BACHELORSTUDIES

Pembelajaran jarak jauh Sarjana Muda dalam Pengurusan Kecemasan di Colombia 2020

Memperoleh ijazah 's sarjana muda dicapai dengan melengkapkan kursus ini perlu pengajian yang ditawarkan oleh kolej atau universiti anda mendaftar masuk. Melengkapkan kajian ini mungkin mengambil masa 3-7 tahun bergantung kepada di mana anda mendapatkan ijazah anda.

Bidang pengurusan kecemasan melibatkan kajian tentang perancangan dan tindak balas terhadap bencana alam atau kecemasan lain, termasuk perencanaan bahaya, penganjuran dan campur tangan krisis. Pelajar boleh mengkaji politik dan dasar menyelaraskan usaha bantuan dengan agensi tempatan.

Pendidikan jarak jauh atau pembelajaran jarak jauh adalah satu cara untuk menyampaikan pendidikan dan pengajaran, sering secara individu, kepada pelajar-pelajar yang tidak hadir secara fizikal di kampus.

Colombia, secara rasmi Republik Colombia, adalah sebuah republik berperlembagaan kesatuan yang terdiri daripada tiga puluh dua jabatan.

Pembelajaran jarak jauh Sarjana Muda dalam Pengurusan Kecemasan di Colombia

2 Hasil dalam Pengurusan Kecemasan, Colombia, Pembelajaran jarak jauh Filter

Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Perkhidmatan Kecemasan - Komuniti Seluruh

Anderson University South Carolina
Ijazah Sarjana Muda
Sep 2020
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
Kampus
Online

The BESM ijazah ijazah menawarkan teori dan pengetahuan praktikal untuk membantu menyelamatkan nyawa dan harta benda daripada kesan bencana.

Baca lebih lanjut

Sarjana muda pengurusan perkhidmatan kecemasan

Anderson University South Carolina
Ijazah Sarjana Muda
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
English
Kampus
Online

Tahap BEMS menyediakan graduan untuk peranan kepimpinan dalam menyelamatkan nyawa dan harta benda daripada kesan buruk bencana.

Baca lebih lanjut