BACHELORSTUDIES

Pembelajaran jarak jauh Sarjana Muda dalam Pengurusan Antarabangsa di Rusia 2020

Ijazah Sarjana Muda 's adalah lambang pendidikan tinggi. Ia diberi kepada orang-orang yang berbakti 3-7 tahun mengkaji program tertentu. A sarjana muda ijazah 's boleh diperolehi dalam pelbagai disiplin dalam seni dan sains.

BA dalam Pengurusan Antarabangsa adalah program ijazah empat tahun yang dianugerahkan sebagai graduan profesional yang berkelayakan yang articulately boleh menyumbang, memantau, dan melaksanakan tugas-tugas dan tanggungjawab pengurusan dalam pelbagai latar belakang organisasi dan perniagaan antarabangsa. Ia dilakukan oleh pelajar kursus perniagaan dalam kemanusiaan.

Pembelajaran jarak jauh adalah satu kaedah menyampaikan pendidikan kepada pelajar-pelajar yang tidak hadir secara fizikal di kampus. Pelbagai kajian telah menunjukkan bahawa program pembelajaran jarak jauh boleh menjadi seperti yang cekap dan berkesan sebagai program kelas konvensional kadang-kadang lebih baik!

Rusia atau, juga secara rasmi dikenali sebagai Persekutuan Rusia, adalah sebuah negara di utara Eurasia. Pendidikan di Rusia disediakan terutamanya oleh kerajaan dan dikawal selia oleh Kementerian Pendidikan dan Sains. Di Rusia, ia mengambil masa kira-kira 70% daripada masa latihan bagi pelajaran hubungan dengan seorang guru, selebihnya 30% daripada beban kerja yang mengabdikan diri untuk kajian bebas bahan.

Pembelajaran jarak jauh Sarjana Muda dalam Pengurusan Antarabangsa di Rusia

1 Hasil dalam Pengurusan Antarabangsa, Rusia, Pembelajaran jarak jauh Filter

Sarjana Muda Pengurusan

Synergy University
Ijazah Sarjana Muda
Sep 2020
<
Sepenuh Masa
<
48&nbsp;-&nbsp;54 bulan
English
Russian
Kampus
Online

Mempelajari asas-asas pengurusan, ekonomi, perancangan strategik dan bekerja dengan kakitangan. Ketahui cara mengurus projek-projek semua saiz dan membawa organisasi ke puncak ...

Baca lebih lanjut