Keystone logo

1 Sarjana Muda Program dalam Pengajian Makanan dan Minuman dalam Kobe, Jepun untuk 2024

Penapis

Penapis

  • Sarjana Muda
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Jepun
  • Pengajian Makanan dan Minuman
Bidang pengajian
  • Pengajian Makanan dan Minuman (1)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

    Popular degree type

    Popular study format

    Sarjana Muda Program dalam Pengajian Makanan dan Minuman

    Kobe merupakan sebuah bandar yang sangat popular di Jepun. Setiap tahun beratus-ratus pelajar antarabangsa dan negara bergerak ke Kobe untuk memperoleh pendidikan berkualiti. Universiti seperti Universiti Kobe Kobe dan Design Universiti terkenal dengan infrastruktur dan kemudahan mereka.

    Kajian sifat-sifat makanan termasuk dalam kajian makanan dan minuman. Jika makanan datang dari, bagaimana makanan dan minuman yang dihasilkan, dan bagaimana barang-barang diangkut, disimpan dan digunakan semua dikaji dalam kajian ini.

    Jepun mempunyai salah satu yang sangat bersepadu sistem pendidikan tinggi di Asia. Pendekatan Jepun-Jepun untuk sains dan teknologi adalah sangat diberi nilai dengan itu tahap pendidikan mereka sangat berstruktur dari zaman kanak-kanak ke sekolah rendah hingga menengah ke peringkat pendidikan tinggi. Dengan 126 juta penduduk yang tinggal di Jepun ia mempunyai persekitaran yang kaya dengan budaya. Kawasan Greater Tokyo merupakan kawasan metropolitan yang terbesar di dunia, dengan lebih daripada 30 juta penduduk.

    A sarjana muda ijazah 's diberikan kepada pelajar yang memenuhi syarat-syarat yang perlu diberikan oleh kolej atau universiti mereka yang hadir. Keperluan termasuk tiga hingga tujuh tahun memberi tumpuan kepada subjek, biasanya dirujuk sebagai utama atau tumpuan.