BACHELORSTUDIES

Pembelajaran jarak jauh Sarjana Muda dalam Pengurusan Rantaian Bekalan di Mauritius 2020

Ijazah Sarjana Muda 's adalah lambang pendidikan tinggi. Ia diberi kepada orang-orang yang berbakti 3-7 tahun mengkaji program tertentu. A sarjana muda ijazah 's boleh diperolehi dalam pelbagai disiplin dalam seni dan sains.

Pengurusan rantaian bekalan melibatkan menyelia pengangkutan dan penghantaran barangan kepada pelanggan. Pendidikan dalam bidang ini boleh mengajar kaedah pelajar untuk memastikan bahawa barang-barang yang betul dihantar di dalam masa yang ditetapkan, barang-barang dagangan dihantar ke alamat yang betul, dan bahawa produk tiba pada masanya.

Walaupun kelas pembelajaran jauh menghadiri saya dalam talian, beberapa universiti memegang kuat di beberapa lokasi. Anda juga boleh berhenti mengambil kelas untuk beberapa minggu dalam setahun tanpa menarik balik dan tanpa membuang pinjaman pelajar anda ke dalam pembayaran balik. Itu adalah hujah yang kuat ramai orang melihat apabila mendaftar dalam kelas-kelas pembelajaran jarak jauh.

Mauritius merupakan sebuah negara kepulauan, negara Afrika ini akan menawarkan anda masa terbaik yang anda belajar di universiti. Pantai-pantai di Mauritius dan kehidupan pantai di negara ini adalah hanya menakjubkan. Anda akan menjalani kehidupan yang santai dan menikmati belajar di Universiti sama ada Mauritius atau bahawa Teknologi.

Pembelajaran jarak jauh Sarjana Muda dalam Pengurusan Rantaian Bekalan di Mauritius

1 Hasil dalam Pengurusan Rantaian Bekalan, Mauritius, Pembelajaran jarak jauh Filter

Sarjana Perdagangan dalam Pengurusan Rantaian Pembekalan

YKBS LTD
Ijazah Sarjana Muda
Ogo 2020
<
Sepenuh Masa
<
3 tahun
English
Kampus
Online

Sarjana Perdagangan dalam Pengurusan Rantaian Pembekalan adalah program dinamik yang direka untuk memberikan pengetahuan pakar calon dalam bidang pengurusan rantaian bekalan y ...

Baca lebih lanjut