BACHELORSTUDIES

Pembelajaran jarak jauh Sarjana Muda dalam Pengurusan Kecemasan 2020

Ijazah Sarjana Muda 's boleh menyebabkan pintu pendidikan, menyediakan peluang untuk kemajuan kerjaya, atau meletakkan asas bagi mencapai tahap yang maju. Matlamat kami adalah untuk membantu bakal pelajar mengemudi proses pemilihan program berjaya. Kami melakukan perkara-perkara mudah dengan memperkemas carian.

Bidang pengurusan kecemasan melibatkan kajian tentang perancangan dan tindak balas terhadap bencana alam atau kecemasan lain, termasuk perencanaan bahaya, penganjuran dan campur tangan krisis. Pelajar boleh mengkaji politik dan dasar menyelaraskan usaha bantuan dengan agensi tempatan.

Walaupun kursus jarak jauh mempunyai tarikh matang yang mesti dipenuhi, terdapat satu perjanjian yang hebat pematuhan untuk apabila anda boleh menjalankan tugasan ketika belajar pada satu jarak. Dengan pilihan dalam talian, Anda boleh keluar dari kumpulan perbincangan seperti yang diperlukan untuk kembali bekerja dan kemudian menyertai selepas kerja jika diperlukan. Kursus jarak jauh boleh diambil dalam apa jua tempat anda mempunyai akses internet. Anda boleh walaupun kelas lengkap dari ruang istirahat Internet di mana-mana hotel di seluruh dunia jika anda perlu bercuti.

Pembelajaran jarak jauh Sarjana Muda dalam Pengurusan Kecemasan

3 Hasil dalam Pengurusan Kecemasan, Pembelajaran jarak jauh Filter

Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Perkhidmatan Kecemasan - Komuniti Seluruh

Anderson University South Carolina
Ijazah Sarjana Muda
Sep 2020
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
Kampus
Online

The BESM ijazah ijazah menawarkan teori dan pengetahuan praktikal untuk membantu menyelamatkan nyawa dan harta benda daripada kesan bencana.

Baca lebih lanjut

Sarjana Muda dalam Korporat dan Keselamatan Dalam Negeri

Mercy College
BSc
Sep 2020
<
Sepenuh Masa
<
4 tahun
English
Kampus
Online

Lindungi infrastruktur negara kita daripada keganasan dan ancaman jenayah yang lain. . . Ketahui apa yang anda perlukan untuk berjaya dalam bidang yang berkembang dan dinamik ...

Baca lebih lanjut

Sarjana muda pengurusan perkhidmatan kecemasan

Anderson University South Carolina
Ijazah Sarjana Muda
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
English
Kampus
Online

Tahap BEMS menyediakan graduan untuk peranan kepimpinan dalam menyelamatkan nyawa dan harta benda daripada kesan buruk bencana.

Baca lebih lanjut