BACHELORSTUDIES

Sarjana Muda dalam Pengurusan Penerbangan di Andorra

A sarjana muda ijazah 's diberikan kepada pelajar yang memenuhi syarat-syarat yang perlu diberikan oleh kolej atau universiti mereka yang hadir. Keperluan termasuk tiga hingga tujuh tahun memberi tumpuan kepada subjek, biasanya dirujuk sebagai utama atau tumpuan.

Kebanyakan program pengurusan penerbangan yang dirancang untuk pelajar yang ingin bekerja di kedudukan perniagaan di dalam industri ini. Pelajar boleh mengambil kursus dalam penerbangan, pengurusan, operasi dan keselamatan, bersama-sama dengan kursus umum dalam matematik, sains, komunikasi dan perniagaan.

Andorra boleh menjadi tempat yang sempurna untuk belajar di luar negara. Terletak di antara Perancis dan Sepanyol, program pendidikan bersama antara negara-negara juga wujud. Catalonia, Sepanyol, Portugis, dan Perancis juga membuat ini tempat yang baik untuk pelajar bahasa.

Sarjana Muda dalam Pengurusan Penerbangan di Andorra

1 Hasil dalam Pengurusan Penerbangan, Andorra Filter

Sarjana Muda pengurusan penerbangan

Andorra Aviation Academy
Ijazah Sarjana Muda
<
Sepenuh Masa
<
3 tahun
English
Kampus

Program ini direka untuk memenuhi syarikat penerbangan permintaan untuk jawatan pengurusan Flight Crew. Setelah mendapat ke dalam penerbangan kepakaran penyandang akan dapat m ...

Baca lebih lanjut