Sarjana Muda dalam Pengurusan Acara

Terbaik 16 Sarjana Muda dalam Pengurusan Acara 2018

Pengurusan Acara

Penyiapan gelar sarjana muda adalah pencapaian penting dalam perjalanan pendidikan seseorang. Empat tahun kajian universiti yang intensif terus menghasilkan graduan cemerlang yang bersedia untuk terus memasuki pekerjaan mahir.

Anda mungkin tertanya-tanya, apakah Sarjana Muda Teknologi Makanan? Program sering memusatkan pada pelbagai aspek industri, seperti pemprosesan, keselamatan, penyimpanan, kawalan kualiti dan pemakanan. Pelajar cenderung untuk memulakan dengan mendirikan asas yang kuat dalam sains dengan mengambil kursus dalam bidang matematik, kimia, biologi dan fizik yang lebih maju. Sebaik sahaja mereka menguasai teori ini, mereka dianggap berpengalaman dalam subjek seperti pembungkusan, penilaian deria, kejuruteraan makanan dan pembangunan produk.

Graduan mendapati bahawa mereka melihat sistem makanan industri dari perspektif yang sama sekali berbeza. Mereka boleh membangunkan lebih banyak rasa halus yang membolehkan mereka menikmati hidangan pencuci mulut, minuman dan gourmet pada tahap yang baru. Kerana penduduk dunia yang semakin meningkat dan permintaan yang kuat, ramai yang mencari kerja selepas tamat pengajian.

Kadar tuisyen berbeza antara institusi. Calon pelajar mungkin dapat mengira kos pendidikan dengan menggunakan maklumat di laman web sekolah. Kebanyakan kolej mempunyai jabatan bantuan kewangan untuk menawarkan pinjaman dan biasiswa kepada mereka yang layak untuk mereka.

Peluang pekerjaan bergantung pada minat dan kebolehan pelajar. Mereka yang berkemahiran baik dalam kursus sains kemudian boleh bekerja di makmal atau kemudahan pengeluaran. Alumni kreatif boleh mencari pekerjaan membangunkan produk baru, teknik dan resipi. Individu berorientasi, berorientasikan terperinci boleh menggunakan pendidikan mereka untuk bekerja dalam pematuhan kawal selia sama ada dalam sektor awam atau swasta. Lain-lain pakar dalam pengangkutan dan logistik. Lulusan keusahawanan boleh memulakan rantaian runcit atau perniagaan penyediaan makanan mereka sendiri.

Pelajar cenderung untuk mencari institusi yang menawarkan ijazah teknologi makanan di Eropah, Asia dan seterusnya. Sebelum mendaftarkan sepenuh masa, sesetengah pelajar mungkin dapat meneruskan pengajian dalam talian. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut

Bachelor of Business: Event Management

Macleay College
Campus Sepenuh masa Sambilan 2 - 4  February 2018 Australia Sydney Melbourne + 2 lagi

Sarjana Pengurusan Perniagaan yang mengkhususkan diri dalam Pengurusan Acara mengajar anda semua yang anda perlu tahu tentang perancangan dan pengeluaran acara, belanjawan, penajaan, tempat dan pengurusan pembekal dan pemasaran. [+]

Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan yang mengkhususkan diri dalam Pengurusan Acara mengajar anda semua yang anda perlu tahu mengenai perancangan dan pengeluaran acara, belanjawan, penajaan, tempat dan pengurusan pembekal dan pemasaran.

Pada Tahun 1, anda akan belajar cara menyelaraskan peristiwa, menilai risiko dan keuntungan, dan mengembangkan konsep acara dari awal hingga akhir. Anda akan mendapat gambaran yang luas tentang bagaimana untuk bekerja dengan jayanya dalam perniagaan atau bahkan menubuhkan perniagaan anda sendiri, melalui kemahiran yang diperolehi daripada projek keusahawanan.

Pada Tahun 2, anda akan merangkumi pengurusan komersial & pihak berkepentingan dari taklimat acara untuk mengumpulkan acara pos maklum balas. Anda akan membangunkan kemahiran perniagaan yang maju seperti kepimpinan, pengurusan strategik, pengurusan projek dan pembiayaan perniagaan. Anda akan tahu bagaimana membuat keputusan perniagaan yang mantap berdasarkan pemahaman menyeluruh tentang data ekonomi dan pemasaran. Dua subjek elektif juga memberikan anda fleksibiliti untuk mengikuti minat tertentu.... [-]


Sarjana Muda Dalam Pengurusan Masa Lapang

NHL Stenden University of Applied Sciences
Campus Sepenuh masa September 2018 Belanda Leeuwarden

Program kajian Pengurusan Leisure menawarkan pengenalan menyeluruh kepada pasaran liburan umum.Anda juga akan belajar tentang sub-sektor seperti sukan, seni dan budaya, pelancongan [+]

Program kajian Pengurusan Leisure menawarkan pengenalan menyeluruh kepada pasaran liburan umum. Anda juga akan belajar tentang sub-sektor seperti sukan, seni dan budaya, tarikan pelancongan dan acara.

Pelajar dari beberapa negara sedang mengkaji Pengurusan Leisure; Pautan yang sangat baik untuk dunia luar melalui latihan dan syarikat latihan Stenden milik; Peluang kerjaya dalam pengurusan acara, pengurusan projek dan pemasaran; Anda akan belajar tentang lima sektor senggang: pelancongan, rekreasi, sukan, seni dan budaya dan media; Yuran pengajian yang berpatutan berbanding dengan negara-negara Eropah yang lain; Program pengajian termasuk latihan yang dibayar 10 bulan; Jika anda tidak memenuhi keperluan bahasa Inggeris, menyertai Kursus Persediaan Bahasa Inggeris kami sebelum memulakan program ini; Perniagaan Applied adalah latihan pengurusan semua pusingan memberi tumpuan kepada organisasi dalaman perniagaan; Program sarjana muda ini memberikan anda akses langsung kepada program master 1 tahun kami. ... [-]

Official Bachelor Degree in Event Organisation, Protocol and Institutional Relations

Instituto Mediterráneo Estudios de Protocolo
Campus or Online Sepenuh masa Sambilan October 2018 Sepanyol Alicante Spain Online + 2 lagi

Events and institutional relations currently play a key role in the strategy of all kinds of organisations: political parties, public institutions and private firms in a wide variety of sectors (tourism, fashion, music, banking, sport or the automotive industry, amongst others) choose to develop communication strategies and brand experiences which can allow them to establish closer relationships with their different audiences. [+]

Events and institutional relations currently play a key role in the strategy of all kinds of organisations: political parties, public institutions and private firms in a wide variety of sectors (tourism, fashion, music, banking, sport or the automotive industry, amongst others) choose to develop communication strategies and brand experiences which can allow them to establish closer relationships with their different audiences.

Thus, we can see how the demand for professionals highly specialised in the fields of Event Organisation, Protocol and Institutional Relations to recruit them for their departments is growing.

Event Managers are the professionals who, thanks to the utilisation of tools typical of marketing, communication or institutional relations, can design unique experiences which allow all kinds of organisations to strengthen their brand image.... [-]


Bachelor of Event and Tourism Management

University of Canberra
Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Canberra

[+]

Objektif Kursus Sifat Siswazah Graduan Ijazah Sarjana Muda Peristiwa dan ijazah Pengurusan Pelancongan akan menunjukkan aplikasi pengetahuan dan kemahiran melalui inovasi dan inisiatif, terutamanya kerana ini berkaitan dengan penyelesaian masalah dan membuat keputusan. kemahiran teknikal untuk memudahkan penyelidikan dan analisis data perniagaan dan pelancongan. Analisis dan pertanyaan [-]

Ijazah Sarjana Muda Perniagaan (Konvensyen Dan Pengurusan Acara)

Le Cordon Bleu Australia
Campus Sepenuh masa January 2018 Australia Perth

Ijazah Sarjana Muda Perniagaan (Konvensyen dan Pengurusan Acara) menawarkan anda peluang untuk memasuki dunia menarik pengurusan acara, sektor yang telah matang pada tahun-tahun baru-baru ini di Australia dan semakin memainkan peranan penting dalam penciptaan bekerja profil perniagaan, kempen perhubungan awam dan pekerja pembangunan profesional. [+]

Ijazah Sarjana Muda Perniagaan (Konvensyen dan Pengurusan Acara)

Ijazah Sarjana Muda Perniagaan (Konvensyen dan Pengurusan Acara) menawarkan anda peluang untuk memasuki dunia menarik pengurusan acara, sektor yang telah matang pada tahun-tahun baru-baru ini di Australia dan semakin memainkan peranan penting dalam penciptaan bekerja profil perniagaan, kempen perhubungan awam dan pembangunan profesional pekerja.

Program dan produk pelancaran, persidangan, pameran dan pelbagai acara berkaitan dengan perniagaan dan sosial yang lain semua termasuk dalam peranan pengurus acara '.

Perayaan sendiri juga pasaran pertumbuhan, dengan lebih ramai masyarakat yang menyedari potensi pendapatan diwakili oleh acara yang diadakan di bandar atau kawasan penempatan mereka. 'Pelancongan perniagaan' atau 'acara perniagaan' bermaksud mesyuarat, perjalanan insentif, industri konvensyen dan pameran, bahagian yang paling penting yang merupakan industri mesyuarat itu, yang bernilai berbilion dolar perusahaan di seluruh dunia.... [-]


Sarjana Muda Dalam Bidang Pelancongan Dan Pengurusan Acara

Haaga-Helia University of Applied Sciences
Campus Sepenuh masa August 2018 Finland Porvoo Helsinki + 1 lagi

Graduan memperoleh projek pengurusan, penyelidikan dan pembangunan, latihan, penyelesaian masalah, dan kemahiran inovasi. Pembelajaran berlaku sebagai pasukan kerja dalam projek-projek yang sebenar di mana pembangunan, rangkaian, dan kemahiran persembahan peribadi diserlahkan. [+]

kajian Pelancongan Perniagaan di Kampus Porvoo menawarkan tempat yang baik untuk kerjaya yang profesional dalam perniagaan pelancongan antarabangsa, dan membolehkan pelajar untuk memilih antara dua pengkhususan alternatif:

Jualan dan Pembangunan Perkhidmatan Pelancongan Perniagaan atau Acara Perancangan dan Pengurusan.

Graduan memperoleh projek pengurusan, penyelidikan dan pembangunan, latihan, penyelesaian masalah, dan kemahiran inovasi. Pembelajaran berlaku sebagai pasukan kerja dalam projek-projek yang sebenar di mana pembangunan, rangkaian, dan kemahiran persembahan peribadi diserlahkan.

Pelajar boleh memohon kemahiran mereka dalam sektor pelancongan dinamik (syarikat penerbangan, agensi-agensi pelancongan, acara, hotel), dan mempunyai tertentu pengetahuan pengkhususan mereka, diguna pakai di mana-mana syarikat global. Graduan boleh menghasilkan, menjual atau membeli perkhidmatan pelancongan, kerja dalam industri acara, atau memulakan perniagaan baru.... [-]


Sarjana Muda Dalam Hotel Dan Pengurusan Acara (bba)

Tio University of Applied Sciences
Campus Sepenuh masa 3 - 4  September 2018 Belanda Amsterdam Utrecht Rotterdam Eindhoven Hengelo + 4 lagi

Hotel dan Pengurusan Acara (HEM) menawarkan anda yang terbaik daripada kedua-dua dunia; pengurusan hotel kursus sarjana muda klasik digabungkan dengan pengurusan acara. Hospitality panas! Selamat datang ke dunia-hotel bahagian kelas dan restoran, serta perayaan, konsert, acara sukan dan persidangan. [+]

Hotel dan Pengurusan Acara (HEM) menawarkan anda yang terbaik daripada kedua-dua dunia; pengurusan hotel kursus sarjana muda klasik digabungkan dengan pengurusan acara. Hospitality panas! Selamat datang ke dunia satu hotel kelas atasan dan bintang-disahkan restoran. Dan juga perayaan, acara sukan dan konvensyen. HEM: Sekolah hotel klasik digabungkan dengan pengurusan acara.

Kerjaya dalam Hotel and Event pengurusan?

anda akan menjadi pengurus sebuah hotel utama di luar negara? Atau pakar dalam penganjuran antarabangsa) peristiwa? Mengambil langkah pertama dengan kursus HEM sarjana muda! Hospitality adalah tentang mewujudkan pengalaman. Letakkan diri anda dalam kasut tetamu anda untuk membuat penginapan atau acara satu kejayaan besar dan bergantung kepada pengetahuan profesional anda dan kapasiti dalam bidang pengurusan, organisasi dan e-dagang.... [-]


Sarjana Muda Dalam Acara-acara

Grupo Tiradentes
Campus Sepenuh masa March 2018 Brazil Aracaju

Dalam kursus ini anda akan belajar untuk menganjurkan apa-apa jenis acara, sama ada dalam bidang swasta atau awam, termasuk belajar bagaimana untuk mewujudkan sebuah syarikat acara anda sendiri dan boleh bekerja untuk diri sendiri. [+]

Dalam kursus ini anda akan belajar untuk menganjurkan apa-apa jenis acara, sama ada dalam bidang swasta atau awam, termasuk belajar bagaimana untuk mewujudkan sebuah syarikat acara anda sendiri dan boleh bekerja untuk diri sendiri.

Segmen acara telah berkembang dalam tahun-tahun kebelakangan ini dan akan selalu keluar di hadapan yang menyediakan untuk menawarkan yang terbaik.

02 tahun tempoh Hari dan Malam PASARAN BURUH

Industri acara telah meningkat setiap tahun. Oleh kerana itu, ia semakin meningkat keperluan untuk profesional juga disediakan dengan latihan yang baik untuk mengambil kira pertumbuhan itu. profesional yang diupah dengan menghasilkan agensi acara, pemasaran promosi dan komunikasi untuk bekerja di organisasi dan penyelarasan kongres, pameran dan pameran. Peluang terbaik adalah, sudah tentu, di pusat-pusat perindustrian dan perniagaan Rio dan São Paulo.... [-]


Ijazah Sarjana Muda Perniagaan (Pengurusan Sukan & Acara)

James Cook University Singapore
Campus Sepenuh masa 2 - 4  November 2018 Singapura Singapore

Sukan, acara dan hiburan multi-bilion dolar industri, dan adalah antara yang paling pesat berkembang dalam ekonomi. Mempelajari kedua-dua kemahiran teori dan praktikal untuk meneruskan kerjaya dalam pengurusan sukan dan acara. [+]

Dengan ijazah ini, anda akan dilengkapi dengan kemahiran yang memenuhi permintaan perniagaan termasuk membangunkan komunikasi dan perbincangan kemahiran, membina rangkaian, menerima pakai pemikiran komersial, memahami pengurusan projek dan menguasai pemikiran kritikal dan penyelesaian masalah.

Sukan, acara dan hiburan multi-bilion dolar industri, dan adalah antara yang paling pesat berkembang dalam ekonomi. Mempelajari kedua-dua kemahiran teori dan praktikal untuk meneruskan kerjaya dalam pengurusan sukan dan acara.

pengurusan sukan moden dan acara adalah industri global yang dinamik penting untuk ekonomi tempatan dan pelancongan. Atlet dianggap selebriti dan peristiwa adalah ekstravaganza hiburan dengan jangkaan penonton sentiasa berkembang. kemahiran untuk meneruskan kerjaya dalam pengurusan sukan dan acara.... [-]


Hospitaliti Dan Pengurusan Acara

Vilnius Business College
Campus Sepenuh masa Sambilan 3 - 4  October 2018 Lithuania Vilnius + 1 lagi

untuk menyediakan pakar hospitaliti dan acara-acara industri yang berkelayakan yang akan hidup sehingga potensi penuh mereka semasa mencipta, mengatur, mengembangkan dan membangunkan aktiviti-aktiviti industri hospitaliti dan peristiwa dalam keadaan yang kompetitif, berurusan dengan masalah-masalah yang berkaitan dengan industri hospitaliti dan peristiwa dalam kedua-dua Bahasa Lithuania dan Kesatuan Eropah konteks. [+]

bahasa Yuran Pengajian: Bahasa Inggeris, Jerman / Bahasa Inggeris.

Program Objektif

Menyediakan pakar hospitaliti dan acara-acara industri yang berkelayakan yang akan hidup sehingga potensi penuh mereka semasa mencipta, mengatur, mengembangkan dan membangunkan aktiviti-aktiviti industri hospitaliti dan peristiwa dalam keadaan yang kompetitif, berurusan dengan masalah-masalah yang berkaitan dengan industri hospitaliti dan peristiwa dalam kedua-dua Bahasa Lithuania dan Kesatuan Eropah konteks.

Anda akan diajar

pengurusan pelancongan, pengurusan, standard perkhidmatan pelanggan, geografi pelancongan, pemasaran dalam perniagaan hospitaliti, riadah dan pengurusan acara, dua bahasa asing untuk khusus (English / Russian / Jerman / Bahasa Sepanyol et al.), komunikasi antara budaya, pengurusan hotel, makan pengurusan dan pengurusan sumber manusia.... [-]


Bachelor of Business (International Event Management)

Torrens University Australia
Campus Sepenuh masa 2 - 3  January 2018 Australia Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide New Zealand Auckland + 7 lagi

[+]

Sarjana Muda dalam Pengurusan Acara. Sama ada anda bermula sebagai acara pembantu atau peristiwa penyelaras anda akan mempunyai kemahiran, pengalaman praktikal dan pengetahuan untuk menyokong pertumbuhan kerjaya anda untuk mendapatkan peranan sebagai pengurus acara. Graduan dengan ijazah Events Management International menggabungkan pemahaman pengurusan perniagaan dengan pengetahuan pakar hospitaliti korporat, penajaan dan pemasaran. Unit Kursus Ringkasan Senarai di bawah butiran setiap unit dalam ijazah Pengurusan Acara Antarabangsa sepanjang 2.5 tahun pengajian. Segala usaha diambil untuk memastikan ketepatan maklumat unit dan pensyarah kadang-kadang berubah. Pelajar Semasa perlu sentiasa merujuk kepada "Sistem Maklumat Pelajar dan Kakitangan" (SSIS) sehingga tarikh maklumat mengenai pensyarah, hasil dan barangan penilaian pembelajaran. Double Degree di Blue Mountains [-]

Sarjana Muda Perniagaan (hotel Dan Resort Pengurusan Antarabangsa)

Torrens University Australia
Campus Sepenuh masa 2 - 3  January 2018 Australia Sydney Leura + 1 lagi

Dengan memasuki dunia Pengurusan Hospitaliti dengan BMIHMS, anda akan mula pada laluan kerjaya yang membuka pintu untuk bekerja di seluruh dunia. Ia adalah industri yang berkembang pesat dengan permintaan yang tinggi bagi kakitangan peringkat pengurusan yang berkelayakan. Dengan mendapatkan kelayakan yang betul digabungkan dengan kerja keras dan inisiatif, anda tidak lama lagi akan mendapati diri anda mencapai kedudukan yang kanan, menguruskan orang dan projek-projek yang menarik. [+]

Dengan memasuki dunia Pengurusan Hospitaliti dengan BMIHMS, anda akan mula pada laluan kerjaya yang membuka pintu untuk bekerja di seluruh dunia. Ia adalah industri yang berkembang pesat dengan permintaan yang tinggi bagi kakitangan peringkat pengurusan yang berkelayakan. Dengan mendapatkan kelayakan yang betul digabungkan dengan kerja keras dan inisiatif, anda tidak lama lagi akan mendapati diri anda mencapai kedudukan yang kanan, menguruskan orang dan projek-projek yang menarik. Dalam tempoh 2 tahun pertama ini ijazah pengurusan hotel, pelajar tinggal di lokasi di kampus Learning Centre, Leura Praktikal kami. Di samping itu mereka menjalankan penempatan 2 industri yang menyediakan pengalaman praktikal hands-on. Pelajar akhir 6 bulan memberi tumpuan kepada pengurusan perniagaan. Kelas diadakan di bukan kediaman kami, Eksekutif Pusat Perniagaan, kampus Sydney. Kampus Leura beroperasi sebagai simulasi hotel, di mana pelajar kedua-dua tetamu dan kakitangan. [-]

Bachelor Tourismusmanagement, Hotelmanagement und Eventmanagement

Campus M21
Campus Sepenuh masa October 2018 Jerman Munich Nürnberg + 1 lagi

Die Erlebnisgesellschaft fordert immer neue Konzepte für Urlaubs- und Freizeitaktivitäten. Starke Ideen sind gefragt - vom Boutique-Hotel bis zum Canyon Skywalk und der Touristik-App. Auch Business-Travel, Messen und Kongresse sind ein Wachstumsmarkt. [+]

Studium Tourismusmanagement, Hotelmanagement und Eventmanagement

DIE STUDIENRICHTUNG TOURISMUS-, HOTEL- UND EVENTMANAGEMENT IM STUDIENGANG BUSINESS MANAGEMENT: DIE FREIZEITBRANCHE BOOMT - EUROPA IST REISEWELTMEISTER

Die Erlebnisgesellschaft fordert immer neue Konzepte für Urlaubs- und Freizeitaktivitäten. Starke Ideen sind gefragt - vom Boutique-Hotel bis zum Canyon Skywalk und der Touristik-App. Auch Business-Travel, Messen und Kongresse sind ein Wachstumsmarkt. Reiseveranstalter, internationale Hotels und Eventagenturen suchen händeringend innovative Tourismus-, Hotel- und Eventmanager. Sie schaffen mit neuen Produkt- und Vertriebskonzepten die Grundlage für den Erfolg von Tourismus-Portalen, Urlaubs-Destinationen und Hotelketten.... [-]


Bachelor Sportmanagement, Eventmanagement und Medienmanagement

Campus M21
Campus Sepenuh masa October 2018 Jerman Munich Nürnberg + 1 lagi

Deutschlands Fußballliga ist Weltklasse. Aber Sport ist noch viel mehr. Er ist ein Milliardengeschäft. Sport-, Event- und Medienmanager stehen mit ihrem Wissen und Können für Erfolge und Spitzenleistungen. Mit der Professionalisierung der ganzen Sportbranche steigt der Bedarf an gut ausgebildeten Managern in Vereinen, Verbänden, Agenturen und Unternehmen. Das Studium Sportmanagement, Eventmanagement und Medienmanagement am Campus M21 schafft eine ausgezeichnete Grundlage für eine Karriere in diesem Wachstumsmarkt. [+]

DIE STUDIENRICHTUNG SPORT-, EVENT- UND MEDIENMANAGEMENT IM STUDIENGANG ANGEWANDTE MEDIEN: SPORT STEHT FÜR LEIDENSCHAFT, EMOTION UND ERFOLGE. DAS SPORTBUSINESS BRAUCHT VIELE GUTE MANAGER.

Deutschlands Fußballliga ist Weltklasse. Aber Sport ist noch viel mehr. Er ist ein Milliardengeschäft. Sport-, Event- und Medienmanager stehen mit ihrem Wissen und Können für Erfolge und Spitzenleistungen. Mit der Professionalisierung der ganzen Sportbranche steigt der Bedarf an gut ausgebildeten Managern in Vereinen, Verbänden, Agenturen und Unternehmen. Das Studium Sportmanagement, Eventmanagement und Medienmanagement am Campus M21 schafft eine ausgezeichnete Grundlage für eine Karriere in diesem Wachstumsmarkt.... [-]


Licenciatura em Animação Cultural

Instituto Politécnico de Viseu – Escola Superior de Educação (ESEV)
Campus Sepenuh masa October 2018 Portugal Viseu

Dominar conhecimentos científicos e técnicos específicos da área da animação cultural [+]

Sarjana Muda dalam Pengurusan Acara. Apresentação Dominar conhecimentos científicos e técnicos específicos da área da animação cultural; Adquirir competência própria nos procedimentos e metodologias de criação e aplicação de projectos orientados para os interesses da vida cultural e social, mediante a ocupação criativa e lúdica de forma a promover a literacia cultural em contexto profissional; Desenvolver actividades capazes de dinamizar e estimular indivíduos e grupos, estabelecendo entre eles relações fecundas e propiciadoras do desenvolvimento pessoal e colectivo; Propiciar uma formação participada e reflexiva, flexível à inovação e com actualização permanente, que permita estimular um envolvimento consciente e activo adaptado a uma prática profissional exigente e em constante devir; Adquirir competências técnicas, artísticas e culturais para o desenvolvimento de actividades de interactividade ao nível das valências lúdica,artística, cultural e social. Saídas Profissionais: ... [-]