Filter
Ijazah Sarjana Muda
مليسيا Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Sarjana Muda dalam Pengajian Profesional di Malaysia

Ijazah Sarjana Muda adalah ijazah sarjana muda selama empat tahun dan adalah standard untuk pendidikan tinggi di sebahagian besar dunia. Ijazah Sarjana Muda boleh diperolehi di universiti-universiti negeri, di universiti-universiti swasta, di kolej komuniti dan universiti melalui talian.

Orang-orang yang melanjutkan pengajian profesional sering mendapati bahawa program itu adalah cara terbaik untuk bersedia untuk kerjaya selepas tamat pengajian. Topik yang akan dibincangkan dalam kursus-kursus pengajian mungkin termasuk maklumat khusus industri, prinsip profesional yang umum, atau kemahiran yang penting, seperti kepimpinan.

Malaysia adalah sebuah negara raja berperlembagaan persekutuan di Asia Tenggara. Ia terdiri daripada tiga belas negeri dan tiga wilayah persekutuan dan mempunyai jumlah daratan daripada 329.847 kilometer persegi yang dipisahkan oleh Laut China Selatan kepada dua bahagian sama saiz, Semenanjung Malaysia dan Borneo Malaysia.

Sarjana Muda dalam Pengajian Profesional di Malaysia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pengajian Profesional, مليسيا

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
MSc
INTI International University & Colleges, Malaysia

INTI Centre of Art & Design (ICAD) adalah fakulti jenama baru kami di Kampus INTI Subang, menawarkan program kerjaya berfokuskan disokong oleh kemudahan state-of-the- ... [+]

Kreativiti, inovasi dan DESIGN adalah buzzwords ekonomi global yang baru dan arah yang menjadi sumber inspirasi untuk ICAD. INTI Centre of Art & Design (ICAD) adalah fakulti jenama baru kami di Kampus INTI Subang, menawarkan program kerjaya berfokuskan disokong oleh kemudahan state-of-the-art, pautan industri yang kukuh dan sumber global untuk bertaraf dunia benar-benar pendidikan.

Dahulu College PJ of Art & Design (PJCAD), ICAD tetaplah warisan ditubuhkan kecemerlangan kreatif dan rekod yang terbukti untuk menghasilkan profesional terkemuka. ICAD akan membantu menetapkan anda selain daripada rakan-rakan anda, dan menyediakan anda untuk pasaran global.

Struktur Progra... [-]
مليسيا Subang Jaya Batu Pahat
Januari 2020
English
Sepenuh masa
3 - 4 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu