$close

Penapis

Lihat Hasil

Sarjana Muda dalam Pengurusan Makanan dan Minuman di Jepun

Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah sarjana muda selama empat tahun dan adalah standard untuk pendidikan tinggi di sebahagian besar dunia. Ijazah Sarjana Muda boleh diperolehi di universiti-universiti negeri, di universiti-universiti swasta, di kolej komuniti dan universiti melalui talian.Jepun mempunyai salah satu yang sangat bersepadu sistem pendidikan tinggi di Asia. Pendekatan Jepun-Jepun untuk… Baca lebih lanjut

Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah sarjana muda selama empat tahun dan adalah standard untuk pendidikan tinggi di sebahagian besar dunia. Ijazah Sarjana Muda boleh diperolehi di universiti-universiti negeri, di universiti-universiti swasta, di kolej komuniti dan universiti melalui talian.

Jepun mempunyai salah satu yang sangat bersepadu sistem pendidikan tinggi di Asia. Pendekatan Jepun-Jepun untuk sains dan teknologi adalah sangat diberi nilai dengan itu tahap pendidikan mereka sangat berstruktur dari zaman kanak-kanak ke sekolah rendah hingga menengah ke peringkat pendidikan tinggi. Dengan 126 juta penduduk yang tinggal di Jepun ia mempunyai persekitaran yang kaya dengan budaya. Kawasan Greater Tokyo merupakan kawasan metropolitan yang terbesar di dunia, dengan lebih daripada 30 juta penduduk.

Sarjana Muda dalam Pengurusan Makanan dan Minuman di Jepun

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Jepun
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
  • Popular Terkini Tajuk
  • Popular
  • Terkini
  • Tajuk
Tokyo Kasei Gakuin University
Machida, Jepun

Berdasarkan pengetahuan dan kemahiran ahli diet, dan dengan memasukkan pelbagai budaya seperti perniagaan dan pendidikan, kemampuan untuk menemui dan menyelesaikan pelbagai ma ... +

Berdasarkan pengetahuan dan kemahiran ahli diet, dan dengan memasukkan pelbagai budaya seperti perniagaan dan pendidikan, kemampuan untuk menemui dan menyelesaikan pelbagai masalah yang berkaitan dengan makanan, dan kemampuan untuk membuat dan mencadangkan "makanan yang mempraktikkan hidup mewah" Menyuburkan . Terdapat juga banyak program praktikal bekerjasama dengan komuniti dan syarikat tempatan. Selepas tamat pengajian, bidang ini akan berkembang tidak hanya ke bidang diet tetapi juga perniagaan makanan, penyelaras, dan pendidikan. -
Ijazah Sarjana Muda
Jepun
Apr 2022
Kampus
 
Le Cordon Bleu University Kobe - Tokyo
Kobe, Jepun

Keusahawanan dan Pengurusan Perniagaan: Untuk mengembangkan pemahaman yang baik mengenai keusahawanan dan proses keusahawanan dan untuk memberi pelajar peluang untuk berkonse ... +

Keusahawanan dan Pengurusan Perniagaan: Untuk mengembangkan pemahaman yang baik mengenai keusahawanan dan proses keusahawanan dan untuk memberi pelajar peluang untuk berkonsep dan merancang pengembangan hotel, restoran, makanan, anggur, pelancongan, perhotelan atau perniagaan yang berkaitan dengan acara dari perspektif keusahawanan. Pengenalan Teori Evolusi Keusahawanan dan Keusahawanan Mindset dan Karakteristik Keusahawanan Amalan Etika, Sosial, dan Lestari Pathways ke Usahawan Usahawan Industri dan Organisasi Pelan Pemasaran Kewangan: Tunai; Kos permulaan; Untung dan Rugi 2. Kawalan Kos Makanan dan Minuman: Gambaran Keseluruhan Industri dan Pengurus Menguruskan Hasil dan Perbelanjaan Menguruskan Proses Pengeluaran Makanan Analisis Harga Makanan dan Minuman Analisis Menu Harga Pekerja Standard Kawalan Kos Tenaga Kerja, Undang-undang Diskriminasi, Buli di Tempat Kerja dan Pengendalian Hasil Gangguan dan Penggunaan Teknologi 3. Pengurusan Kualiti Makanan: Apa itu Kualiti Makanan? Pengeluaran dan Pengawalan Makanan Alergen dalam Makanan Membangunkan Program Keselamatan Makanan Dokumen sokongan dalam Program Keselamatan Makanan Mengaudit Program Keselamatan Makanan 4. Konsep Restoran: Konsep Restoran dan Pasaran Sasaran Lokasi, Lokasi, Pemasaran Lokasi Perancangan Menu dan Menu Prinsip-prinsip Reka Bentuk dan Tata Letak Restoran Melengkapkan Dapur dan Bar Rancangan Kewangan dan Kewajiban Undang-Undang Rancangan Perniagaan -
Ijazah Sarjana Muda
Jepun
Apr 2022
Online