BACHELORSTUDIES.COM.MY

Terbaik Pembelajaran jarak jauh Sarjana Muda dalam Pengurusan Penerbangan 2019/2020

Ijazah sarjana muda dari kolej dan universiti yang diiktiraf boleh menjadi penting loncatan batu ke arah kerjaya yang berjaya.Jenis yang paling umum dari program ijazah adalah ijazah 's sarjana muda, biasanya diberikan selepas empat tahun pengajian yang berjaya

Pelajar yang berminat dalam bahagian perniagaan industri penerbangan yang ingin mengejar ijazah dalam pengurusan penerbangan. program itu biasanya mengajar pelajar pelbagai topik yang berkaitan dengan perniagaan, bersama-sama dengan mata pelajaran khusus untuk penerbangan, seperti reka bentuk lapangan terbang dan keselamatan penerbangan.

Walaupun kelas pembelajaran jauh menghadiri saya dalam talian, beberapa universiti memegang kuat di beberapa lokasi. Anda juga boleh berhenti mengambil kelas untuk beberapa minggu dalam setahun tanpa menarik balik dan tanpa membuang pinjaman pelajar anda ke dalam pembayaran balik. Itu adalah hujah yang kuat ramai orang melihat apabila mendaftar dalam kelas-kelas pembelajaran jarak jauh.

Pembelajaran jarak jauh Sarjana Muda dalam Pengurusan Penerbangan

2 Hasil dalam Pengurusan Penerbangan, Pembelajaran jarak jauh Filter

Sarjana Muda pengurusan penerbangan

Singapore Aviation Academy
Online Sepenuh masa Sambilan 3 tahun Permintaan Maklumat Singapura Singapura Online + 1 lagi

Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Penerbangan (BAvMan) menyediakan anda dengan pengetahuan yang penting dalam perniagaan dan pengurusan sumber dengan merujuk khusus untuk penerbangan. Penekanan khusus diberikan terhadap perbincangan mengenai konsep-konsep utama dan isu-isu dalam pengurusan, faktor manusia dan teknologi dan permohonan mereka untuk penerbangan.

Sarjana Muda Pengurusan Penerbangan

Massey Business School
Kampus Online Sepenuh masa Sambilan 3 tahun Permintaan Maklumat New Zealand Palmerston North + 2 lagi

Sarjana Muda Pengurusan Penerbangan adalah kelayakan penerbangan khusus yang akan memperkenalkan pelbagai aspek industri penerbangan yang menarik.