Sarjana Muda dalam Pengajian Makanan dan Minuman

Terbaik 27 Sarjana Muda dalam Pengajian Makanan dan Minuman 2019

Pengajian Makanan dan Minuman

Ijazah Sarjana Muda adalah program akademik sarjana muda yang memerlukan tahun dedikasi, kerja kursus intensif, dan pembangunan peribadi untuk mendapatkan. Pendapatan Sarjana Muda yang boleh dilakukan dalam masa dua hingga empat tahun sepenuh masa persekolahan, namun manfaat pendapatan ijazah sarjana muda boleh bertahan seumur hidup.

Apakah yang dimaksudkan dengan Ijazah Sarjana Muda Pengajian Makanan dan Minuman? Program pendidikan menyediakan pelajar dengan pengetahuan dan latihan yang mereka perlukan untuk kerjaya dalam perkhidmatan makanan dan hospitaliti. Melalui kelas yang ketat, pelajar belajar bagaimana untuk menguruskan operasi harian pertubuhan perkhidmatan makanan, bagaimana untuk mereka bentuk menu dan memulakan harga yang adil, dan bagaimana untuk berkomunikasi dengan dan menyelaraskan pekerja. Bergantung kepada sekolah, magang yang dikehendaki bagi membolehkan pelajar untuk mendapatkan ijazah mereka.

Oleh menamatkan pengajian dengan ijazah sarjana muda dalam kajian makanan dan minuman, para pelajar boleh menunjukkan majikan mungkin bahawa mereka mempunyai dedikasi dan pengetahuan yang diperlukan untuk cemerlang di tempat kerja. Pelajar juga mungkin boleh membuat perniagaan yang penting dan hubungan peribadi yang boleh membantu membawa kepada kerjaya pada masa hadapan.

Kos untuk menerima Ijazah Sarjana Muda Pengajian Makanan dan Minuman bergantung kepada pelbagai faktor. Pelajar dinasihatkan untuk menyelidik sekolah yang berpotensi untuk memastikan bahawa program akademik selaras dengan matlamat pendidikan mereka.

Memperoleh Ijazah Sarjana Muda Pengajian Makanan dan Minuman boleh membantu graduan mendapat pekerjaan di restoran, kedai roti, kafeteria hospital, sekolah, restoran eksekutif, agensi kerajaan, katering dapur, hotel, bar, dan tetapan perkhidmatan makanan lain.Dalam pelbagai tetapan, mungkin pekerjaan untuk graduan termasuk pengurus restoran, penyelia katering, pakar inventori, pakar pengeluaran perkhidmatan makanan, atau keselamatan makanan dan pekerja sanitasi.

Dengan kelas dalam talian dan sambilan yang ada di kebanyakan sekolah, mempunyai kehidupan yang sibuk tidak sepatutnya menghalang anda daripada mendapat pendidikan. Untuk bermula pada Bachelor anda Pengajian Makanan dan Minuman, mencari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut

Sarjana Muda dalam Gastronomi

Gasma Gatronomy & Culinary Management Campus
Campus Sepenuh masa September 2019 Sepanyol Castellón de la Plana

Ijazah Sarjana Muda Gastronomi ini bertujuan untuk melatih para profesional yang khusus dalam teknik kuliner tetapi juga layak untuk memimpin dan mengurus perniagaan gastronomi. Latihan empat tahun yang akan membolehkan graduan kami memimpin masa depan Gastronomi. [+]

Ijazah Sarjana Muda Gastronomi ini bertujuan untuk melatih para profesional yang khusus dalam teknik kuliner tetapi juga layak untuk memimpin dan mengurus perniagaan gastronomi. Latihan empat tahun yang akan membolehkan graduan kami memimpin masa depan Gastronomi.

ButiranLatihan Rasmi: Ijazah Sarjana Muda Gastronomi.Dialamatkan kepada: Pelajar yang ingin meneruskan kerjaya mereka dalam Gastronomi dengan kemahiran pengurusan perniagaan.Tempoh Pelajar: 4 tahun.Jumlah Kriteria: 240 ECTSBahasa: Bahasa Inggeris: tahun pertama. Bahasa Sepanyol: 2, 3, 4 tahun *Terletak di: Castellón de la Plana (Sepanyol)

* Tahun 1 boleh sama ada dalam bahasa Sepanyol atau Bahasa Inggeris

Persembahan

Ijazah Sarjana Muda Gastronomi di CEU Cardenal Herrera University adalah hasil kajian sosial, budaya dan perniagaan yang mendalam tentang situasi semasa dalam amalan kuliner dan bagaimana ia telah berkembang dalam kedua-dua istilah gastronomi dan komersil. Kesimpulan utama dari kajian ini adalah seperti berikut:... [-]


Sarjana Muda dalam masakan seni & pengurusan perkhidmatan

Paul Smith's College
Campus Sepenuh masa September 2019 Amerika Syarikat Paul Smiths

Ijazah Sarjana Muda Seni Kulinari & Service Management - graduan kami adalah pemimpin pelbagai rupa bersedia untuk memasuki industri makanan dan minuman yang menyeronokkan. Hands-on pembelajaran berlaku dalam enam makmal kami komersial kualiti makanan, dua restoran di kampus dan pelajar yang dikendalikan outlet kedai roti runcit. [+]

Ijazah Sarjana Muda Seni Kulinari & Pengurusan Perkhidmatan

graduan kita adalah pemimpin pelbagai rupa bersedia untuk memasuki industri makanan dan minuman yang menyeronokkan. Hands-on pembelajaran berlaku dalam enam makmal kami komersial kualiti makanan, dua restoran di kampus dan pelajar yang dikendalikan outlet kedai roti runcit. Kursus digunakan dalam dunia sebenar melalui satu siri semesterlong hotel, pengalaman kerja masakan dan perkhidmatan makanan. Pelajar membangunkan kemahiran di bawah pengawasan fakulti semasa bekerja di luar kampus dengan profesional, menyediakan pelajar dengan peluang pekerjaan yang dibayar yang menyokong matlamat kerjaya mereka. Apa yang Anda akan belajar?... [-]


Degree in Gastronomy

University CEU - Cardenal Herrera
Campus Sepenuh masa September 2019 Sepanyol Moncada

[+]

Kesimpulan utama yang diambil daripada kajian ini adalah seperti berikut: - Terdapat peningkatan trend ke arah keperluan kelayakan profesional dalam sektor kemahiran memasak itu. Pendekatan profesional bermakna bahawa latihan kini diperlukan dalam siri bidang teknikal yang berkaitan.

Pada masa kini kemahiran memasak perlu dilihat dari perspektif yang melampaui amalan penyediaan makanan. Ini bermakna bahawa kini terdapat keperluan bagi persekitaran pembelajaran yang sesuai yang boleh berjaya menggabungkan kemahiran memasak dan perniagaan, memasak dan pulangan ke atas pelaburan. Pembangunan kemahiran memasak telah menyebabkan penglibatan satu siri isu-isu saintifik dan teknikal yang hanya beberapa tahun yang lalu tidak ada kena mengena dengan memasak sebagai satu profesion. Kita perlu meluaskan pengalaman latihan untuk profesional masa depan supaya kita boleh melengkapkan mereka dengan alat-alat dan pengetahuan yang mereka perlukan untuk membawa R & D + i ke dalam persamaan gastronomi sebagai faktor daya saing dalam amalan mereka. ... [-]

Ijazah Sarjana Muda Perniagaan dalam seni masakan

Le Cordon Bleu Paris
Campus Sepenuh masa September 2019 Perancis Paris

Le Cordon Bleu Paris melancarkan program Sarjana Muda Perniagaan khusus untuk pelajar mencari kecemerlangan pendidikan untuk memperoleh dan membangunkan kemahiran teknikal dan pengurusan dalam bidang Culinary Arts. [+]

Le Cordon Bleu Paris melancarkan program Sarjana Muda Perniagaan khusus untuk pelajar mencari kecemerlangan pendidikan untuk memperoleh dan membangunkan kemahiran teknikal dan pengurusan dalam bidang Culinary Arts.

Menjadi seorang pelajar Le Cordon Bleu Paris:

SERTAI SATU INSTITUSI BERPRESTIJ PALING DI DUNIA, kaya dengan sejarah dengan warisan yang kaya merangkumi lebih daripada 120 tahun. UNTUK MENGKAJI DI jenama baru, NEGERI-OF-THE-ART KAMPUS UTAMA DI PARIS, sepanjang Sungai Seine dan berhampiran dengan Menara Eiffel, dan mendapat manfaat daripada sebahagian daripada kemudahan paling maju dan peralatan untuk menyediakan anda untuk dunia hospitaliti esok . UNTUK GAIN SATU DARJAH YANG KOMPREHENSIF DAN DIMINTA-SELEPAS INDUSTRI. HIDUP DAN BELAJAR DI DUNIA TOP DESTINASI PELANCONGAN, PARIS, MODAL kemahiran memasak, KEBUDAYAAN, TREND-SETTING DAN MEWAH. Belajar di tengah-tengah Eropah adalah cara yang baik untuk memupuk kerjaya masa depan anda dan mempunyai pengalaman seumur hidup. BELAJAR DALAM PERSEKITARAN SANGAT pelbagai budaya, melalui program diajar dalam bahasa Inggeris sebagai bahasa utama pengajaran dan khusus untuk pengetahuan dan perkhidmatan mewah Perancis. MENJADI SEBAHAGIAN DARIPADA GLOBAL INTERNATIONAL NETWORK DAN KAJIAN DI SALAH SATU Le Cordon Bleu KAMPUS LUAR NEGARA, membuat sebahagian besar pengalaman anda di peringkat antarabangsa. ... [-]

Ijazah Sarjana Muda Perniagaan (pengurusan restoran antarabangsa)

Le Cordon Bleu Australia
Campus Sepenuh masa January 2019 Australia Adelaide Sydney + 1 lagi

Selamat datang ke dunia hospitaliti dalam perniagaan. Menjadi pemimpin kreatif di dunia pantas pengurusan restoran. Dengan Le Cordon Bleu anda akan belajar untuk menghasilkan yang terbaik kemahiran orang, pengetahuan dan kefahaman konsep dengan realiti menghasilkan dan mengendalikan restoran yang berjaya. [+]

Ijazah Sarjana Muda Perniagaan (pengurusan restoran antarabangsa)

Selamat datang ke dunia hospitaliti dalam perniagaan. Menjadi pemimpin kreatif di dunia pantas pengurusan restoran. Dengan Le Cordon Bleu anda akan belajar untuk menghasilkan yang terbaik kemahiran orang, pengetahuan dan kefahaman konsep dengan realiti menghasilkan dan mengendalikan restoran yang berjaya.

Ijazah Sarjana Muda Perniagaan (Restaurant Management International) akan mengajar anda analisis kritikal gaya pengurusan, dan pemikiran strategik yang diperlukan untuk berjaya dalam industri ini. simulasi perniagaan pragmatik dan dua peluang berasaskan kerja profesional akan membantu anda membentuk kerjaya anda. Anda akan mendapat pengalaman profesional, pengetahuan dan kemahiran dalam persekitaran kerja yang sebenar.... [-]


Sarjana Muda Seni Kulinari

Le Cordon Bleu New Zealand
Campus Sepenuh masa February 2019 New Zealand Wellington

Sarjana Muda Seni dan Perniagaan Kulinari akan menyediakan graduan untuk memasuki dan mengurus perniagaan kuliner bertaraf dunia dalam persekitaran yang berdaya saing di peringkat global. [+]

Gambaran keseluruhan

Sarjana Muda Seni dan Perniagaan Kulinari akan menyediakan graduan untuk memasuki dan mengurus perniagaan kuliner bertaraf dunia dalam persekitaran yang berdaya saing di peringkat global. Program ijazah inovatif ini memberi tumpuan kepada membangunkan pengetahuan dan penghargaan terhadap makanan dan minuman halus dalam konteks 'pastur untuk pinggan', dan bagaimana ia berjaya diterapkan dalam pelbagai pengaturan masakan berorientasikan perniagaan. Pelajar akan belajar untuk membuat konseptualisasi, membuat, mempromosi, mengkomersialkan dan menguruskan produk atau perkhidmatan masakan dalam konteks global. Kursus ini memastikan pelajar 100% bersedia untuk memasuki industri hospitaliti.... [-]


Perniagaan Wain Antarabangsa Bachelor

IMC University of Applied Sciences Krems
Campus Sepenuh masa September 2019 Austria Krems an der Donau

Kurikulum Program Sarjana Muda Perniagaan Wain Antarabangsa merangkumi topik perniagaan, undang-undang, winegrowing dan winemaking. [+]

Buat - Rasa - Menjual

Apa tempat yang lebih baik untuk mengkaji asas-asas pengurusan untuk perniagaan wain antarabangsa daripada di tengah-tengah salah satu kawasan winegrowing yang paling penting di Austria? Wawasan mendalam mengenai perniagaan dan undang-undang, serta latihan dalam oenology, bermakna graduan kami dilengkapi sepenuhnya untuk menjalankan tugas pentadbiran perniagaan - termasuk di peringkat antarabangsa, terima kasih kepada kursus yang diajar sepenuhnya dalam bahasa Inggeris.

Kandungan kursusPentadbiran Perniagaan, Ekonomi, Undang-undangPerniagaan Wain AntarabangsaAlat dan KaedahLatihan praktikalSekali pandangTempoh: 3 tahun / 6 semesterFormat: sepenuh masaBahasa arahan: Bahasa InggerisIjazah Akademik: Sarjana Muda Sastera dalam Perniagaan (BA)Pengambilan: setiap tahun, setiap tahun pada bulan SeptemberYuran kajian: setiap semester € 363.36 untuk warga EU / EEA, € 3900 untuk warga bukan EU / EEA... [-]

Sarjana Muda Gastronomi

Universidad Tecmilenio
Campus Sepenuh masa July 2019 Mexico Monterrey

Ia membangunkan alternatif kuliner yang berkaitan dengan keperluan makanan semasa. [+]

Profil graduan

Apabila tamat pengajian dari ijazah Gastronomi, anda boleh:

Tentukan menu untuk perkhidmatan makanan yang berbeza (restoran, sekolah, hospital, kantin industri) dengan belanjawan yang berbeza, keperluan pemakanan dan jumlah pengeluaran.Gunakan kaedah dan teknik yang sesuai untuk penyediaan dan pemuliharaan makanan, serta untuk konsep konsep masakan yang inovatif.Menguruskan operasi perniagaan kuliner, termasuk kawalan kos, kawalan kebersihan makanan dan kemudahan, pemasaran dan pengurusan sumber manusia.Inovasi dalam teknik dan penggunaan bahan-bahan untuk penyediaan hidangan avant-garde dan berkaitan dengan keperluan makanan semasa.Konsep dan mengurus peristiwa gastronomi untuk persekitaran dan konteks yang berbeza, yang melibatkan pengalaman deria yang berbeza.Merancang, menganjurkan dan mengendalikan perkhidmatan makanan dan minuman yang merangkumi reka bentuk kemudahan, pengurusan kakitangan, konseptualisasi acara dan pentadbiran restoran dan bar.bidang Kerja... [-]

Bachelor of Culinary Management

Torrens University Australia
Campus Sepenuh masa Sambilan 3 - 6  February 2019 Australia Sydney Leura Fitzroy Melbourne Brisbane Adelaide New Zealand Auckland + 8 lagi

[+]

Syarat Kemasukan Khas

penyelidikan pengurus makanan dan minuman Pengurus Operasi [-]

Sarjana Muda dalam Seni Kulinari

Ducasse Education - Centre de Formation Alain Ducasse
Campus Sepenuh masa September 2019 Perancis Paris

Dengan Sarjana Muda Seni Kulinari, pilih jalan ke arah kecemerlangan pendidikan dan dapatkan 3 tahun pengalaman kompeten masakan dan pengurusan masakan yang lengkap untuk berjaya sebagai Chef dan / atau Pengurus dalam industri restoran antarabangsa, atau membuka pembentukan sendiri . [+]

Dengan Sarjana Muda Seni Kulinari, pilih jalan pendidikan kecemerlangan dan dapatkan dalam 3 tahun kecekapan masakan dan pengurusan masakan yang lengkap untuk berjaya sebagai Chef dan / atau Pengurus di industri restoran antarabangsa, atau membuka pembentukan sendiri .

Sorotan ProgramMembangunkan kemahiran dwi dalam teknik dan pengurusanMendapat manfaat daripada pengetahuan standard yang tinggi oleh ahli fakulti yang berkelayakanKaedah pengajaran yang unik menggabungkan tetapan kumpulan kecil dan tahap amalan yang tinggi untuk mendapat manfaat dari susulan yang disesuaikan, pembelajaran yang cekap, dan pengajaran yang dioptimumkanKeadaan kehidupan profesional sebenar melalui latihan, permainan perniagaan, dan projek akhir kajianSertai program pendidikan antarabangsa dengan program yang diajar dalam bahasa InggerisKandungan Program... [-]

Sarjana Muda dalam Seni Pastry Perancis

Ducasse Education - Ecole Nationale Supérieure de Pâtisserie
Campus Sepenuh masa September 2019 Perancis Yssingeaux

Sarjana Muda dalam Seni Pastry Perancis dari Pendidikan Ducasse membolehkan anda memperoleh dalam 3 tahun kecekapan pengetahuan dan pengurusan yang lengkap untuk memenuhi harapan tinggi bidang pastri. Pilih jalan ke arah kecemerlangan pendidikan untuk berjaya dalam kerjaya anda sebagai Usahawan - Pastry Chef. [+]

Sarjana Muda dalam Seni Pastry Perancis dari Pendidikan Ducasse membolehkan anda memperoleh dalam 3 tahun kecekapan pengetahuan dan pengurusan yang lengkap untuk memenuhi harapan tinggi bidang pastri. Pilih jalan ke arah kecemerlangan pendidikan untuk berjaya dalam kerjaya anda sebagai Usahawan - Pastry Chef .

Sorotan ProgramMembangunkan kemahiran dwi dalam teknik dan pengurusanMendapat manfaat daripada pengetahuan standard yang tinggi oleh ahli fakulti yang berkelayakanKaedah pengajaran yang unik menggabungkan tetapan kumpulan kecil dan tahap amalan yang tinggi untuk mendapat manfaat dari susulan yang disesuaikan, pembelajaran yang cekap, dan pengajaran yang dioptimumkanKeadaan kehidupan profesional sebenar melalui latihan, permainan perniagaan, dan projek akhir kajianSertai program pendidikan antarabangsa dengan program yang diajar dalam bahasa Perancis dan dalam bahasa InggerisKandungan Program... [-]

Sarjana muda dalam bidang sains makanan dan teknologi

Mediterranea University of Reggio Calabria
Campus Sepenuh masa October 2019 Itali Reggio Calabria

Sains Makanan dan Teknologi [+]

Tahun pertama Unsur-unsur Matematik LOJI BIOLOGI kimia Elements of Physics genetik Bahasa Inggeris Tahun kedua Loji Biokimia dan Fisiologi Plant Biochemistry Fisiologi tumbuhan Pertahanan Makanan dan Produk dari Perosak Kimia dan Keselamatan Makanan Patologi Tumbuhan dan Vegetable Products Agronomi dan Industri herba Tanaman dan Kebudayaan Fruit Tree Agronomi dan Industri herba Tanaman Tree Kebudayaan Fruit Industrial Makmal Kaedah Pemprosesan Data dan Peralatan Operasi Unit dalam makanan Industri Saya Undang-undang Agri-Food Markets Tahun ketiga Fundaments Perindustrian Pertanian dan Pengurusan Kualiti Makanan Kejuruteraan di Agri-Food Systems Hydraulics Bangunan untuk Industri Pertanian Mikrobiologi Makanan Mikrobiologi umum penapaian Mikrobiologi Analisis Kimia dan Kawalan Bahan Makanan Teknologi Agri-Food Packaging dan Pengagihan Agri-Food Ekonomi dan Dasar Agri-Food Ekonomi dan Pemasaran Agri-Food Dasar Haiwan Pemakanan dan Animal Feed Teknik Prinsip Pemakanan Haiwan Animal Feed Teknik Elektif Projek terakhir Internship Perantisan Latihan dan Bimbingan [-]

Sarjana muda dalam bidang hospitaliti dan kulinari seni

Varna University of Management
Campus Sepenuh masa 3 - 4  October 2019 Bulgaria Varna

[+]

Sarjana Muda dalam Pengajian Makanan dan Minuman. [-]

Executive Bachelor's in Nutrition and Culinary Arts

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Online Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka Switzerland Zürich + 1 lagi

[+]

ABMS disahkan oleh EFMD EOCCS, Mutu Pendidikan Kebangsaan Swiss (EduQua) dan ASIC UK. WSB Adalah universiti yang diiktiraf oleh negara Eropah dan KNU adalah universiti awam Eropah yang diasaskan 200 tahun lalu dan menduduki ranking 500 universiti di dunia. Anda akan pergi sejauh yang fikiran anda akan membawa anda sebagai seorang pelajar sarjana muda di ABMS.

Ini Sarjana Muda Eksekutif (Ebba) dalam Pemakanan dan Seni Kulinari Golf (Pengurusan Perkhidmatan Makanan) dibuat untuk pelajar yang bekerja secara langsung selepas sekolah menengah sekurang-kurangnya 3 tahun dalam kedudukan pengurusan, graduan dijangka menggabungkan teori dengan amalan dan memaparkan bunyi pengetahuan industri pengurusan mereka. Pelajar dilengkapi dengan pengetahuan kesihatan yang berguna untuk memasuki pasaran buruh dan menyumbang dengan lebih berkesan dan cekap kepada organisasi dalam bidang penjagaan kesihatan.... [-]


Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan Segar Antarabangsa

Fontys University of Applied Sciences
Campus Sepenuh masa 48  September 2019 Belanda Venlo

Untuk mencari produk segar di pasaraya hari ini dianggap benar-benar normal. Tetapi bagaimana mereka mencari cara mereka untuk bakul membeli-belah pengguna? Bagaimanakah ia dihasilkan, dibungkus, diperdagangkan, diangkut dan dijual? Siapa 'mengembangkan' konsep makanan baru? Dan, sangat penting, bagaimana ia dijamin bahawa semuanya berada dalam keadaan baik, sihat dan 'nilai untuk wang'? [+]

Apakah Perniagaan Segar?

Untuk mencari produk segar di pasaraya hari ini dianggap benar-benar normal. Tetapi bagaimana mereka mencari cara mereka untuk bakul membeli-belah pengguna? Bagaimanakah ia dihasilkan, dibungkus, diperdagangkan, diangkut dan dijual? Siapa 'mengembangkan' konsep makanan baru? Dan, sangat penting, bagaimana ia dijamin bahawa semuanya berada dalam keadaan baik, sihat dan 'nilai untuk wang'? Semua soalan ini dan banyak lagi, perlu dijawab oleh profesional dalam dunia perniagaan baru.

Dunia perniagaan segar antarabangsa meliputi semua penghasilan utama produk segar di semua domain yang boleh difikirkan: dari daging ke atas tenusu, bunga, tumbuhan, cendawan, dan kacang untuk semua jenis buah-buahan dan sayur-sayuran. Selain pengeluaran, juga langkah pertama pemprosesan produk utama adalah sebahagian daripada dunia perniagaan baru kami. Tetapi jangan lupa keseluruhan persekitaran pembekal, perunding, dan penyedia perkhidmatan logistik yang membentuk bahagian penting dalam bidang perniagaan dinamik ini. Ya, ia berurusan dengan produk dan perkhidmatan, tetapi yang paling utama adalah, ia selalu menyangkut orang. Orang yang melihatnya sebagai cabaran mereka untuk memenuhi keperluan sebenar pengguna di seluruh dunia: makanan yang sihat dan selamat serta 'ruang hidup' dihiasi dengan baik dan peribadi.... [-]