$close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Muda dalam Pengurusan Media di Amerika Calgary Kanada

Ijazah Sarjana Muda 's boleh menyebabkan pintu pendidikan, menyediakan peluang untuk kemajuan kerjaya, atau meletakkan asas bagi mencapai tahap yang maju. Matlamat kami adalah untuk membantu bakal pelajar mengemudi proses pemilihan program berjaya. Kami melakukan perkara-perkara mudah dengan memperkemas carian. program pengurusan media sering dikejar oleh pelajar yang merancang untuk memasuki… Baca lebih lanjut

Ijazah Sarjana Muda 's boleh menyebabkan pintu pendidikan, menyediakan peluang untuk kemajuan kerjaya, atau meletakkan asas bagi mencapai tahap yang maju. Matlamat kami adalah untuk membantu bakal pelajar mengemudi proses pemilihan program berjaya. Kami melakukan perkara-perkara mudah dengan memperkemas carian.

program pengurusan media sering dikejar oleh pelajar yang merancang untuk memasuki hiburan atau kewartawanan profesion dalam bidang kuasa pentadbiran. pengurus band, ejen yang bertindak dan pengurus media sosial mungkin semua mendapat manfaat daripada kemahiran yang dibangunkan semasa kursus tipikal kajian dalam bidang ini.

Kanada ialah sebuah negara Amerika Utara yang terdiri daripada sepuluh provinsi dan wilayah. Terletak di bahagian utara benua, ia bermula dari Atlantik ke Pasifik dan utara ke dalam Lautan Artik.

Institusi pengajian tinggi di bandar ini dilengkapi untuk membolehkan anda mendapat diploma atau ijazah yang direka untuk memenuhi keperluan majikan anda. Terdapat pelbagai institusi milik kerajaan dan swasta dan salah satu yang utama di kawasan ini adalah Universiti Calgary.

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Kanada
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
Disyorkan Terkini Tajuk
Alberta University of the Arts
Calgary, Kanada

Media Arts meneroka strategi, peranti dan teknologi yang membawa, mengubah, dan mempengaruhi mesej, naratif, gambar, suara, dan pengalaman.

Media Arts meneroka strategi, peranti dan teknologi yang membawa, mengubah, dan mempengaruhi mesej, naratif, gambar, suara, dan pengalaman. -
Ijazah Sarjana Muda
English (Canada)
Kampus