$close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Muda dalam Pengurusan Makanan dan Minuman di Amerika Kobe Jepun

Memperoleh ijazah 's sarjana muda dicapai dengan melengkapkan kursus ini perlu pengajian yang ditawarkan oleh kolej atau universiti anda mendaftar masuk. Melengkapkan kajian ini mungkin mengambil masa 3-7 tahun bergantung kepada di mana anda mendapatkan ijazah anda.Jepun adalah sebuah negara kepulauan di Asia Timur. Terletak di Lautan Pasifik, ia terletak di timur Laut Jepun, China, Korea Ut… Baca lebih lanjut

Memperoleh ijazah 's sarjana muda dicapai dengan melengkapkan kursus ini perlu pengajian yang ditawarkan oleh kolej atau universiti anda mendaftar masuk. Melengkapkan kajian ini mungkin mengambil masa 3-7 tahun bergantung kepada di mana anda mendapatkan ijazah anda.

Jepun adalah sebuah negara kepulauan di Asia Timur. Terletak di Lautan Pasifik, ia terletak di timur Laut Jepun, China, Korea Utara, Korea Selatan dan Rusia, membentang dari Laut Okhotsk di utara ke Laut China Timur dan Taiwan di selatan.

Kobe merupakan sebuah bandar yang sangat popular di Jepun. Setiap tahun beratus-ratus pelajar antarabangsa dan negara bergerak ke Kobe untuk memperoleh pendidikan berkualiti. Universiti seperti Universiti Kobe Kobe dan Design Universiti terkenal dengan infrastruktur dan kemudahan mereka.

Terbaik Sarjana Muda dalam Pengurusan Makanan dan Minuman di Amerika Kobe di Jepun

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Jepun
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
  • Popular Terkini Tajuk
  • Popular
  • Terkini
  • Tajuk
Le Cordon Bleu University Kobe - Tokyo
Kobe, Jepun

Keusahawanan dan Pengurusan Perniagaan: Untuk mengembangkan pemahaman yang baik mengenai keusahawanan dan proses keusahawanan dan untuk memberi pelajar peluang untuk berkonse ... +

Keusahawanan dan Pengurusan Perniagaan: Untuk mengembangkan pemahaman yang baik mengenai keusahawanan dan proses keusahawanan dan untuk memberi pelajar peluang untuk berkonsep dan merancang pengembangan hotel, restoran, makanan, anggur, pelancongan, perhotelan atau perniagaan yang berkaitan dengan acara dari perspektif keusahawanan. Pengenalan Teori Evolusi Keusahawanan dan Keusahawanan Mindset dan Karakteristik Keusahawanan Amalan Etika, Sosial, dan Lestari Pathways ke Usahawan Usahawan Industri dan Organisasi Pelan Pemasaran Kewangan: Tunai; Kos permulaan; Untung dan Rugi 2. Kawalan Kos Makanan dan Minuman: Gambaran Keseluruhan Industri dan Pengurus Menguruskan Hasil dan Perbelanjaan Menguruskan Proses Pengeluaran Makanan Analisis Harga Makanan dan Minuman Analisis Menu Harga Pekerja Standard Kawalan Kos Tenaga Kerja, Undang-undang Diskriminasi, Buli di Tempat Kerja dan Pengendalian Hasil Gangguan dan Penggunaan Teknologi 3. Pengurusan Kualiti Makanan: Apa itu Kualiti Makanan? Pengeluaran dan Pengawalan Makanan Alergen dalam Makanan Membangunkan Program Keselamatan Makanan Dokumen sokongan dalam Program Keselamatan Makanan Mengaudit Program Keselamatan Makanan 4. Konsep Restoran: Konsep Restoran dan Pasaran Sasaran Lokasi, Lokasi, Pemasaran Lokasi Perancangan Menu dan Menu Prinsip-prinsip Reka Bentuk dan Tata Letak Restoran Melengkapkan Dapur dan Bar Rancangan Kewangan dan Kewajiban Undang-Undang Rancangan Perniagaan -
Ijazah Sarjana Muda
Jepun
Apr 2022
Online