruskan isu-isu perniagaan yang rumit ...

Baca lebih lanjut

Sarjana Perdagangan dalam Pengurusan Rantaian Pembekalan

YKBS LTD
Ijazah Sarjana Muda
Ogo 2020
<
Sepenuh Masa
<
3 tahun
English
Kampus
Online

Sarjana Perdagangan dalam Pengurusan Rantaian Pembekalan adalah program dinamik yang direka untuk memberikan pengetahuan pakar calon dalam bidang pengurusan rantaian bekalan y ...

Baca lebih lanjut